Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Selam canım inşallah öyledir şuanda ağrı geçti ama yaklaşık bir 4 saat ağrıdı benim başlarda göğüs ağrım bardı sadece o da bir haftadır geçti bu zamana kadar bir belirti yaşamayınca kasık ağrısı korkuttu yorumun için çok teşekkür ederim

Peki benim gebelikte hiçbir şey den uzaklaşamamam ama ekşi ve tuzluya ayrı koşuyorum
Ne güzel ben normalde kilosu olanda biriyim yemeyi aşırı seven biriydim ama gebe kaldım iştahım kesildi zorla bişeyler yiyorum mide bulantısı yok tiksinme de yok sadece iştahım yok bakalım değişecek mi bu durum ne tatlı ne tuzlu hiçbişey canım istemiyor

Canim senin lekelenmeler ne sıklıkta oluyor yani gunde kac kere goruyosun onu sormak istedim bi de tuvaletini yaptiktan sonra klozette de akinti parcalari goruyor musun
Sadece sabahları ilk wc gittiğimde parçalı geliyor ama çok değil… yani sadece peçeteye geliyor. Sonra gün içinde hep lekelenme olarak devam ediyor. Sen nasıl oldun canım? Umarım en yakın zamanda atlatiriz

Sadece sabahları ilk wc gittiğimde parçalı geliyor ama çok değil… yani sadece peçeteye geliyor. Sonra gün içinde hep lekelenme olarak devam ediyor. Sen nasıl oldun canım? Umarım en yakın zamanda atlatiriz
İnsallah canim. Bende gun icinde 1-2 kere camasirimda goruyorum onun disinda wc gittikce goruyorum ama gece falan pek olmadigini fark ettim heralde yatiyorum diye genelde ayaklaninca basliyor ama cok is de yapmiyorum zaten . Tam 3.ayda rahatlarim diyordum bu cikti basima

Ben hiç iyi değilim sanırım,sürekli her şeyi içime atmaktan zona çıkardım…
Bebeğimde üzülüyordur eminim. Herkese güç vereceğim diye gücümü yitirdim sanırım..
Öyle geldi içimden sizinle paylaşayım istedim.
Mod düşürmek değil amacım

Ben öğrendim erkek

Geçmiş olsun zona çok acılıdır ya neyi içinize atıyosunuz hamişken

Gebelikte hic atesini olcen var mi herkes usume geldi falan yazmis ben de usuyordum bugun bi bakayim dedim 37.7 falan cikiyor acaba normali mi gebelikte

Hadi bakalım canım bir sonraki kontrolde kesinleşir. Değişebiliyor da biliyorsun o zaman net olmuş olur
Aynen canım hayırlısı olsun rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Ayy benim de tüm belirtiler kızdı bulantı tiksinme tatlıdan nefret etme ekşi tuzlu yeme vs şimdi cinsiyet değişir diye bekliyorum hala yaramazlıklara hazır değilimm
bende bekliyorum degişir diye

Yüzde bir milyon kız diyebilirim hayırlı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…