Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
Royal e devam edecem bende canım Şafak hocaya randevu alacağım bu ayın 30 u için benimde doktorum o olacak artık sana verdiği ilaçların aynısını da bizim kuzene vermiş multivitamin şuan ictigimle aynı sadece Demir ilacı değişik bakalım bana ne diyecek

Kız bebekte sabah bulantıları, erkekte akşam bulantıları olurmuş. kadınlar kulübünde gördüm
Ben gece gündüz öğlen ikindi saat başı mesai:) ama erkek heralde. Haftada 1 e düştü artık şu an iyiyim misal :) cinsiyetle ilgisi yoktur bence:)

Aaa erkekmi yani

Aaa süper canımmm. Ben doktora yazdım da yapabilir geldiğinde demir hapını değiştiririz dedi bana. 16'sında benim de randevum aynı zamanda olsaydı denk gelirdik belki :)) İlk defa mi gitmiş olacaksın 30'unda

Aaa süper canımmm. Ben doktora yazdım da yapabilir geldiğinde demir hapını değiştiririz dedi bana. 16'sında benim de randevum aynı zamanda olsaydı denk gelirdik belki :)) İlk defa mi gitmiş olacaksın 30'unda
Evet canım ilk defa gideceğim en son 15 gün önce Adana da gitmiştim gidelim bir görelim kizceyi diyoruz. Diğer randevu zamanında denk geliriz belki daha çok gideceğiz malum

Evet canım ilk defa gideceğim en son 15 gün önce Adana da gitmiştim gidelim bir görelim kizceyi diyoruz. Diğer randevu zamanında denk geliriz belki daha çok gideceğiz malum
Öyle öyle valla ama benim randevuyu ayda bir e çıkarttı ya çok mutsuzum 3 hafta olsaydı bari hayır bir de en son normal kontrol için 5 ine gittim. Sonra 7 sinde fetal vermek için gittim. 16 sında da sonucumu almaya gittim 16 sında gittiğimde kalp atışını duyayım raporu öyle vereyim dedi. Çok kısa bi o zaman gördüm. Şimdi daha 22 gün var. Neyse diyorum sağlıklı olsun da allahın izniylee

Yaa ama öyle kısa göstermesin bebislerimizi biraz hasret giderelim dimi ama muhtemelen beni de ayda 1 çağırır artık yapacak bir şey yok

Canım akşam olanlar yemekten bir süre sonra oluyorsa ani şeker düşüşünden olabilir benim de bir ara öyleydi dikkat edince geçti
Pek aç kalmıyorum az sık yemeye çalışıyorum aslında ama acaba diyorum akşama doğru ilacın etkisi geçtiğinden mi oluyor akşamdan akşama içiyorum çünkü

Yaa ama öyle kısa göstermesin bebislerimizi biraz hasret giderelim dimi ama muhtemelen beni de ayda 1 çağırır artık yapacak bir şey yok
Yok yok normalde muayeneler oldukça yeterli ama benimki muayene günüm dışındaydı ondan hemen kalp atışı duydu raporu verdi kalktım sonra sonucu anlattı işte

Pek aç kalmıyorum az sık yemeye çalışıyorum aslında ama acaba diyorum akşama doğru ilacın etkisi geçtiğinden mi oluyor akşamdan akşama içiyorum çünkü
Bilmiyorum benim ilk 13 hafta çok zordu bulantı vs ama hiç ilaç kullanmak istemedim 13 den sonra azalmaya başladı şuan baya rahatım benim de son haftalar akşam yemekten sonra birden bulantı baş dönmeleri oluyordu şekerim ani düşüyormuş az yemeye ve şeker alımını yavaşlatan gidalara öncelik verince azaldı tavsiyem aç karınla bi şeker ölçümü de yaptır bu haftalar şeker dengesi bozuluyor biraz

Kızlar kardeşim İngiltere'de yasiyor toplamda 3kez ultrason aliyorlar ilk ultrason 13. Haftada birde doktoru ultrason kanıtlanmamış zararlı olabilir demiş. Benim her hafta gidesim var orda yaşasam dayanamazdim herhalde

11. Haftada yaptırmıştım şimdi 16 dayım yine yaptırayım olmadı sinir sistemim bozuldu ya. Evde ilgilenmem gereken bir kızım olmasa full yatardım.. ilk hamilelikler cidden prenseslik

iyi akşamlar kızlar ben 15. Haftadayım ve mide bulantım başladı ya. Sizde de oldu mu? Kızımda bulantı halsizlik vs hepsi 12. Haftada bitmişti bunda yeni başladı sanki
Benimde hiç kesilmeden mide bulantim devam ediyor tatile gittim yatisimi verdiler biletimi kestiğim için serum takip zofer adında ilaç verdi onu 4 bölüp çeyreğini içiyorum o ilaç sayesinde birseyler yiyebiliyorum midesi bulunmayan arkadaşlar gerçekten şanslı çok geçmiş olsun cnm insallh kısa sürer

Ah o ilacı bende ilk hamileliğimde kullandım ileri derece bulantılarda kullanılıyor Allah yardımcınız olsun

Ah o ilacı bende ilk hamileliğimde kullandım ileri derece bulantılarda kullanılıyor Allah yardımcınız olsun
Amin cnm benimde 3 çocuğum var 4. Hamileyim kizlarimda ve oğlumda aynı şekilde mide bulantilarim oldu 9 ay sürdü ayrıca mide bulantilarin cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum vücut ile alakalı bir durum çok zor benim içinde sadece bu hamileligimde çok kullanmam oldu

Evet cinsiyetle ilgisi bence de yok bünyenin hamilelik hormonlarını nasıl karşıladığı ile ilgili diye düşünüyorum. Yaş değişiyor şartlar değişiyor hamileliklerde farklılaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…