Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlar günaydın cuma kontrolü olan arkadaşlar vardııı nasıl geçti yok mu güncel ultrasoon

Günaydın güzel anneler bugün 10+1 olduk bulantılar yavaş yavaş biteceği yerde 11. haftada daha beter oldu. Sabahları öğürmede eklendi bulantıların üstüne 2 gündür. Bıçak gibi bir anda kesildiği günleri görmek istiyorum artık hamilelikten soğudum.

Benim normalde hiç bulantım yoktu son 1 haftadır yediğim her şeyden tiksinip rahatsız oluyorum

Canım bana erkek işaretlemişsin ama daha net degil doktor olabilir dedi de fetal gelsin öyle yazalım istersen
Tamamdır dediğim gibi ben etiketlenmediğim sürece takip edemiyorum kendim bakarak bulduklarımı işaretlemiştim, net öğrenince haber ver

13+3 üm hala çok feci benimde

Günaydınnn kizlar maşallah grubu erkolar basmış hepinize hayırlı olsun inşallah bizde öğrenelim cinsiyetlerimizi

Ay size bir sorum var bazen buralarda okuyorum bazen videolarda görüyorum USG de çocuklar bazen önde cikiyormus 1 hafta önde çıkan gördüm.Bu neyle akalaki bilgisi olan var mı ?

Canım çok eşki çekiyor hiç hamilelik belirtim yok sivilcelenmede yok 11haftaligim sizce cinsiyeti nedir güncelleyecegim

Benim de 1 hafta önde çıkmıştı ama benim tedavili oldu bebeğim adetim ile döllenme tarihi farklı sonuç veriyor ama bebeğim döllenme tarihi ile daha çok uyumlu. Eğer süreç sizin normal ise onda da geç yada erken döllenme yada gelişimde ileri denilebiliyor diye biliyorum

Kızlar biz 14.haftadayız henüz hiç kilo almadım ama ayak tabanımda aşırı ağrı oluyor yaşayan var mı benim gibi genellikle son aylarda olurmuş o şekilde gördüm ama kilolu biri de değilim anlayamadım

Bende kilo almadım ağrı değil ama müthiş ödem oluyor bileklerimde

Bende kilo almadım ağrı değil ama müthiş ödem oluyor bileklerimde
Bir çözüm bulabildiniz mi kendinize belki bana da iyi gelir. Pazartesi dr kontrolü var orada soracağım nasipse. Egzersiz videosu bakmıştım orada bir iki hareket vardı ödem için ama sürekli yapacak vaktim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…