Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
Kızlar sanki nuba göre kız gibi ne dersiniz? Chatgpt yanılan var mı?

Eklentiler

• IMG_7538.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7537.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_7527.webp
    36 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ultrasona girme sıklığınız nedir ben 13.haftamdayım bir kere girdim diğer randevularım hazır ama doktor ultrason demedi hiç

iyi akşamlar kızlar ben 15. Haftadayım ve mide bulantım başladı ya. Sizde de oldu mu? Kızımda bulantı halsizlik vs hepsi 12. Haftada bitmişti bunda yeni başladı sanki

Kızlar ben dün kontrole gittim 15+4 um doktor a dedim cinsiyet belli ise kağıda yaz büyük kızımda benle içeri girmişti video çekti doktor direk kızıma dedi bu bı bacağı bu diğer bacağı buda ortadaki çıkıntı . Bundan başka birşey demedi kagidada yazmadı dedi daha ne kadar belli edeyim .benim cinsiyet öğrenmem bu şekilde şimdi siz ne düşünüyorsunuz.

Selam canım. Aynı senin gibiyim bende.Mide bulantısı hariç baş ağrısı ara ara oluyor. Bu yorgunluk hali ne zaman düzelir onu bekliyorum bende.Ve hava çok sıcak olduğu için yürüyüşlere de çıkamaz oldum

Yok canım magnezyum vermedi yaa. Feramet demir ilacı, D-Colefor D vitamini ve Decavit verdi doktorumm.
Decavitin içinde var canım magnezyum.Başka diğer vitaminler ve minerallerle birlikte. Hatta ben gyno ferro sanol kullanıyorum demir ilacı.onun içinde de b12 ve folik asit varmış ekstra.

Eklentiler

• IMG_2139.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…