Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Devletse söylemez ben ikili test için gitmiştim 13+4te sordum ama söylemedi maalesef

Kızlar selamlar nasılsınız?
Şimdiye kadarki süreçte hiç antibiyotik kullanan oldu mu?
Ben çok hastayım iyileşemiyorum. Antibiyotiklik bir duruma geldim. Kbb çok çekinik davranıyor ama antibiyotiksiz de zor iyileşirsin dedi. Kadın doğumcum kullan dedi. Arada kaldım.

Geçmiş olsun canım. Kaç gündür hastasın? ateşin çıktı mı hiç?
Ben gebeliğin 9.cu haftasında çok hastalanmıştım, boğaz ağrısı, balgam, öksürük vardı. Doktora gittiğimde durumdan bahsettim bana “ateş olmadığı sürece ilaç veya antibiyotik vermiyoruz” dedi, ateş olursada kbb ye gitmelisin o karar verir antibiyotik kullanımına dedi. Ben ateşlenmediğim için gitmedim ve hiçbirşey kullanmadım, burun spreyi bile yasaktı. 10 gün sonrasında iyileşmeye başladım.

Çok geçmiş olsun sana da.
Ben 8. Haftada covid geçirdim. Ateşim çok yükseldi o zaman ama test yapıldı pozitif çıkınca sadece serum aldım. Geçti. Ama bugün 10+4teyim. O günden beri doğrulamadım. Bağışıklığım çok düştü sanırım.
Önce 20 ilk dişim şişti. Çeneme yayıldı. Sol çenem kapalı açamıyorum resmen. 1 haftadır çene ağrısıyla yaşıyorum.
Bir de sinüzit ve boğaz enfeksiyonu başladı 2-3 gündür.
Ateşim çıkmıyor.
Kbb bana ne kadar dayansan o kadar iyi kendi kendine de iyileşebilirsin vücut enfeksiyonu yenebilir dedi. Bağışıklığın çok düşmüş dedi.
Burun yıkama yapıyorum bitkisel bir sprey verdi onu kullanıyorum. Kadın doğum doktorum otrivine kullan rahatlatır dedi. Ama onu da kullanmıyorum Kbb kullanma dedi diye. Bu akşam yatarken sıkacağım artık çünkü baş ağrısından uyuyamıyorum.
Kadın doğumcum çok kötüysen antibiyotik de kullan dedi de benim doktorum mu biraz rahat bilemedim.
Doğum doktorları tabi daha işin içinde daha iyi biliyordur kbbciden ama ben de tam emin olamıyorum valla. Kbb ci prospektüste yazanı söylüyor. Kadın doğum doktorum otrivine i her gün kullananı gördüm 2-3 gün kullan bir şey olmaz diyor işte.
2 haftadır yatıyorum resmen işe bi gün gidiyorum bi gün gidemiyorum. Bir oğlum var onunla ilgilenemiyorum.
Bilemedim yani.
Yine bekleyeceğim birkaç gün daha bari 11i geçeyim.
Umarım kendi geçer

Zor bir dönemden geçmişsin, hastalıklar üst üste gelmiş. Çabuk atlatırsın inşallah

Çok geçmiş olsun canım İlk gebeligimde covid olmuştum hem devlet hem özel asla antibiyotik vermedi atesimde yüksekti 38 39 oluyordu doktorlar ben risk almam dedi sonra kadın dogumcum gebelere verilen bı antibiyotik var 1000lik onu kullanmistim 3 gün ama grip kendiliginden de geçiyor gebelikte bitkisel birşeyde yapılmıyor

Merhabalar
Anneler grubuna 3. Kez katılıyorum
İnşallah 3. Bebişim geliyor ve ocak doğumlu olacak gözüküyor. Yarın 13+4 olucaz kontrolüm var ve büyük ihtimalle cinsiyet öğrenirsin demişti doktorum Okuyabildiğim kadar okudum ve göremediğim kimse yapay zekaya cinsiyet sormamış yüzdesi çok fazla diyorlar. Yapıp cinsiyeti doğru çıkan var mı?

Bende 13+0 gitmiştim bebeğim 13+2 çıktı perinatolojide ama kesin bir cinsiyet bildirimi yapmadı sadece olabilir ama kesin değil diye yineledi henüz net değil dedi inşallah siz hem sağlıklı haberler alır hemde cinsiyeti öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…