Bizim bir kayıp olunca herkesin ağzında kilit var gibi7 haftalıkken anne babamıza 10+ da arkadaslarımıza soyledık su an kayınvalıdem beledıyeden anons edecek az kaldı
benım 3 kaybım var oglumdan once sonra bıdaha yasamadım sukur ınsallah sag salım dogar:)) 3 unde de kımle telefonla konussa o tanıdık bu bılmem ne dıye dıye soyledıydı. dusuk oldu dıye bı de telefon lıstesını gezdıydı..herkese onun da haberını gecti anlatmadan duramaz kımısı :)Bizim bir kayıp olunca herkesin ağzında kilit var gibiilkinde yapmislardi bu anons olayını
O zaman daha çıkmamıştır. Çıkınca açılıyor çünkü birde doktor da görür bir sonraki kontroldeBulamadım e nabızda ayrıntı ekte diyor çıkmıyor bi doktoruma sorayım
Şu an çoktan geçtim.4 hafta galiba idealiKızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
Bizim ki de,bu gelin çok zayıf,bundan ne çıkacak ki gibi kendince mantıklı şeyler söylüyor. Sen yine şanslısın7 haftalıkken anne babamıza 10+ da arkadaslarımıza soyledık su an kayınvalıdem beledıyeden anons edecek az kaldı
Teorinin mantığını anlasam bende görmek istiyorum ama olmuyoreeYüzde 80 bence kız
Ya burda cogu kisi ogrenmis o haftalarda ama benim doktorum bir sey demedi haftaya gidicem 15.hafta olacak insallah soyler artikHanımlar iyi akşamlar. 12-13 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı?
Hadi bakalım ögrenince hemen paylaşKendimi öyle bir alıştırdım ki bu fikre hep erkek kıyafetleri bakıyorum erkek isimleri arıyorum
Nub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz amaGünaydın teyzeler,bugün 11+2 oldum. Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı
Bende 13e gireceğim. En son 8 haftayken gitmiştim doktora.Ya burda cogu kisi ogrenmis o haftalarda ama benim doktorum bir sey demedi haftaya gidicem 15.hafta olacak insallah soyler artik
Net olmasa da söyledilerHanımlar iyi akşamlar. 12-13 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı?
Son kontrolde 4 hafta sonra gel dediKızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
Süper canım gözün aydınnn. Grubun erkek anneleri hızla artıyorduuuKesin ve %100 erkek olduğu kesinleşti
Beni 2 haftada bir çağırdı canım hep. Şuan 11+6'yım. 7 sinde gitmiştim en son fetal sonucu çıkınca gel dedi oda 2-3 güne çıkar muhtemelen. Bundan sonra bence 12 'yi geçtiğim için ayda bir çağırır gibime geliyor.Kızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
14+2 haftalık oldum siz inşallah rabbim gönlümüze göre versinKaç haftaliksiniz benimde 3 kızım var tekrar hamileyim rabbimden bende sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum inşallah nasip eder
Suwen canım dikiş balen yok evet. Mağazalarda 3 al 2 öde var şuan.bana da onerın su dıkıssız balensız gıbı duran olan sutyen mı?
Benim kiz cikiyordu doktor yuzde90 kiz dedi 3 hafta sonra kontrole gidicem o zaman da kesin kiz derse tutmus oluyorKızlar günaydın
Çin takvimi tutan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?