Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Ay gerçekten bu yıl erkek senesi herhalde kız-erkek oranı yine açılmaya başlıyorr :KK48:

Ay bana da pat diye erkek bebek demisti 🤣 hiç heyecan olusturmuyor doktorlar
Bana dedi cinsiyeti gordum sizin tahmininiz ne falan
Bir erkek bir kiz ismi soyleyin dedi bizde attik kafamizdan iki isim
Iki not kagidina yazdi esimle bana ayri ayri verdi durun acmayin dedi az bekletti simdi acin dedi kiz ismi yaziyordu😁😁 ama bir sonraki kontrole kadar yine de emin olamiyorum ya insan tedirgin oluyo🤓

Bana dedi cinsiyeti gordum sizin tahmininiz ne falan
Bir erkek bir kiz ismi soyleyin dedi bizde attik kafamizdan iki isim
Iki not kagidina yazdi esimle bana ayri ayri verdi durun acmayin dedi az bekletti simdi acin dedi kiz ismi yaziyordu😁😁 ama bir sonraki kontrole kadar yine de emin olamiyorum ya insan tedirgin oluyo🤓
Ay gayet güzel olmuş 🤣

Kızlar ben memişlerimi hiçbir yere sığdıramıyorum her kıyafetimde bağımsızlıklarını ilan etmeye çalışıyorlar sizde de durumlar böyle mi biraz önce fark ettim sütyenimden ucu dışarı doğru kaymış allahtan kalın koyu renk tshirt var üzerrimde :KK70:
:D doguma yakın ınmıstı benım . bu sefer de oyle olur tahminen sonra emzirmenın 1. haftasında ıyıce buyuyorlar :D

Kızlar ben memişlerimi hiçbir yere sığdıramıyorum her kıyafetimde bağımsızlıklarını ilan etmeye çalışıyorlar sizde de durumlar böyle mi biraz önce fark ettim sütyenimden ucu dışarı doğru kaymış allahtan kalın koyu renk tshirt var üzerrimde :KK70:
Ben emzirmeyi 2 ay once biraktigim icin su an süzme yogurt torbasindan halliceler sjdjsjdjd🥴🤣

duzelıyor 1.5 yıl oldu bırakalı :) hatta tek meme emdı bırını reddettı. ecis bucus oldular :D oyle kalsa cok uzulurdum :) dırek sılıkon :D
Kolluklarin sisirme pompasiyla sisircem ekonomik yontem🤣
Tam emzirmeyi biraktirdim rahat edicem derken ikinci emici geliyi🤣
Bide sutyen rahatsiz ediyo yarim atlete alistim dogumdan sonra iyice yer cekimine boyun egdiler ajaahah

Canım suya ilave olarak havuç tüketimi de çok etkiliyormuş suyu fazlalaştırmak için öyle duydum.

Valla ben 12+6'yım canım ama mide bulantısı baş ağrısı iştahsızlık vs hiç olmadı. Kimilerinin tabiriyle prenses gebelik geçiriyorum allaha şükür aksi olsaydı çalışırken çok zor olurdu. Bu saatten sonra da birşey olmaz herhalde. Cinsiyet de erkek bu arada :)
Ay evet söyledi doktorum 1 kilo havuç yedim tavşan gibi şükür toparladı 🤭

Back
X