YaaaaBundada aynıyız
Daha iyiyim güzelim çok şükürYaaaacinsiyetide aynı bence canım nasılsın iyi misin daha
Çok şükürDaha iyiyim güzelim çok şükürsende iyisindir inşallah
Gelip geçicidir canım inşallahÇok şüküriyiyim bende ama midem bulanıyor hiç olmamıştı kendi kendime nazar ettim galiba
Selam canım inşallah öyledir şuanda ağrı geçti ama yaklaşık bir 4 saat ağrıdı benim başlarda göğüs ağrım bardı sadece o da bir haftadır geçti bu zamana kadar bir belirti yaşamayınca kasık ağrısı korkuttu yorumun için çok teşekkür ederimSelam canım 10+3' teyim. Eeen başından beri hafif göğüs hassasiyeti dışında sıfır belirtiyle geçiriyorum. 8.haftada hafif karın ağrım olmuştu benimde sancı gibi doktor kasık ve karın ağrısının normal olduğunu rahmin büyümesinden gerildiğini söylemişti. Mantıklı geldi :)
Evet bi sonraki gidişimizde inşallah yüksek ihtimal öğrenirizMaşallah sizinde öğrenmeye az kalmış
Kafa yapisina gore cinsiyet thmin ediliyor gptye yaptirdim kiz cikti benimO nedir bunu da yeni duydum.
Ne güzel ben normalde kilosu olanda biriyim yemeyi aşırı seven biriydim ama gebe kaldım iştahım kesildi zorla bişeyler yiyorum mide bulantısı yok tiksinme de yok sadece iştahım yokPeki benim gebelikte hiçbir şey den uzaklaşamamamama ekşi ve tuzluya ayrı koşuyorum
Canim senin lekelenmeler ne sıklıkta oluyor yani gunde kac kere goruyosun onu sormak istedim bi de tuvaletini yaptiktan sonra klozette de akinti parcalari goruyor musunGelip geçicidir canım inşallah
Sadece sabahları ilk wc gittiğimde parçalı geliyor ama çok değil… yani sadece peçeteye geliyor. Sonra gün içinde hep lekelenme olarak devam ediyor. Sen nasıl oldun canım? Umarım en yakın zamanda atlatirizCanim senin lekelenmeler ne sıklıkta oluyor yani gunde kac kere goruyosun onu sormak istedim bi de tuvaletini yaptiktan sonra klozette de akinti parcalari goruyor musun
İnsallah canim. Bende gun icinde 1-2 kere camasirimda goruyorum onun disinda wc gittikce goruyorum ama gece falan pek olmadigini fark ettim heralde yatiyorum diye genelde ayaklaninca basliyor ama cok is de yapmiyorum zaten . Tam 3.ayda rahatlarim diyordum bu cikti basimaSadece sabahları ilk wc gittiğimde parçalı geliyor ama çok değil… yani sadece peçeteye geliyor. Sonra gün içinde hep lekelenme olarak devam ediyor. Sen nasıl oldun canım? Umarım en yakın zamanda atlatiriz
Ben öğrendim erkek@Daydi takip edemediğim mesajları okudum bi 8-9 sayfa birikmişti2 kişiyi güncelleyebildim başka varsa cinsiyet öğrenen annelerimiz beni etiketleyebilir mi bir de aktif grubu kullanan bazı arkadaşlarımızın da listede olmadığını fark ettim neden paylaşılmıyor bu bilgiler arkadaşlar sayımızı bilelim
Geçmiş olsun zona çok acılıdır ya neyi içinize atıyosunuz hamişkenBen hiç iyi değilim sanırım,sürekli her şeyi içime atmaktan zona çıkardım…
Bebeğimde üzülüyordur eminim. Herkese güç vereceğim diye gücümü yitirdim sanırım..
Öyle geldi içimden sizinle paylaşayım istedim.
Mod düşürmek değil amacım
Aynen canım hayırlısı olsun rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinHadi bakalım canım bir sonraki kontrolde kesinleşir. Değişebiliyor da biliyorsun o zaman net olmuş olur
bende bekliyorum degişir diyeAyy benim de tüm belirtiler kızdı bulantı tiksinme tatlıdan nefret etme ekşi tuzlu yeme vsşimdi cinsiyet değişir diye bekliyorum hala yaramazlıklara hazır değilimm
Yüzde bir milyon kız diyebilirim hayırlı olsun kuzumSelam kızlar umarım herkes iyidir, 11+5teyim bugün kontrolüm vardı şükür ense kalınlığı burun kemiği iyidi. Fetal dna vereceğim bugün. Biraz sakindi hareket etsin de enseye bakalım diye çikolata yemek durumunda kaldımdoktor bi cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama biz hemen öğrenmek istemedik ailemizle birlikte öğrenelim istedik o yüzden fetal sonucunu bekleyeceğiz. Ama sizden tahmin almak isterim
Teşekkür ederimYüzde bir milyon kız diyebilirim hayırlı olsun kuzum
Kulaktan ise benim de hep öyle, bazal vücut sıcaklığı progesteron ile yükseliyor.Gebelikte hic atesini olcen var mi herkes usume geldi falan yazmis ben de usuyordum bugun bi bakayim dedim 37.7 falan cikiyor acaba normali mi gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?