- 24 Ekim 2024
- 496
- 374
- 18
Bol sıvı havuç ve meyve tüket canım inşallah faydasını görürsünAy maşallahsalı günü perinatoloji de detaylı bakılacak inşallah bizimde düzelmiş tir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol sıvı havuç ve meyve tüket canım inşallah faydasını görürsünAy maşallahsalı günü perinatoloji de detaylı bakılacak inşallah bizimde düzelmiş tir
![]()
Nub yukarı doğru sanki erkek gibiKızlar bizde doktordan gekdik şimdi benim bebitomunda cinsiyetine bakar mısınız?
Bulamiyorum. Hep aperatif seyler karin doyurmalik o da tek cesitKızlar yemek yapma motivasyonunuzu nerden buluyorsunuz?istanbuldayım an itibariyle 38 derece.
Buz gibi havaları, kalın pijamaları battaniyeleri o kadar çok özledim ki anlatamam
Bu sıcaklar ne zaman bitiyordu ağustos sonumu![]()
Bende merakla bekliyorum ya en gec 20.haftada hissedilir heralde en fazla 1 ayBacilar ilk hareketi ne zaman hissettiniz ya 16. Haftadayim daha çok yol var mı önümüzde![]()
Ben 15teyim geçen gün kelebek kıpırtısı gibi ir şey hissettim elim karnımda bile değildi heyecan yaptım baktım göbeğim çok hızlı atıyordu kalp atışı gibi . Ara ara gün içinde bakıyorum mesela hiç atış yok ama bazen çok hızlı atıyor galiba uyanık diyorum bilmiyorum hareketi mi başka bir şey miBacilar ilk hareketi ne zaman hissettiniz ya 16. Haftadayim daha çok yol var mı önümüzde![]()
Bende 16.haftadayım geceleri yatarken toplanıyor bir yere sertleşiyor hissediyorum o zaman elime sertlik geliyor gün içinde de arada baloncuk oluyorBacilar ilk hareketi ne zaman hissettiniz ya 16. Haftadayim daha çok yol var mı önümüzde![]()
O bende de oluyor sadece sol tarafta uyumak için uzandigimdan sabaha kadar sol kasigimda top oluyor uyaninca gidiyor.Canim ben İstanbul'da değilim ama bizim ailenin hepsi emseye gidiyor.Bende 16.haftadayım geceleri yatarken toplanıyor bir yere sertleşiyor hissediyorum o zaman elime sertlik geliyor gün içinde de arada baloncuk oluyorama ben 16+4 'üm 17.haftada oluyorum sanırım birde eski mesajını gördüm emseye mi gidiyorsun dr kim :)
Ayy düşüncesi bile çok güzel yaBen 15teyim geçen gün kelebek kıpırtısı gibi ir şey hissettim elim karnımda bile değildi heyecan yaptım baktım göbeğim çok hızlı atıyordu kalp atışı gibi . Ara ara gün içinde bakıyorum mesela hiç atış yok ama bazen çok hızlı atıyor galiba uyanık diyorum bilmiyorum hareketi mi başka bir şey miama kesin o tekmeler falan 20-25 haftalarda
Benim de o şekilde dağılıyor sonraO bende de oluyor sadece sol tarafta uyumak için uzandigimdan sabaha kadar sol kasigimda top oluyor uyaninca gidiyor.Canim ben İstanbul'da değilim ama bizim ailenin hepsi emseye gidiyor.
16 dayım bende habire kontrol ediyorumBacilar ilk hareketi ne zaman hissettiniz ya 16. Haftadayim daha çok yol var mı önümüzde![]()
Koltukta oturup ayakları uzatın ya da yatakta oturarak ayakları uzatın en iyi o şekilde hissediliyor başlardaKızlar bugün 13. haftamdayım evet çok erken ama en çok hangi pozisyonda bebek hareketi hissedilebiliyor uzun sırt üstü yatışta mı veya bacakları kendine çekip sıkıştırınca mı merak ettim daha en iyi ihtimalle 1 ayım var ama merak işte![]()
Çabucak hissetmek istiyor insan doktor da ayda bir çağırmaya başlayınca evham başladı yine16 dayım bende habire kontrol ediyorumkızımda 17 de hissetmiştim 20 ye kadar normal hissetmemek sanırım
Sizde de mi astım var? Ben kullanmıyorum ama fenalardayımAlerjik astim icin ilac alan arkadas var mi aramizda
Günaydın. Gece uyuyamadığım için sabah çoook zor kalkıyorumGünaydın kizlar aranızda çok uyuyan var mı , ömrüm boyu bu kadar çok uyuduğumu hatırlamıyorumyataktan kaziyorum kendimi adeta
Kilolu olmak da sanırım geç hissetmemize sebep oluyor. Yani ben bu göbeğimle çok geç hissederim diye düşünüyorum ikinci gebelik olmasına rağmen16 dayım bende habire kontrol ediyorumkızımda 17 de hissetmiştim 20 ye kadar normal hissetmemek sanırım
çokk uykum var bi yatsam saatlerce uyurum ama uyumama fırsat yok bi yandan çalışıyorum bi yandan küçük bebeğim var bi yandan ev işlerim var bir yandan da karnımdaki bebiş... liste uzar giderGünaydın kizlar aranızda çok uyuyan var mı , ömrüm boyu bu kadar çok uyuduğumu hatırlamıyorumyataktan kaziyorum kendimi adeta