Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    75
birisi 12+4 dü geçen hafta gittiğimde diğeri 13+3 cinsiyete dair hiçbir şey söyleyemiyorum şu an dedi fetal için kan verdim inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum bebişlerimin hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruz inşallahh

Erkek mi yani? Çıkıntı dediğine göre
Doktora gıcık oldum gerçekten… kagida yazmak cok mu zor sanki. Videoda net bir şekilde gözüküyordur umarım.
Bu arada devlete mi gitmiştin canım?

Ağrılara baya iyi geliyor belki bir sonrakinde verecektir bazende unutuyorlar

Decavitin içinde var canım magnezyum.Başka diğer vitaminler ve minerallerle birlikte. Hatta ben gyno ferro sanol kullanıyorum demir ilacı.onun içinde de b12 ve folik asit varmış ekstra.
Aaa ben decavitin sol tarafına vitaminlere bakmışım sadece hahah sağa bakmamışım

Feramet kullanıyorum bide demir ilacı sabah akşam bağırsaklarımı çok heraketlendiriyor benim ya. Ama ishale çevirmiyor mesela.

Bir de ben çoğunlukla elbise giyiyorum pantolonlarımı bırakalı çok oldu kan sulandırıcı iğne yerlerime geliyor diye. Elbiselerimin de içine oldum olası bacaklarım sürtmesin diye jarse kumaş tayt şorttan giyerim dün midem karnım bi ağrıdı dedim noluyo sonradan fark ettim ki içimdeki şortum sıkmış rahatsızlık veriyor. Normalde de göbeğim vardı o yüzden göbeğimin çıkmaya başladığını anlamamışım ben herhalde büyüyor artıkk :))

Yani erkek mi doktorum? Demediniz mi yav
Ne tepkisiz doktormus o oyle
Videodan goruntu atin bizde bakalim

Benı gruba alır mısınız

Kızlarr ben genel olarak çok mide bulantısı yaşamadım ama tiksindiğim şeyler oldu kahve vs gibi. Balıktan da inanılmaz tiksindim 14 haftada bir kere anca yiyebilmişimdir vicdan azabı da çekiyorum sonradan düzelir miyim acaba

Aynen öyle canım ben ılık suyla bile duş alamıyorum şuan. Fön makinası çalıştıramıyorum makyaj yaparken aynanın önünde uzun kalamıyorum ayakta oluncada midem bulanıyor.
Aynen ya kalbim birden hızlanıyor mide bulantım artıyor. Allahtan okul kapandı da işe gitmiyorum

Bende hep elbise giyiyorum altına da paçalı penye don giyiyorum tavsiye ederim lastigide bebe lastigi çok rahat ve serin karnimdaki ignelerden uzun süredir pantolon ve lastikli bişey giyemiyorum

Bende hep elbise giyiyorum altına da paçalı penye don giyiyorum tavsiye ederim lastigide bebe lastigi çok rahat ve serin karnimdaki ignelerden uzun süredir pantolon ve lastikli bişey giyemiyorum
Aynı aynı aynı bende öyleyim hahah. Resmen bende paçalı penye gibi birşey giydim bugün. Üstüm efil efil ip askılı kalın askılı takılıyorum ama altım pişik olacak asdasd
Kan ilacindan olabilir mi
Bence muhtemel. Bende ishal yok da karın ağrısı bağırsaklarda sancı var.

Nefesi bi sekilde aliyoruz zaten ama benim en buyuk sorunum hapsirmak onu kesebilecek bir sey verecekse kullanirim ama kesmeyecekse zaten idare ederim 4 aydir ettigim gbi artik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…