Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bende de aynısı yeni yıla dayansın çok istiyorum ama baya kasılmalar arttı gün içinde ve şimdi aşağı baya bi baskı yapıyor bebiş

Ben bugün çok yoruldum kızlar. Biraz dert yanıcam kusura bakmayın.

İlkinsülin günüyle ciğer geliştiricinin aynı denk geldiği bi gün tam bi kaos oldu.

Ciğergeliştirici bebekleri zaten sakinleştiriyomuş benim stresim daha da hırpaladı bugün galiba minimumda hareketleri. Tepki veriyor dinlenince hareketleniyor diye korkmamaya çalışıyorum. Doktorumda normal diyor. Haberleştik. 279a kadar gördüm bugün şekeri ben hiç 200 görmemiştim midem bulandı yandı iğrençti bu da ciğer geliştiricinin etkisiymiş. 13/8 sabit tansiyon yine stresin etkisi.

Ben gerçekten baya yoruldum ya sorunların hangi birine müdahale edeceğimi yeteceğimi şaşırdım. Bi de düşünmem gereken 3 yaş çocuğu var evde. Gerçekten kayboldum ben bugün. Şu anda yükleniyor resmen bugünün yükü üstüme gidip yatıcam, uyuyamayacağım sanırım. Hem evde yatıp kafamı toplamak hemde sanki bişey olcak gibi evi toplamam gerekiyor gibi hissediyorum onla uğraşıyorum umarım yanılırım tabi ama içim çok sıkışık belki günün kaosu yüzündendir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…