Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Arkadaşlar 11. Haftadayım ense kalınlığı 4.5 çıktı doktor birşey söylemek için erken ama kistik higroma olabilir dedi fetal sonucumu bekliyoruz dua edin olur mu inşallah bebeğim sağlıklıdır
canım üzülme ense kalınlığını değerlendirmek için erken benim doktorum hu haftadaki kalınlıklar ödem olabilir ense kalınlığı var diyemeyiz dedi. boşuna bebeğine de kendine de stres yaşatma

Arkadaşlar 11. Haftadayım ense kalınlığı 4.5 çıktı doktor birşey söylemek için erken ama kistik higroma olabilir dedi fetal sonucumu bekliyoruz dua edin olur mu inşallah bebeğim sağlıklıdır
İnşallah saglıklıdır canım kafaya takma üzme bebişi böyle olup sonucu temiz gelen çok insan var

Cinsiyetini öğrenen varmı ben 13 haftalık oldum çok merak ediyorum çoğunluk ne acaba

Canım 11. Hafta erken sıvı olabilir bi iki hafta sonra azalabiliyor stres yapma üzme kendini de bebişi de erken daha sonuçların da temiz çıkar inşallah

Merhaba 11+2 yim cuma kontrolüm var 12.hafta cinsiyet öğrenen var mı ikinci bebeğim olacak nasipse

Merhaba 11+2 yim cuma kontrolüm var 12.hafta cinsiyet öğrenen var mı ikinci bebeğim olacak nasipse
Bende onu merak ediyorum yarın kontrolum var perinatolojiye orda söylerler mi bilmiyorum. Burda ilk sayfada öğrenen bı kaç kişi belirtmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…