Düşük riskini ultrasonda görüyorlar kanda görüldüğünü hiç duymadım benKan değerlerime diğeri bakmamisti
Akşamları özellikle şişiyor sabah uyanınca yok gibiKizlar karnim bi sis oluyor 6 aylik gibi bi iniyor
Bunu yasayan var mi
Sanki bazen orda bebek yokmus gibi
Benim yuzum falan cok cöktü ya dun sort giydim bol geldi gece pijama giydim yattim sabah baktim belimden dusmus normalde cuk diye oturan bi pijama ustelikAkşamları özellikle şişiyor sabah uyanınca yok gibi
Bende sabah diyorum nerde bu bebeBenim yuzum falan cok cöktü ya dun sort giydim bol geldi gece pijama giydim yattim sabah baktim belimden dusmus normalde cuk diye oturan bi pijama ustelikzayiflamisim gibi geliyor
bende aynıyım. özellikle çok gazlı olduğun zamanlar şişkinlik aşırı oluyorKizlar karnim bi sis oluyor 6 aylik gibi bi iniyor
Bunu yasayan var mi
Ben…Bulantılar geçtiğinden beri ben de öyle hissediyorumKizlar karnim bi sis oluyor 6 aylik gibi bi iniyor
Bunu yasayan var mi
Selçuk tip perinatolojiye gidiyorum bende , direk üni sayfasından girip randevu olarak alıyorum.Öyle deneyin birdeKaramandayim. Devlet hastanesi de burdaki özeller de (adı özel işte) detaylı ultrason yapmıyor. Devlet hastanesi beni konyaya Necmettin erbakan tip fakültesine sevk verdi bölümde perinatoloji yazıyor. 182 den randevu almaya çalışıyorum bir türlü anlaşamadık. Bunu becerebilen var mi nasıl yol izlediniz?
hıc sevk olmadan dırek randevuyla gıdılıyormu? yoksa once kadın doguma gıdıp ordan perınatolojıye mı yonlendırecek?Selçuk tip perinatolojiye gidiyorum bende , direk üni sayfasından girip randevu olarak alıyorum.Öyle deneyin birde
İdrar enfeksiyonum yüksek bu sebep olabilir kan degerlerim de düşükDüşük riskini ultrasonda görüyorlar kanda görüldüğünü hiç duymadım ben
Ayy ne guzel bulantilar gecmisB
Ben…Bulantılar geçtiğinden beri ben de öyle hissediyorum
uygulamayı ındırdım. selcuk tıptan alıcam ben de ama ozel muayene mı demek gerekıyor normal muayene mı? ozelde 2 adet dr cıktı. dıgerınde randevu verılecek gun bulunamadı dıye uyarı verdı. her gun kontrol ederım cok tesekkurler bılgı ıcın :))Selçuk tip perinatolojiye gidiyorum bende , direk üni sayfasından girip randevu olarak alıyorum.Öyle deneyin birde
O zamanlar hafiflemeye başlamıştı yakında biter inşallah canımAyy ne guzel bulantilar gecmis
Benim hala devam ya ne zaman bitecek bunlar
Oglumda gec baslayip gec bitmisti 2 aylikken baslamisti 5 aya kadar
Bu sefer hamile oldugumu ogrenmeden basladi bulantilar 5.haftada
14teyim umarim bitmesi yakindir
Canım özel olması lazım normal şekilde randevu bulamazsın zor :) muayne ücreti 1600 civarı ama detaylı bir tık daha pahalı diye biliyorum bende bu kontrolde sorucam.Goksen ve Aybüke hoca var ikisi de çok met edilir benim doktorum Aybüke hoca aşırı memnunum ve tavsiye ederim.Randevular her gece 11-12 gibi açılıyor kontrol edersen rahatlikla bulabilirsinuygulamayı ındırdım. selcuk tıptan alıcam ben de ama ozel muayene mı demek gerekıyor normal muayene mı? ozelde 2 adet dr cıktı. dıgerınde randevu verılecek gun bulunamadı dıye uyarı verdı. her gun kontrol ederım cok tesekkurler bılgı ıcın :))
Direk özele tıklayıp perinatoloji bolumunden kolayca alırsın insallahhıc sevk olmadan dırek randevuyla gıdılıyormu? yoksa once kadın doguma gıdıp ordan perınatolojıye mı yonlendırecek?
Detayli 20 ile 24 haftalar arasi yapiliyor dimi kizlar erken almayin daCanım özel olması lazım normal şekilde randevu bulamazsın zor :) muayne ücreti 1600 civarı ama detaylı bir tık daha pahalı diye biliyorum bende bu kontrolde sorucam.Goksen ve Aybüke hoca var ikisi de çok met edilir benim doktorum Aybüke hoca aşırı memnunum ve tavsiye ederim.Randevular her gece 11-12 gibi açılıyor kontrol edersen rahatlikla bulabilirsin
Evet ben 20 ye aldım.Bekleyemicem çok sabırsızımDetayli 20 ile 24 haftalar arasi yapiliyor dimi kizlar erken almayin da
Bende 16.haftada gitmem gerekirken 15.haftada gidicem kontroleEvet ben 20 ye aldım.Bekleyemicem çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?