13 te canımCanımmm ne zaman kesildi tam olarak?
Ben kilo verdim üstüne gören zayıflamışsın diyor 5. aya kadar belli olmicak gibiAy sevindim çevremdekilerin hiç çıkmadı ama demek ki herkesin göbüşü farklı
Çok teşekkür ederim deneyeceğim bunlarıBol su gerçekten çok etkili bide ben tuza dikkat ettiğim zaman büyük oranda azalıyor
Evet başka arkadaşlar da bizim son aylar yaygındı dedi dr soracağım pazartesi günüBaşka bir sebebi olabilir mi acaba son haftalarda oluyor gerçektende ama şu an epey erken
Ayyy ne güzel bulantın varsa kötü ama kilo almamak çok güzelBen kilo verdim üstüne gören zayıflamışsın diyor 5. aya kadar belli olmicak gibi
Hadi inşallahKese seklinden kiz tahmini yuruttum :)
Çarşamba günü nipt için kan vereceğim yine de bi sorayım dedim belki yorumlayan olur diyeDaha çok erken
İkili tarama yaptınız mı peki ona istinaden mi nipt yapıyorsunuz?Hadi inşallah
Çarşamba günü nipt için kan vereceğim yine de bi sorayım dedim belki yorumlayan olur diye
canım üzülme ense kalınlığını değerlendirmek için erken benim doktorum hu haftadaki kalınlıklar ödem olabilir ense kalınlığı var diyemeyiz dedi. boşuna bebeğine de kendine de stres yaşatmaArkadaşlar 11. Haftadayım ense kalınlığı 4.5 çıktı doktor birşey söylemek için erken ama kistik higroma olabilir dedifetal sonucumu bekliyoruz dua edin olur mu inşallah bebeğim sağlıklıdır
İnşallah saglıklıdır canım kafaya takma üzme bebişi böyle olup sonucu temiz gelen çok insan varArkadaşlar 11. Haftadayım ense kalınlığı 4.5 çıktı doktor birşey söylemek için erken ama kistik higroma olabilir dedifetal sonucumu bekliyoruz dua edin olur mu inşallah bebeğim sağlıklıdır
1 hafta oldu bulantım tam geçeli bu kez her şeyi yemek istiyorum verdiğim kiloları alıcamAyyy ne güzel bulantın varsa kötü ama kilo almamak çok güzel
Canım 11. Hafta erken sıvı olabilir bi iki hafta sonra azalabiliyor stres yapma üzme kendini de bebişi de erken daha sonuçların da temiz çıkar inşallahArkadaşlar 11. Haftadayım ense kalınlığı 4.5 çıktı doktor birşey söylemek için erken ama kistik higroma olabilir dedifetal sonucumu bekliyoruz dua edin olur mu inşallah bebeğim sağlıklıdır
Hahahaha afiyet olsun ben en baştan beri oburum düşün1 hafta oldu bulantım tam geçeli bu kez her şeyi yemek istiyorum verdiğim kiloları alıcam
Bende onu merak ediyorum yarın kontrolum var perinatolojiye orda söylerler mi bilmiyorum. Burda ilk sayfada öğrenen bı kaç kişi belirtmişMerhaba 11+2 yim cuma kontrolüm var 12.hafta cinsiyet öğrenen var mı ikinci bebeğim olacak nasipse
Çoğunlukla erkek şuan Ocak annelerindeCinsiyetini öğrenen varmı ben 13 haftalık oldum çok merak ediyorum çoğunluk ne acaba
İnşallah hayırlısıyla bakalım aramızda çok yokmuş. Hisler ve belirtilerine göre tahminin neÇoğunlukla erkek şuan Ocak annelerindeben de çok merak ediyorum 13+5iz 18 temmuzda kontrolüm var inşallah öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?