Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Arkadaşlar bulunduğunuz şehirde tıp merkezleri var ise 3000 civarı detaylı ultrasyon bakın isterseniz

İlk bebişim ama erkek belki onun da etkisi vardır bir de gerçekten 17+2 de falan benim de yoktu 17+4te düz uzanmışken birden hissettim yakındır o günler sizin de

Bende 3 bin tlye gidecegim detayli usgye ozelde ama normalde kontrollere devlette gidiyorum devlette de perinatolog var benim oldugum sehirde iki devlet hastanesinde bakildigini duydum hatta bu sekilde ucretler fazla gelenler oyle baktirabilir

Kızlar benim göğüslerim çok yumuşadı yani normalde daha sert gibiydi ama sönmüş gibi normal mi acaba ya

. Benim ilk gebeliğim canım, haftalardır bende bekledim ama ilk 19+5 de hissettim bana göre başka hiç bir hareketle karıştırılmayacak kadar özel, bağırsak falan değil yani seğirme gibi
Genelde sırt üstü uzanırken hissediyorum ben.

Son düzenleme:
4 gözle bekliyorum hissedeceğim zamanları
İlk bebişim ama erkek belki onun da etkisi vardır bir de gerçekten 17+2 de falan benim de yoktu 17+4te düz uzanmışken birden hissettim yakındır o günler sizin de
Benim de erkek ve ilk. Birden oluyor desene hissetme işii
O zaman eli kulağında

Hangi hastaneden aldın? Umarım bende bulurum ama bu gidişle zor
Bakırköy sadi konuk ama bahçelievler devlet hastanesinde bakıyor selen gürsoy erzincan doktorun ismi umarım bakar İnterte yorumlarda baktığı yazıyor her sabah 10 ile 10.30 arası randevusu acılıyor takip et inşallah denk gelirsin

Perinatoloji bakıyor istanbul da

Canım benimde erkek ve ilk çocuğum 18. Haftamda hissettim az kalmış sende yakında hissedersin. Böyle ya oturunca ya da düz yatınca hissediyorum ama anlık seyirme gibi sürekli olmuyor benim genelde bir şeyler yedikten sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…