Sağlıkla gelsinler de önemli değil belli olur bir iki haftaya erken henüzBenziyor canım gerçekten ama erkek olsa 13. haftada söylemez miydi doktor? Erkekler erken gösteriyor sanki kendini.
Bana erkek demisti bende dedim nubu duz gibi degil mi? Ahh evet yanlisimi yakaladin nubu duz bencede dediKızlar sanki nuba göre kız gibi ne dersiniz? Chatgpt yanılan var mı?
Şimdi prilam içtim bitmiyor geçmiyor 16+2 deyimiyi akşamlar kızlar ben 15. Haftadayım ve mide bulantım başladı ya. Sizde de oldu mu? Kızımda bulantı halsizlik vs hepsi 12. Haftada bitmişti bunda yeni başladı sanki
Bende içtim şimdi bitane. Ne zaman başladı senin bulantılar?Şimdi prilam içtim bitmiyor geçmiyor 16+2 deyim
8.Hafta gibiydi. İşin ilginci hep akşamları bulanıyorBende içtim şimdi bitane. Ne zaman başladı senin bulantılar?
Benimde geçmiyor bitmiyor deliricem kafayı yicem artık.Şimdi prilam içtim bitmiyor geçmiyor 16+2 deyim
Bebeğin erkek mi? Erkekte öyle oluyormuş8.Hafta gibiydi. İşin ilginci hep akşamları bulanıyor
Kusma var mı peki? Yoksa sadece bulantı mıBenimde geçmiyor bitmiyor deliricem kafayı yicem artık.
Erkek ama kızımda daha beterdim prilam kesmiyordu arada serum takıyorlardıBebeğin erkek mi? Erkekte öyle oluyormuş
Ya sıcaklarda sanki artıyor gibi geliyor seninde öyle miBenimde geçmiyor bitmiyor deliricem kafayı yicem artık.
Kız bebekte sabah bulantıları, erkekte akşam bulantıları olurmuş. kadınlar kulübünde gördümErkek ama kızımda daha beterdim prilam kesmiyordu arada serum takıyorlardı
Aa ilk defa duyuyorumKız bebekte sabah bulantıları, erkekte akşam bulantıları olurmuş. kadınlar kulübünde gördüm
Buna katılıyorumKız bebekte sabah bulantıları, erkekte akşam bulantıları olurmuş. kadınlar kulübünde gördüm
Selam canım. Aynı senin gibiyim bende.Mide bulantısı hariç baş ağrısı ara ara oluyor. Bu yorgunluk hali ne zaman düzelir onu bekliyorum bende.Ve hava çok sıcak olduğu için yürüyüşlere de çıkamaz oldum12+1 de ikili testte öğrendik 2 gün önce bizde erkekmiş. Doktor alışverişe hemen başlamayın 18.haftada detaylı ultrasonda net cevap veririz dedi. Cinsiyetini öğrenen anneler nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. Kendime nazar değdirmeyim de benim uyku ve yorgunluk dışında pek bişeyim yok. Ara ara mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor sadece. Benim gibi olan var mı aranızda
Decavitin içinde var canım magnezyum.Başka diğer vitaminler ve minerallerle birlikte. Hatta ben gyno ferro sanol kullanıyorum demir ilacı.onun içinde de b12 ve folik asit varmış ekstra.Yok canım magnezyum vermedi yaa. Feramet demir ilacı, D-Colefor D vitamini ve Decavit verdi doktorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?