Kızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.
İnşallah canım benim hamilelik süresince Vibro kistlerin büyümesi zaten öngörülüyormuş. Bu arada doktorum güzel bir yorum da yaptı bana memelerim de yağ dokusuna nazaran süt dokusu çok fazlaymış tabiri caisse komşunun çocuğuna yetecek kadar sütün olacak dedi. Çok sevindim İnşallah dediği gibi olur. Ona gittim de daha 12-13 haftalıktım göğüslerime görünce zaten yedi aylık hamile göğüs gibi demişti. Muhtemelen süt dokusunun fazla olmasından dolayı çok çabuk büyüdüler
İlk bebişim ama erkek belki onun da etkisi vardır bir de gerçekten 17+2 de falan benim de yoktu 17+4te düz uzanmışken birden hissettim yakındır o günler sizin de
Bende 3 bin tlye gidecegim detayli usgye ozelde ama normalde kontrollere devlette gidiyorum devlette de perinatolog var benim oldugum sehirde iki devlet hastanesinde bakildigini duydum hatta bu sekilde ucretler fazla gelenler oyle baktirabilir
Kızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.
İnşallah canım benim hamilelik süresince Vibro kistlerin büyümesi zaten öngörülüyormuş. Bu arada doktorum güzel bir yorum da yaptı bana memelerim de yağ dokusuna nazaran süt dokusu çok fazlaymış tabiri caisse komşunun çocuğuna yetecek kadar sütün olacak dedi. Çok sevindim İnşallah dediği gibi olur. Ona gittim de daha 12-13 haftalıktım göğüslerime görünce zaten yedi aylık hamile göğüs gibi demişti. Muhtemelen süt dokusunun fazla olmasından dolayı çok çabuk büyüdüler
Benim ilk gebeliğim canım, haftalardır bende bekledim ama ilk 19+5 de hissettim bana göre başka hiç bir hareketle karıştırılmayacak kadar özel, bağırsak falan değil yani seğirme gibi
Genelde sırt üstü uzanırken hissediyorum ben.
Maşallah benim de memelerim bir anda çok büyüdü ve hassaslaştı değişim olması normal de geliyor tabii. Bu arada ben 19. haftadayım ve hareketleri böyle seğirme ya da pıt pıt gibi daha bu hafta hissettim ilk gebeliğim siz de yakında hissedersiniz bence
İlk bebişim ama erkek belki onun da etkisi vardır bir de gerçekten 17+2 de falan benim de yoktu 17+4te düz uzanmışken birden hissettim yakındır o günler sizin de
.
Benim ilk gebeliğim canım, haftalardır bende bekledim ama ilk 19+5 de hissettim bana göre başka hiç bir hareketle karıştırılmayacak kadar özel, bağırsak falan değil yani seğirme gibi
Genelde sırt üstü uzanırken hissediyorum ben.
Bakırköy sadi konuk ama bahçelievler devlet hastanesinde bakıyor selen gürsoy erzincan doktorun ismi umarım bakar İnterte yorumlarda baktığı yazıyor her sabah 10 ile 10.30 arası randevusu acılıyor takip et inşallah denk gelirsin
Ya benim doktorum gecen gittigimde seni detayli icin disariya gondermicem cok yuksek fiyatlar burda kendimiz bakariz muayene esnasinda dedi o kadar para harcamayin dedi bilemedim oglumda da ona gidiyordum yan odasindaki doktora yonlendirmisti beni o doktor bakmisti detayliya
Kafam karisti acikcasi
devlet hastanesine gittigimizde radyolog mu bakiyor detayliya yoksa kadin dogum doktoru mu
Canım benimde erkek ve ilk çocuğum 18. Haftamda hissettim az kalmış sende yakında hissedersin. Böyle ya oturunca ya da düz yatınca hissediyorum ama anlık seyirme gibi sürekli olmuyor benim genelde bir şeyler yedikten sonra oluyor