- 21 Mayıs 2025
- 135
- 45
- 13
- 34
Aynısını bana da dedi. Ama cihaz ciddi manada kötü. Bebeği göremedim bile karıncalar vardı sadece ekranda. Özele gitcez önümüzdeki hafta 14. Hafta olacak. Artık belli olur diye düşünüyorum iyi bir cihazla15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi
Vallahi ben de evlendiğim gün olsun diye hem çok istedik hem çok denedik ama olmadı5 Mayısta evlendik o gün kalmışım. 13. hafta içindeyim. 12+5 bebişim. Sağolun allah bekleyen herkese nasip etsin.
Kesinlikle iyi bir ilgi ve cinsiyet ogrenmek icin özel doktor sart gibi birsey olduAynısını bana da dedi. Ama cihaz ciddi manada kötü. Bebeği göremedim bile karıncalar vardı sadece ekranda. Özele gitcez önümüzdeki hafta 14. Hafta olacak. Artık belli olur diye düşünüyorum iyi bir cihazla
Benim demir ilacı kabızlık yapıyor.Seninki daha iyiymiş. Çok sevindim adına.Tuvalete çok sık gitmekle, gitmemek de sıkıntıAaa ben decavitin sol tarafına vitaminlere bakmışım sadece hahah sağa bakmamışım
Feramet kullanıyorum bide demir ilacı sabah akşam bağırsaklarımı çok heraketlendiriyor benim ya. Ama ishale çevirmiyor mesela.
Bir de ben çoğunlukla elbise giyiyorum pantolonlarımı bırakalı çok oldu kan sulandırıcı iğne yerlerime geliyor diye. Elbiselerimin de içine oldum olası bacaklarım sürtmesin diye jarse kumaş tayt şorttan giyerim dün midem karnım bi ağrıdı dedim noluyo sonradan fark ettim ki içimdeki şortum sıkmış rahatsızlık veriyor. Normalde de göbeğim vardı o yüzden göbeğimin çıkmaya başladığını anlamamışım ben herhalde büyüyor artıkk :))
Hayır, daha belli değil cinsiyeti.13+1 im bugün. Ama kız erkek olayına inanmıyorum belirtilere göre.Kuzenimde gebe ve erkek.Mide bulantısı kusma gibi şeyleri çok yaşadı.Diğer bir arkadaşım da doğuma gidene kadar kusmuştu ve erkekti.Yani çok hikaye var etrafımda kusma gibi sıkıntılar yaşayıp kızı ve oğlu olanSizinde mi erkek bebeginiz
Düğünden önce olmasaydı keşke dedim ama bu süreçte bulantılar beni çok zorluyor yarın düğünüm var.Vallahi ben de evlendiğim gün olsun diye hem çok istedik hem çok denedik ama olmadıaşırı seviyorum böyle hikayeleri
Yaa çok tatlı geldi şu an yarın düğünün varDüğünden önce olmasaydı keşke dedim ama bu süreçte bulantılar beni çok zorluyor yarın düğünüm var.
Teşekkürler canım amin. Düğünden 3 ay önce nikah yapanlara korunmalarını tavsiye ediyorum yine de ben.Yaa çok tatlı geldi şu an yarın düğünün varmusmutlu yıllarınız olsun
Bizde 2 ay evvel yapmıştık ama şükür bir şey olmadıTeşekkürler canım amin. Düğünden 3 ay önce nikah yapanlara korunmalarını tavsiye ediyorum yine de ben.Düğün koşuşturmacası, ev yerleştirmesiydi, çalışmasıydı derken çok zorlandım.
Bacak arasi bakmasini öner eger belli olmuyor falan derseKızlar yarın ikili tarama var umarım cinsiyeti belli olur 14+6 dayız
TamamBacak arasi bakmasini öner eger belli olmuyor falan derse
iceri girmeden once de 10dk yuru uyumasin uyansin:)
Bugün özelde de kız dediler bilmiyorum bende şaşırdımSizinde mi erkek bebeginiz
Ya hiç sormayın ya bugün de özele gittim kız dedilerYani erkek mi doktorum? Demediniz mi yav
Ne tepkisiz doktormus o oyle
Videodan goruntu atin bizde bakalim
Evet devlete gittim malezef aldığım cevap öyleydi .bugün ozeldede kız dedilerErkek mi yani? Çıkıntı dediğine göre
Doktora gıcık oldum gerçekten… kagida yazmak cok mu zor sanki. Videoda net bir şekilde gözüküyordur umarım.
Bu arada devlete mi gitmiştin canım?
Evet devlete gittim malezef aldığım cevap öyleydi .bugün ozeldede kız dediler bu devlette cikintiyi gosterdigi an sizce ne
bugün kız dedi özel ama video net değil ben bile anlamadimErkek mi yani? Çıkıntı dediğine göre
Doktora gıcık oldum gerçekten… kagida yazmak cok mu zor sanki. Videoda net bir şekilde gözüküyordur umarım.
Bu arada devlete mi gitmiştin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?