İnşallah canım benim sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil tatlı heyecanlar işteBende 13+0 gitmiştim bebeğim 13+2 çıktı perinatolojide ama kesin bir cinsiyet bildirimi yapmadı sadece olabilir ama kesin değil diye yineledi henüz net değil dediinşallah siz hem sağlıklı haberler alır hemde cinsiyeti öğrenirsiniz
Çok geçmiş olsun canımİlk gebeligimde covid olmuştum hem devlet hem özel asla antibiyotik vermedi atesimde yüksekti 38 39 oluyordu doktorlar ben risk almam dedi sonra kadın dogumcum gebelere verilen bı antibiyotik var 1000lik onu kullanmistim 3 gün ama grip kendiliginden de geçiyor gebelikte bitkisel birşeyde yapılmıyor
Hayırlı olsun bende 13+5 deyim ikinci çocuğum olacak inşallahMerhabalar
Anneler grubuna 3. Kez katılıyorum
İnşallah 3. Bebişim geliyor ve ocak doğumlu olacak gözüküyor. Yarın 13+4 olucaz kontrolüm var ve büyük ihtimalle cinsiyet öğrenirsin demişti doktorumOkuyabildiğim kadar okudum ve göremediğim kimse yapay zekaya cinsiyet sormamış yüzdesi çok fazla diyorlar. Yapıp cinsiyeti doğru çıkan var mı?
TeşekkürlerHayırlı olsun bende 13+5 deyim ikinci çocuğum olacak inşallahdirek nipt testiyle öğrenince hiç bakmadım ama yapay zekaya soran arkadaşlar vardı belki gözünüzden kaçmıştır
Benim de hislerim erkek bulantım o az oldu kusma yok sürekli yorgunum sivilce de olmadı ellerim kupkuru sürekli ..sabah bulantılarım yok bu arada 3 kızım var bu yüzden bunun cinsiyetini merak ediyorum. Ama belirtilerim kızlarkiyle alakası yok. Rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah nasip etsin herkeseHissim erkek bence belirtiler de erkek gibi bulantım az oldu kusma yaşamadım sivilcem olmadı gibi
Şeylersizin?
Ben de yapay zekaya kese şekline göre sordum erkek dediHayırlı olsun bende 13+5 deyim ikinci çocuğum olacak inşallahdirek nipt testiyle öğrenince hiç bakmadım ama yapay zekaya soran arkadaşlar vardı belki gözünüzden kaçmıştır
Sabahları sarı su çıkarıyorsanız aç karna safra suyu dediğimiz aç karnına da kusuyorsanız su bile içseniz kusuyorsanız kız olma ihtimali %80Benim de hislerim erkek bulantım o az oldu kusma yok sürekli yorgunum sivilce de olmadı ellerim kupkuru sürekli ..sabah bulantılarım yok bu arada 3 kızım var bu yüzden bunun cinsiyetini merak ediyorum. Ama belirtilerim kızlarkiyle alakası yok. Rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah nasip etsin herkese
Bunu devlette mi yaptınız ücretli miydiBen nipt testiyle öğrendim geçtiğimiz hafta
Benim de iki kızım var. İkisinde de neredeyse 9 ay bulantı kusma yaşadım. Şimdiki gebeliğimde akşama doğru bulantım oluyor ama çok şiddetli değil. Bakalım cinsiyetimiz farklı olucak mıSabahları sarı su çıkarıyorsanız aç karna safra suyu dediğimiz aç karnına da kusuyorsanız su bile içseniz kusuyorsanız kız olma ihtimali %80
3 kızım da da bütün belirtiler aynıydı. Bu gebeliğimde sürekli açım açlık bulantısı var bir şeyler yiyince geçiyor kesinlikle yediğimi içtiğimi çıkarmıyorum aç karnına da çıkarmıyorum.
Benim de 9 ay sürmüştü bulantım kusmam bunda aynısı gibi akşamüstü başlıyor bir şeyler yiyince geçiyor hayırlısı olsunBenim de iki kızım var. İkisinde de neredeyse 9 ay bulantı kusma yaşadım. Şimdiki gebeliğimde akşama doğru bulantım oluyor ama çok şiddetli değil. Bakalım cinsiyetimiz farklı olucak mıFarklı belirtiler aynı cinsiyette olabiliyormuş. Hayırlısı olsun
Yok henüz 10+3'teyim 2 li tarama yaptırmadımm. Direk Nipt yaptırmayı düşünüyorum bu haftaİkili tarama yaptınız mı peki ona istinaden mi nipt yapıyorsunuz?
Erkek gibi hissettim:)Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve 10+1 çıktım :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı acabaa
Ogrenince haber verir misin merak ederim simdiErkek gibi hissettim:)
Veririm tabiii :) Eşimle gönlümüzden hep kız geçerdi ama tabiki de önemli olan sağlıklı sıhhatli olmasııErkek gibi hissettim:)
Ogrenince haber verir misin merak ederim simdi
Canım geçmiş olsun geçen gün sağlık ocağındaki doktorum bilgisinede güvenirim bana gebelere sadece şunları yazıyorum derken agumentin söylemişti ama yine de bir sor sen.Kızlar selamlar nasılsınız?
Şimdiye kadarki süreçte hiç antibiyotik kullanan oldu mu?
Ben çok hastayım iyileşemiyorum. Antibiyotiklik bir duruma geldim. Kbb çok çekinik davranıyor ama antibiyotiksiz de zor iyileşirsin dedi. Kadın doğumcum kullan dedi. Arada kaldım.
Canım geçmiş olsun geçen gün sağlık ocağındaki dokorum bilgisinede güvenirim bana gebelere sadece şunları yazıyorum derken agumentin söylemişti ama yine de bir sor sen.
Evet ilk gebeliğim benimde böyleydi sürekli sarı su çıkarıyordum hiç bir şey yiyemiyordum yesem kusuyordum. Kızım oldu. Bu gebeliğimde sürekli bir bulantı hali var kusma yok bir iki öğürme geliyor ama kusma noktasında değil ama gün içinde midem hep bulantılı o da çok kötü bir his.Sabahları sarı su çıkarıyorsanız aç karna safra suyu dediğimiz aç karnına da kusuyorsanız su bile içseniz kusuyorsanız kız olma ihtimali %80
3 kızım da da bütün belirtiler aynıydı. Bu gebeliğimde sürekli açım açlık bulantısı var bir şeyler yiyince geçiyor kesinlikle yediğimi içtiğimi çıkarmıyorum aç karnına da çıkarmıyorum.
tarama testinizin sonucun ne kadar sürede çıktı öğrenebilir miyim ?Kızlar benim ikili test sonucum temiz çıktı şükürler olsun13e giriş yaptık cinsiyet hala belli değil ama inanılmaz bulantı son şiddetle devam ve 3 gündür kalca ağrım var
Nipt testi nedir nerden yaptınız bende merak ediyorumBen nipt testiyle öğrendim geçtiğimiz hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?