Merhaba hoşgeldinizMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın inşaAllahbende 12+3 günlük hamileyim bu görüntü 12 haftalık hali tahmininiz nedir kız mı erkek mi sizce
Teşekkür ederimMerhaba hoşgeldinizerkek gibi geldi bana
Rastlantıdır hareket ediyorlar çünküerkek bebekte kafa solda kızda sagda gıbı bısey mı var ? yoksa bı rastantı mı_?
mantıklı. oyle bısey olsa dr nub gorcem dıye ugrasmazdı :) da umut fakırın ekmegı. :)Rastlantıdır hareket ediyorlar çünkü
Hare , devin, defne,züleyha ( klasik ama güzel geliyor bana)Aklinizdaki isimleri yazin kizlar yav digerlerimize de fikir olsun nasilsa bambaska yerlerdeyiz birsey olmaz
bana da onerın su dıkıssız balensız gıbı duran olan sutyen mı?Kızlar geçenlerde biri suwen iç çamaşırı önermişti kimdi o arkadaş allah razı olsun çok rahat ettim.
Valla ben 8 haftalıkken ailelere söyledimKizlaaaar bebiş haberini duyurdunuz mu ?
Ben pentinin dikissiz sütyenini almistim o da cok rahatİc camasiri konusunda ne yapicaz nasil bir sey almamiz gerekir ilerleyen aylari da dusunerek ben destekli kullaniyordum ama sanki hamileler ve lohusalar daha farkli camasirlar takiyor pek bilgim yok
Bende 12+6 haftadayım ama mide bulantılarım devam ediyor12+6yım bugün. Ben de çok normal hatta fazla fazla besleniyorum. Ama normalde de az yiyen biri değildim bünye alışık herhaldebugün göğüslerim inmiş karnımda şişlik yok gibi uyandım iyice belirtiler gitti bende bir panik havası...
Bende aynı durumdayım evde tartildigimla doktorda tartildigim arasinda 3 kilo fark cikti evden cikip doktora gidene kadar 3 kilo almisim :)) Doktor ödem tutuyorsun ve bunun icin erken dedi tuzsuz yememi önerdi3 ayı bıtırdık sukur. ama bu sure zarfında hıc et yıyemedım. zaten bulantılarım cok kotuydu sebzeyı de yedıgım soylenmez . ekmek de yıyemedım. soyle dusunuyorum ben ac acına 3 ay gecırmısım . domates salatalık ek tuzu gotur olmusum. ve cok odemlıyım. yuksek ıhtımal tuzdan. tmm odemlıyım de tartıldım +3 kg cıktı yahu. mıllet mıde bulantısı sırasında kılo verır erır ben sısmısım.. aglıyım mı napim?
Biz tam anlamıyla duyurmadik sizi de merak ettimValla ben 8 haftalıkken ailelere söyledimiş yerime de haber vermem gerekiyordu çalışma şartlarım sebebiyle
Yakın çevrem ve ailem biliyor ama daha belli olmadığından tam duyurmadım benKizlaaaar bebiş haberini duyurdunuz mu ?
Pentinin lotusu var arkadaşların bahsettiğinin muadili bir tık daha uygun fiyatıBen pentinin dikissiz sütyenini almistim o da cok rahat
7 haftalıkken anne babamıza 10+ da arkadaslarımıza soyledık su an kayınvalıdem beledıyeden anons edecek az kaldıKizlaaaar bebiş haberini duyurdunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?