Salı günü randevum var canım 10+5 olacağız o zaman ki ultrason görüntümü bir atarım chatgpt bakalım ne diyecek.Kafa yapisina gore cinsiyet thmin ediliyor gptye yaptirdim kiz cikti benim
Benim normalde hiç bulantım yoktu son 1 haftadır yediğim her şeyden tiksinip rahatsız oluyorumGünaydın güzel anneler bugün 10+1 olduk bulantılar yavaş yavaş biteceği yerde 11. haftada daha beter oldu. Sabahları öğürmede eklendi bulantıların üstüne 2 gündür. Bıçak gibi bir anda kesildiği günleri görmek istiyorum artık hamilelikten soğudum.
Nub teorisine göre zaten doktorlarında baktıgı bu canımTeşekkür ederimyaa neye göre baktınn ben hiç anlamıyorum keşke ben de anlasam kimseye tahmin bile yapamıyorum burda
Canım bana erkek işaretlemişsin ama daha net degil doktor olabilir dedi de fetal gelsin öyle yazalım istersenSon adet tarihi ve kaçıncı çocuk
Tamamdır dediğim gibi ben etiketlenmediğim sürece takip edemiyorum kendim bakarak bulduklarımı işaretlemiştim, net öğrenince haber verCanım bana erkek işaretlemişsin ama daha net degil doktor olabilir dedi de fetal gelsin öyle yazalım istersen
13+3 üm hala çok feci benimdeGünaydın güzel anneler bugün 10+1 olduk bulantılar yavaş yavaş biteceği yerde 11. haftada daha beter oldu. Sabahları öğürmede eklendi bulantıların üstüne 2 gündür. Bıçak gibi bir anda kesildiği günleri görmek istiyorum artık hamilelikten soğudum.
Tamam canımTamamdır dediğim gibi ben etiketlenmediğim sürece takip edemiyorum kendim bakarak bulduklarımı işaretlemiştim, net öğrenince haber ver
Birde siz bakın cinsiyetine
Sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallah minik adamlarGözün aydın canım bize arkadaş geliyor
Benim de 1 hafta önde çıkmıştı ama benim tedavili oldu bebeğim adetim ile döllenme tarihi farklı sonuç veriyor ama bebeğim döllenme tarihi ile daha çok uyumlu. Eğer süreç sizin normal ise onda da geç yada erken döllenme yada gelişimde ileri denilebiliyor diye biliyorumGünaydınnn kizlar maşallah grubu erkolar basmışhepinize hayırlı olsun inşallah bizde öğrenelim cinsiyetlerimizi
Ay size bir sorum var bazen buralarda okuyorum bazen videolarda görüyorum USG de çocuklar bazen önde cikiyormus 1 hafta önde çıkan gördüm.Bu neyle akalaki bilgisi olan var mı ?
Bende kilo almadım ağrı değil ama müthiş ödem oluyor bileklerimdeKızlar biz 14.haftadayız henüz hiç kilo almadım ama ayak tabanımda aşırı ağrı oluyor yaşayan var mı benim gibi genellikle son aylarda olurmuş o şekilde gördüm ama kilolu biri de değilim anlayamadım
Bir çözüm bulabildiniz mi kendinize belki bana da iyi gelir. Pazartesi dr kontrolü var orada soracağım nasipse. Egzersiz videosu bakmıştım orada bir iki hareket vardı ödem için ama sürekli yapacak vaktim yok malesefBende kilo almadım ağrı değil ama müthiş ödem oluyor bileklerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?