Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    44
Kızlar yemek yapma motivasyonunuzu nerden buluyorsunuz? 😂 istanbuldayım an itibariyle 38 derece.
Buz gibi havaları, kalın pijamaları battaniyeleri o kadar çok özledim ki anlatamam
Bu sıcaklar ne zaman bitiyordu ağustos sonumu😭
Bulamiyorum. Hep aperatif seyler karin doyurmalik o da tek cesit 🤣

Bacilar ilk hareketi ne zaman hissettiniz ya 16. Haftadayim daha çok yol var mı önümüzde 🤣
Ben 15teyim geçen gün kelebek kıpırtısı gibi ir şey hissettim elim karnımda bile değildi heyecan yaptım baktım göbeğim çok hızlı atıyordu kalp atışı gibi . Ara ara gün içinde bakıyorum mesela hiç atış yok ama bazen çok hızlı atıyor galiba uyanık diyorum bilmiyorum hareketi mi başka bir şey mi 🤭 ama kesin o tekmeler falan 20-25 haftalarda

Bacilar ilk hareketi ne zaman hissettiniz ya 16. Haftadayim daha çok yol var mı önümüzde 🤣
Bende 16.haftadayım geceleri yatarken toplanıyor bir yere sertleşiyor hissediyorum o zaman elime sertlik geliyor gün içinde de arada baloncuk oluyor 🤗 ama ben 16+4 'üm 17.haftada oluyorum sanırım birde eski mesajını gördüm emseye mi gidiyorsun dr kim :)

Bende 16.haftadayım geceleri yatarken toplanıyor bir yere sertleşiyor hissediyorum o zaman elime sertlik geliyor gün içinde de arada baloncuk oluyor 🤗 ama ben 16+4 'üm 17.haftada oluyorum sanırım birde eski mesajını gördüm emseye mi gidiyorsun dr kim :)
O bende de oluyor sadece sol tarafta uyumak için uzandigimdan sabaha kadar sol kasigimda top oluyor uyaninca gidiyor.Canim ben İstanbul'da değilim ama bizim ailenin hepsi emseye gidiyor.

Ben 15teyim geçen gün kelebek kıpırtısı gibi ir şey hissettim elim karnımda bile değildi heyecan yaptım baktım göbeğim çok hızlı atıyordu kalp atışı gibi . Ara ara gün içinde bakıyorum mesela hiç atış yok ama bazen çok hızlı atıyor galiba uyanık diyorum bilmiyorum hareketi mi başka bir şey mi 🤭 ama kesin o tekmeler falan 20-25 haftalarda
Ayy düşüncesi bile çok güzel ya 🥹🥰

Kızlar bugün 13. haftamdayım evet çok erken ama en çok hangi pozisyonda bebek hareketi hissedilebiliyor uzun sırt üstü yatışta mı veya bacakları kendine çekip sıkıştırınca mı merak ettim daha en iyi ihtimalle 1 ayım var ama merak işte :halay:

Kızlar bugün 13. haftamdayım evet çok erken ama en çok hangi pozisyonda bebek hareketi hissedilebiliyor uzun sırt üstü yatışta mı veya bacakları kendine çekip sıkıştırınca mı merak ettim daha en iyi ihtimalle 1 ayım var ama merak işte :halay:
Koltukta oturup ayakları uzatın ya da yatakta oturarak ayakları uzatın en iyi o şekilde hissediliyor başlarda😍 dümdüz sırtüstü yatmak önerilmiyor bebeği besleyen damarlar o pozisyonda çalışamıyormuş

Günaydın kizlar aranızda çok uyuyan var mı , ömrüm boyu bu kadar çok uyuduğumu hatırlamıyorum 😂 yataktan kaziyorum kendimi adeta

16 dayım bende habire kontrol ediyorum😅 kızımda 17 de hissetmiştim 20 ye kadar normal hissetmemek sanırım
Kilolu olmak da sanırım geç hissetmemize sebep oluyor. Yani ben bu göbeğimle çok geç hissederim diye düşünüyorum ikinci gebelik olmasına rağmen 😅

Günaydın kizlar aranızda çok uyuyan var mı , ömrüm boyu bu kadar çok uyuduğumu hatırlamıyorum 😂 yataktan kaziyorum kendimi adeta
çokk uykum var bi yatsam saatlerce uyurum ama uyumama fırsat yok bi yandan çalışıyorum bi yandan küçük bebeğim var bi yandan ev işlerim var bir yandan da karnımdaki bebiş... liste uzar gider

Back
X