- 17 Temmuz 2021
- 8.223
- 26.045
- 498
Kasigim degilde bacagim cok kotuyduAy inşallah bebekle ilgili bir şey değildir benim şuan geçti. Ama 10 dk çok kötü oldum. Kasığımdan koparıp atmak istedim öyle bir ağrı, dr kontrolümüzde hafta içi
Cinsiyet ne sizinben 12+2 de öğrendim belki yapar
kız :) ama bişey diyim mi bebekten önce hep bi oğlum olacak diye hissederdim. hamile olduğumu öğrendiğim an içime kız hissi düştü. sonra herkes erkek diyince kafam karıştı erkek heralde cdedim ama ilk hissim doğruymuş :) içinizde bi his varsa o doğrudur benceCinsiyet ne sizin
Bana da 12+2de kiz dedi doktorumkız :) ama bişey diyim mi bebekten önce hep bi oğlum olacak diye hissederdim. hamile olduğumu öğrendiğim an içime kız hissi düştü. sonra herkes erkek diyince kafam karıştı erkek heralde cdedim ama ilk hissim doğruymuş :) içinizde bi his varsa o doğrudur bence
kız candır bence :)Bana da 12+2de kiz dedi doktorum
Bende kiz hissediyorum ama keseye gore tahminde herkes erkek dedigi icin kafam karismisti o zamanlar
Valla oglum da oldugu icin cinsiyet ayrimi yapamam ben:) evlat candir zatenkız candır bence :)
Ay inşallah öyledir, benimde 2. İlk olsa dr koşardımKasigim degilde bacagim cok kotuydu
Bu aylarda rahimde genislemeye basliyor ondan da olabilir kas agrisi gibi
Ikinci bebek oldugu icin biraz daha relaxim ben
Ilkinde hapsursam soruyordum ssfjdkAy inşallah öyledir, benimde 2. İlk olsa dr koşardım
Ay çok güzel hayırlı olsunKızlar hastaneden geldim bi oğlumuz olacakkız çocuktan sonra erkek çocuk bana mı tuhaf geliyor
Ay inşallah çok heycanlıyımben 12+2 de öğrendim belki yapar
Valla ben kitaba pek inanmıyorum. Kitapla büyütmek arasında çok fark var her şey tecrübe o da zamanla. İhtiyaç konusundada bu 2. Bebeğim daha minimal bir alışveriş yapacağım. İlk bebeğimde pahalı hastane çıkışları felan almıştım ama biraz giyiyorlar kalıyor öylece. Bunda daha ekonomik davranmayı düşünüyorumkızlar ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz merak ediyorum ben daha pek bişey yapmadım fikir almak istiyorum. hem ihtiyaçlar hem de eğitim kitap gibi doğum ve bebekli hayata hazırlayacak şeyler....önerileriniz neler 16. haftadayım.
Ben il 2 ayda 4 dr değiştirmiştim. Bunda 3 aylık olacak daha 2 kez gittim oda kese ve kalp atışı içinIlkinde hapsursam soruyordum ssfjdk
Ben ilk dogumdaki doktoruma gidiyorumBen il 2 ayda 4 dr değiştirmiştim. Bunda 3 aylık olacak daha 2 kez gittim oda kese ve kalp atışı için
Bende bende risk almadım devamBen ilk dogumdaki doktoruma gidiyorum
Evet bide düşük yapma riskinde var bir sürü iğne ilaç verdi hiç iyide degilimAllah allah kafan allak bullak olmuştur özele cinsiyet icinmi gittin
Olmaz mı az önce ağladımKizlar arada boyle sizi stres eden aglatan uzen olaylar oluyor mu ailevi ya da isle alakali vs ben bu haftayi cok stresli ve aglayarak gecirdim ama bebegim icin vicdan yapiyorum onu da etkiliyorumdue diye gerci etkileyenler utansin da ne yapalim iste
Banada çalışmadığım bir dersten sınava girecekmişim gibi geliyorKızlar hastaneden geldim bi oğlumuz olacakkız çocuktan sonra erkek çocuk bana mı tuhaf geliyor
ilkte insan heyecanlı ikincide tecrübeli oluyor tabi :) bende ne yapacağım ne alacağım hiç bilmiyorum ..bebek hiç ilgi alanım olmamıştı şuana kadar :) o yüzden bi fikir almak istedim... kitap eğitim vs de yetemem korkusuyla profesyonel bişey almalı mıyım diye sordumValla ben kitaba pek inanmıyorum. Kitapla büyütmek arasında çok fark var her şey tecrübe o da zamanla. İhtiyaç konusundada bu 2. Bebeğim daha minimal bir alışveriş yapacağım. İlk bebeğimde pahalı hastane çıkışları felan almıştım ama biraz giyiyorlar kalıyor öylece. Bunda daha ekonomik davranmayı düşünüyorum
allah bağışlasın tabi öyle...evde sizden sonra bir anne daha olacak o histe güzel bence :)Valla oglum da oldugu icin cinsiyet ayrimi yapamam ben:) evlat candir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?