Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    78
Ben mesleğim gereği çok iç içeyim bu da ikinci çocuğum olacak içinde ki sesi dinle o hiç bir zaman yanıltmıyor mükemmeli yapmaya çalışmak sadece insanı stresli anne yapıyor. Hepimiz çiçek gibi anneleriz

İcimi rahattiniz tesekkurler

Benim de ailem sorunlu ama kayin ailede de problem var 5 ay kimseyi gormek istemiyorum dedim beni strese sokuyorlar

Bebegin kolikligine de raziyim yeter ki saglikla kucagima alayim bunca sinir stresin icinde... Beni aglatan herkesi de Allaha havale ediyorum

Ay çok güzel hayırlı olsun benimde 1 kızım var 2. Erkek olursa çok sevinirim ama sağlıklı olsunda kıza da sevinirim tabii
Tabii ki kızımda da eşimle kızımız olsun çok istemiştik gönlümüzce oldu.Bunda da kızımız var sağlıklı bir oğlumuz olsun istiyorduk o da gönlümüzce oldu çok şükür.Ama kız olsaydı da üzülmezdim kız çocuklarını çok başka seviyorum

Yani tabii önden bir bilgilenmek amaçlı olabilir

Kızlar ikinci gebelik o yüzden mi bilmiyorum ama hareketleri hissetmeye başladınız mı böyle pıt pıt seğiriyor gibi

Dün ilk kez hissettim bende çok güzel ya tekrar bu hisleri yaşayabilmek çok şükür Görmeden bilmeden tanımadan o kadar seviyorum ki annelik delilik
Ben de iki gün önce pıt pıt hissettim hatta çikolatalı süt içmiştim ona yordum maşallah lakin her gün hissetmiyorum.Şimdi gözüm kulağım orada bekliyorum ama işte…İlk gebelik benim.Böyle bir hissedip bir kaç gün hissetmeyen var mı benim gibi?

Tabi tabi böyle olması çok normal 22 ye kadar her gün hissetmemek normal endişelenmemek lazım güçlenecekler büyüyecekler öyle düzenli hissedeceği hatta bazen uykudan uyandıracaklar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…