Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
İnşallah canım benim sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil tatlı heyecanlar işte

Çok teşekkür ederim.
Ben de covid oldum o geçti zaten. 2 hafta oldu. Hala şikayetlerim bitmedi ama.
bağışıklığım çok düştü.
Şu anki mevcut durumda Kbb çene kemiği iltihabı sinüzit ve boğaz enfeksiyonu dedi.
Augmentin yazdı işte o kullanılabiliyor hamilelikte. Ama ilk 12 hafta çok önerilmiyor dayanmaya çalış dedi.
İşe gidiyorum gitmiyorum gitsem duramıyorum. Evde oğlum var. Dinlenemiyorum. 2 -3 haftadır bitiğim yani.
Umarım kendi geçer birkaç gün daha bekleyeceğim bakalım.

Hayırlı olsun bende 13+5 deyim ikinci çocuğum olacak inşallah direk nipt testiyle öğrenince hiç bakmadım ama yapay zekaya soran arkadaşlar vardı belki gözünüzden kaçmıştır

Hayırlı olsun bende 13+5 deyim ikinci çocuğum olacak inşallah direk nipt testiyle öğrenince hiç bakmadım ama yapay zekaya soran arkadaşlar vardı belki gözünüzden kaçmıştır
Teşekkürler Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Görmedim peki sonuçları doğru çıktı mı?

Hissim erkek bence belirtiler de erkek gibi bulantım az oldu kusma yaşamadım sivilcem olmadı gibi
Şeyler sizin?
Benim de hislerim erkek bulantım o az oldu kusma yok sürekli yorgunum sivilce de olmadı ellerim kupkuru sürekli ..sabah bulantılarım yok bu arada 3 kızım var bu yüzden bunun cinsiyetini merak ediyorum. Ama belirtilerim kızlarkiyle alakası yok. Rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah nasip etsin herkese

Ben de yapay zekaya kese şekline göre sordum erkek dedi

Sabahları sarı su çıkarıyorsanız aç karna safra suyu dediğimiz aç karnına da kusuyorsanız su bile içseniz kusuyorsanız kız olma ihtimali %80
3 kızım da da bütün belirtiler aynıydı. Bu gebeliğimde sürekli açım açlık bulantısı var bir şeyler yiyince geçiyor kesinlikle yediğimi içtiğimi çıkarmıyorum aç karnına da çıkarmıyorum.

Benim de iki kızım var. İkisinde de neredeyse 9 ay bulantı kusma yaşadım. Şimdiki gebeliğimde akşama doğru bulantım oluyor ama çok şiddetli değil. Bakalım cinsiyetimiz farklı olucak mı Farklı belirtiler aynı cinsiyette olabiliyormuş. Hayırlısı olsun

Benim de 9 ay sürmüştü bulantım kusmam bunda aynısı gibi akşamüstü başlıyor bir şeyler yiyince geçiyor hayırlısı olsun

Canım geçmiş olsun geçen gün sağlık ocağındaki doktorum bilgisinede güvenirim bana gebelere sadece şunları yazıyorum derken agumentin söylemişti ama yine de bir sor sen.

Canım geçmiş olsun geçen gün sağlık ocağındaki dokorum bilgisinede güvenirim bana gebelere sadece şunları yazıyorum derken agumentin söylemişti ama yine de bir sor sen.

Çok teşekkür ederim. Augmentin verdi zaten en güvenlisi bu. Ama ilk 12 hafta çok önermiyoruz dediler. Böyle arada kaldım.

Evet ilk gebeliğim benimde böyleydi sürekli sarı su çıkarıyordum hiç bir şey yiyemiyordum yesem kusuyordum. Kızım oldu. Bu gebeliğimde sürekli bir bulantı hali var kusma yok bir iki öğürme geliyor ama kusma noktasında değil ama gün içinde midem hep bulantılı o da çok kötü bir his.

Kızlar benim ikili test sonucum temiz çıktı şükürler olsun 13e giriş yaptık cinsiyet hala belli değil ama inanılmaz bulantı son şiddetle devam ve 3 gündür kalca ağrım var
tarama testinizin sonucun ne kadar sürede çıktı öğrenebilir miyim ?

Kızlar selam, uzun zamandır buralara bakamadım cinsiyet öğrenenler olmuş öğrenecekler var hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağımıza alalım ben de cinsiyet henüz öğrenmedim ama yapay zekaya sordum hem kese hem de nub teorisine göre ayrı günlerde, ikisinde de yüksek ihtimal erkek dedi, bende de kusma pek olmadı sabah bulantım yok akşama doğru başlıyo bi de bebek çok hareketli ikili testi zor yaptı doktor hiç durmuyo dedi hurafelerin çoğunu yaptık hep erkek çıktı sonuçları, çevredeki insanların da rüyasına girmiş erkek bebek olarak, kız çıkarsa büyük sürpriz olacak bize sağlıklı olsun gerisi önemli değil gerçekten
ben 13+2deyim altlarda konuşuldu mu bilmiyorum okuma fırsatım olmadı eski mesajları ama doktorum coraspin başlattı bana 34. Haftaya kadar da kullancakmışım aranızda başlayanlar oldu mu
Bunun dışında multivitamin demir ve kalsiyum kullanıyorum bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…