Benim de pik yapmıştı 11 de son yükselişler inşallah şuan rahatım kesildi mesela umarım senin de öyle olur biraz daha sabırGünaydın güzel anneler bugün 10+1 olduk bulantılar yavaş yavaş biteceği yerde 11. haftada daha beter oldu. Sabahları öğürmede eklendi bulantıların üstüne 2 gündür. Bıçak gibi bir anda kesildiği günleri görmek istiyorum artık hamilelikten soğudum.
Off ne zaman düzeleceğiz biz???13+3 üm hala çok feci benimde
Ek açılmıyor canım.
Canımmm ne zaman kesildi tam olarak?Benim de pik yapmıştı 11 de son yükselişler inşallah şuan rahatım kesildi mesela umarım senin de öyle olur biraz daha sabır
Bol su gerçekten çok etkili bide ben tuza dikkat ettiğim zaman büyük oranda azalıyorBir çözüm bulabildiniz mi kendinize belki bana da iyi gelir. Pazartesi dr kontrolü var orada soracağım nasipse. Egzersiz videosu bakmıştım orada bir iki hareket vardı ödem için ama sürekli yapacak vaktim yok malesef
Benimde hemen çıktı hamile olduğum bayağı anlaşılıyor hatta kadınlar tuvaletinde bir kadın hamile misiniz diye bile sordu. Kendisinin 7 aylıkken bu kadarmış karnı.Ya kızlar sizin göbüş çıktı mı 12+3 sanki çıktı gerçi ilk haftalardan beri öyle kiloda aldım çok maşallah hiç doymuyorum da
Ben kilo almamışım ama göbeğim çok şiş şimdiden çoğu kıyafetime veda ettimYa kızlar sizin göbüş çıktı mı 12+3 sanki çıktı gerçi ilk haftalardan beri öyle kiloda aldım çok maşallah hiç doymuyorum da
Aaaaa gerçekten mi bebiş karnı demek ki şişkinlik hiç mi inmez dimiBenimde hemen çıktı hamile olduğum bayağı anlaşılıyor hatta kadınlar tuvaletinde bir kadın hamile misiniz diye bile sordu. Kendisinin 7 aylıkken bu kadarmış karnı.
Ay sevindim çevremdekilerin hiç çıkmadı ama demek ki herkesin göbüşü farklıBen kilo almamışım ama göbeğim çok şiş şimdiden çoğu kıyafetime veda ettimçalıştığım kurumda velilerim de anlamaya başlamış öyle bir göbek çıkmış yani
İlk hamileliğimde 16 da ancak düzelmiştiOff ne zaman düzeleceğiz biz???
Başka bir sebebi olabilir mi acaba son haftalarda oluyor gerçektende ama şu an epey erkenKızlar biz 14.haftadayız henüz hiç kilo almadım ama ayak tabanımda aşırı ağrı oluyor yaşayan var mı benim gibi genellikle son aylarda olurmuş o şekilde gördüm ama kilolu biri de değilim anlayamadım
Bende alindan olculen var ben boynuma tutarak bakiyorum geneldeKulaktan ise benim de hep öyle, bazal vücut sıcaklığı progesteron ile yükseliyor.
Benim ilk haftalarda siskinlik vardi ondan dolayi gobek vardi ama simdi belli olacak derecede cikti hatta hicbir kiyafetim olmuyor esiminkileri giyiyorum disarda hamile pantolonlariyla rhaat edebiliyorum 12+4Ya kızlar sizin göbüş çıktı mı 12+3 sanki çıktı gerçi ilk haftalardan beri öyle kiloda aldım çok maşallah hiç doymuyorum da
Kese seklinden kiz tahmini yuruttum :)Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve 10+1 çıktım :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı acabaa
GörünmüyorBirde siz bakın cinsiyetine
Daha çok erkenKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve 10+1 çıktım :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı acabaa
Aaaa günümüz aynı neredeyse benimde şişkinlikti diye düşündşm ama bildiğin çıktı yani hamile pantolonu alacağım kendime bide kilo aldım benBenim ilk haftalarda siskinlik vardi ondan dolayi gobek vardi ama simdi belli olacak derecede cikti hatta hicbir kiyafetim olmuyor esiminkileri giyiyorum disarda hamile pantolonlariyla rhaat edebiliyorum 12+4
Görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?