Bakalim hayırlısıErkek gibi sanki canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim hayırlısıErkek gibi sanki canim
Bana dedi cinsiyeti gordum sizin tahmininiz ne falanAy bana da pat diye erkek bebek demistihiç heyecan olusturmuyor doktorlar
3.dusunuyon muheralde 3. de nasipse bı balon patlatıcam evde kendım kendıme![]()
48 mi allah sabır versinŞükret o havaya buralar 48 derecebazen sadece oğluma yemek yapıyorum motivasyonum o galiba
![]()
ben 2 yı de dsunmuyordum3.dusunuyon mu
Ben dogumda tupleri baglatmayi dusunuyorum skdjsjdk
Ay gayet güzel olmuşBana dedi cinsiyeti gordum sizin tahmininiz ne falan
Bir erkek bir kiz ismi soyleyin dedi bizde attik kafamizdan iki isim
Iki not kagidina yazdi esimle bana ayri ayri verdi durun acmayin dedi az bekletti simdi acin dedi kiz ismi yaziyorduama bir sonraki kontrole kadar yine de emin olamiyorum ya insan tedirgin oluyo
![]()
Ahaha ilahiben 2 yı de dsunmuyordumben o yuzdn ıstemem demem artık cok ıstıyorum
D
:
Kızlar ben memişlerimi hiçbir yere sığdıramıyorum her kıyafetimde bağımsızlıklarını ilan etmeye çalışıyorlar sizde de durumlar böyle mi biraz önce fark ettim sütyenimden ucu dışarı doğru kaymış allahtan kalın koyu renk tshirt var üzerrimde![]()
Ben emzirmeyi 2 ay once biraktigim icin su an süzme yogurt torbasindan halliceler sjdjsjdjdKızlar ben memişlerimi hiçbir yere sığdıramıyorum her kıyafetimde bağımsızlıklarını ilan etmeye çalışıyorlar sizde de durumlar böyle mi biraz önce fark ettim sütyenimden ucu dışarı doğru kaymış allahtan kalın koyu renk tshirt var üzerrimde![]()
duzelıyor 1.5 yıl oldu bırakalı :) hatta tek meme emdı bırını reddettı. ecis bucus oldularBen emzirmeyi 2 ay once biraktigim icin su an süzme yogurt torbasindan halliceler sjdjsjdjd![]()
YaaaBen emzirmeyi 2 ay once biraktigim icin su an süzme yogurt torbasindan halliceler sjdjsjdjd![]()
Yolumuz daha çok uzun mukayyet olmayı öğrencez deseneKolluklarin sisirme pompasiyla sisircem ekonomik yontemduzelıyor 1.5 yıl oldu bırakalı :) hatta tek meme emdı bırını reddettı. ecis bucus oldularoyle kalsa cok uzulurdum :) dırek sılıkon
![]()
Evet benim de öyle hamilelikten önce de az vardı ama şimdi aşırı tüylendi ağda yapıyorum hoşuma gitmiyor doktorda falanArkadaşlar benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu benim gibi sorun yaşayan var mı
Ay maşallahGeçerli değilmişbenim su azlığı düzelmiş bu arada dün kontrole gittim bol su tüketin
![]()
Tam anlamıyla gebelik belirtilerinin hepsini yaşamışsın canım. Allah kolaylık versindediğin gibidir. Merak ettim bende
![]()
Ay evet söyledi doktorum 1 kilo havuç yedim tavşan gibi şükür toparladıCanım suya ilave olarak havuç tüketimi de çok etkiliyormuş suyu fazlalaştırmak için öyle duydum.
Valla ben 12+6'yım canım ama mide bulantısı baş ağrısı iştahsızlık vs hiç olmadı. Kimilerinin tabiriyle prenses gebelik geçiriyorum allaha şükür aksi olsaydı çalışırken çok zor olurdu. Bu saatten sonra da birşey olmaz herhalde. Cinsiyet de erkek bu arada :)
Bol sıvı havuç ve meyve tüket canım inşallah faydasını görürsünAy maşallahsalı günü perinatoloji de detaylı bakılacak inşallah bizimde düzelmiş tir
![]()
Nub yukarı doğru sanki erkek gibiKızlar bizde doktordan gekdik şimdi benim bebitomunda cinsiyetine bakar mısınız?