Ben nipt testiyle öğrendim geçtiğimiz haftaBende onu merak ediyorum yarın kontrolum var perinatolojiye orda söylerler mi bilmiyorum. Burda ilk sayfada öğrenen bı kaç kişi belirtmiş
Ayy bulantılar beni bitirdi darısı başıma1 hafta oldu bulantım tam geçeli bu kez her şeyi yemek istiyorum verdiğim kiloları alıcam
Hissim erkek bence belirtiler de erkek gibi bulantım az oldu kusma yaşamadım sivilcem olmadı gibiİnşallah hayırlısıyla bakalım aramızda çok yokmuş. Hisler ve belirtilerine göre tahminin ne
Devletse söylemez ben ikili test için gitmiştim 13+4te sordum ama söylemedi maalesefKizlar yarın kontrolüm var üç haftadır görmüyorum bebisimidetaylı usg yapicak doktor ense kalınlığına bakicak sağlıklı haberler alalım dua edin lütfen ay bide cinsiyeti söyler mi acep onu da merak ediyorum tam 13+2 olucam
Hadi bakalım hayırlısı olsun öğrenirseniz yazarsınız burayadaBende onu merak ediyorum yarın kontrolum var perinatolojiye orda söylerler mi bilmiyorum. Burda ilk sayfada öğrenen bı kaç kişi belirtmiş
Erkek gibi hissettim:)Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve 10+1 çıktım :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı acabaa
Amin canımAyy bulantılar beni bitirdi darısı başıma
Özel canım perinatologa gidiyorumDevletse söylemez ben ikili test için gitmiştim 13+4te sordum ama söylemedi maalesef
Ay bilmez miyim çok kötüydü neyseki iyice azaldı bitti neredeyse şimdi yeme zamanıHahahaha afiyet olsun ben en baştan beri oburum düşünal sağlıklı ol da kusmak bulantı çok kötü
Geçiyor geçiyor işin şakası süreç hep sabır işiAmin canımgeçiyormuş ama şükür senin de geçer inşallah
Geçmiş olsun canım. Kaç gündür hastasın? ateşin çıktı mı hiç?Kızlar selamlar nasılsınız?
Şimdiye kadarki süreçte hiç antibiyotik kullanan oldu mu?
Ben çok hastayım iyileşemiyorum. Antibiyotiklik bir duruma geldim. Kbb çok çekinik davranıyor ama antibiyotiksiz de zor iyileşirsin dedi. Kadın doğumcum kullan dedi. Arada kaldım.
Bence öğrenme şansımız yüksek o zaman hem de perinatologmuş yaÖzel canım perinatologa gidiyorum
Geçmiş olsun canım. Kaç gündür hastasın? ateşin çıktı mı hiç?
Ben gebeliğin 9.cu haftasında çok hastalanmıştım, boğaz ağrısı, balgam, öksürük vardı. Doktora gittiğimde durumdan bahsettim bana “ateş olmadığı sürece ilaç veya antibiyotik vermiyoruz” dedi, ateş olursada kbb ye gitmelisin o karar verir antibiyotik kullanımına dedi. Ben ateşlenmediğim için gitmedim ve hiçbirşey kullanmadım, burun spreyi bile yasaktı. 10 gün sonrasında iyileşmeye başladım.
Ayyy heyecanlıyım yaaaaBence öğrenme şansımız yüksek o zaman hem de perinatologmuş ya
Zor bir dönemden geçmişsin, hastalıklar üst üste gelmiş. Çabuk atlatırsın inşallahÇok geçmiş olsun sana da.
Ben 8. Haftada covid geçirdim. Ateşim çok yükseldi o zaman ama test yapıldı pozitif çıkınca sadece serum aldım. Geçti. Ama bugün 10+4teyim. O günden beri doğrulamadım. Bağışıklığım çok düştü sanırım.
Önce 20 ilk dişim şişti. Çeneme yayıldı. Sol çenem kapalı açamıyorum resmen. 1 haftadır çene ağrısıyla yaşıyorum.
Bir de sinüzit ve boğaz enfeksiyonu başladı 2-3 gündür.
Ateşim çıkmıyor.
Kbb bana ne kadar dayansan o kadar iyi kendi kendine de iyileşebilirsin vücut enfeksiyonu yenebilir dedi. Bağışıklığın çok düşmüş dedi.
Burun yıkama yapıyorum bitkisel bir sprey verdi onu kullanıyorum. Kadın doğum doktorum otrivine kullan rahatlatır dedi. Ama onu da kullanmıyorum Kbb kullanma dedi diye. Bu akşam yatarken sıkacağım artık çünkü baş ağrısından uyuyamıyorum.
Kadın doğumcum çok kötüysen antibiyotik de kullan dedi de benim doktorum mu biraz rahat bilemedim.
Doğum doktorları tabi daha işin içinde daha iyi biliyordur kbbciden ama ben de tam emin olamıyorum valla. Kbb ci prospektüste yazanı söylüyor. Kadın doğum doktorum otrivine i her gün kullananı gördüm 2-3 gün kullan bir şey olmaz diyor işte.
2 haftadır yatıyorum resmen işe bi gün gidiyorum bi gün gidemiyorum. Bir oğlum var onunla ilgilenemiyorum.
Bilemedim yani.
Yine bekleyeceğim birkaç gün daha bari 11i geçeyim.
Umarım kendi geçer
Çok geçmiş olsun canımKızlar selamlar nasılsınız?
Şimdiye kadarki süreçte hiç antibiyotik kullanan oldu mu?
Ben çok hastayım iyileşemiyorum. Antibiyotiklik bir duruma geldim. Kbb çok çekinik davranıyor ama antibiyotiksiz de zor iyileşirsin dedi. Kadın doğumcum kullan dedi. Arada kaldım.
Bende 13+0 gitmiştim bebeğim 13+2 çıktı perinatolojide ama kesin bir cinsiyet bildirimi yapmadı sadece olabilir ama kesin değil diye yineledi henüz net değil dediKizlar yarın kontrolüm var üç haftadır görmüyorum bebisimidetaylı usg yapicak doktor ense kalınlığına bakicak sağlıklı haberler alalım dua edin lütfen ay bide cinsiyeti söyler mi acep onu da merak ediyorum tam 13+2 olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?