Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Ay inşallah bebekle ilgili bir şey değildir benim şuan geçti. Ama 10 dk çok kötü oldum. Kasığımdan koparıp atmak istedim öyle bir ağrı, dr kontrolümüzde hafta içi
Kasigim degilde bacagim cok kotuydu
Bu aylarda rahimde genislemeye basliyor ondan da olabilir kas agrisi gibi
Ikinci bebek oldugu icin biraz daha relaxim ben

kızlar ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz merak ediyorum ben daha pek bişey yapmadım fikir almak istiyorum. hem ihtiyaçlar hem de eğitim kitap gibi doğum ve bebekli hayata hazırlayacak şeyler....önerileriniz neler 16. haftadayım.

Bana da 12+2de kiz dedi doktorum
Bende kiz hissediyorum ama keseye gore tahminde herkes erkek dedigi icin kafam karismisti o zamanlar

Valla ben kitaba pek inanmıyorum. Kitapla büyütmek arasında çok fark var her şey tecrübe o da zamanla. İhtiyaç konusundada bu 2. Bebeğim daha minimal bir alışveriş yapacağım. İlk bebeğimde pahalı hastane çıkışları felan almıştım ama biraz giyiyorlar kalıyor öylece. Bunda daha ekonomik davranmayı düşünüyorum

Kizlar arada boyle sizi stres eden aglatan uzen olaylar oluyor mu ailevi ya da isle alakali vs ben bu haftayi cok stresli ve aglayarak gecirdim ama bebegim icin vicdan yapiyorum onu da etkiliyorumdue diye gerci etkileyenler utansin da ne yapalim iste
Olmaz mı az önce ağladım Her şey batıyor banada hele eşime bu aralar sinir oluyorum

ilkte insan heyecanlı ikincide tecrübeli oluyor tabi :) bende ne yapacağım ne alacağım hiç bilmiyorum ..bebek hiç ilgi alanım olmamıştı şuana kadar :) o yüzden bi fikir almak istedim... kitap eğitim vs de yetemem korkusuyla profesyonel bişey almalı mıyım diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…