Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Bende 16.haftada gitmem gerekirken 15.haftada gidicem kontrole
Zaten 1 ay sonra da 20 olmus oluyorum direkt detayliya giderim
Detaylı için ayrı bir randevu alınıyor mu yoksa her zaman kendi doktorumuza aldığımız gibi mi randevu alıcaz kızlar

valla muayenehanelerı falan sorusturdum 8 15 bın arası uzmanından profuna ozel hastaleler de oyle cıkıyor. 3 5 bıne kurtarsam guzel olur dedım:) ınsallah bulurum cok tesekkur ederım :)

Detaylı için ayrı bir randevu alınıyor mu yoksa her zaman kendi doktorumuza aldığımız gibi mi randevu alıcaz kızlar
Mesela benim doktorum muayeneye gittigimde diyor ki haftaya tekrar gel ikili tarama yapalim ya da detayli icin haftaya tekrar gelin kontrol suresi bitmeden muayene ucreti odemeyin diyor sagolsun

kendı doktorun detaylı yapıyor mu onu ogrenmelısın ilk. her doktor detaylıya bakmıyor hele kucuk sehırlerde hastane bıle bakmıyor sen dusun. ben buyuk sehıre gıdıcem mısal bu yuzden :S

Bi de benim doktorum ikiliden sonra 15 gun sonra gel uclu test yapicaz dedi bende o an soramadim ama cogu kisi yaptirmak istemiyormus bunu yaptirsam mi bilemedim yani doktora karsi cikip isine karismak da istemiyorum belki devlette zorunlu olan bi prosedurdur

Benim doktorum sadece ikili yaptiriyor
Oglumda da oyle yapmisti
Ama devlette istendiyse yaptirilabilir ozeldekiler para icin uclu dortlu test isteyenler de var malesef

Perinataloglarda tamamlayıcı sağlık sigortası geçiyor mu bilen var mı? Neden ayrica bir doktora gidiyoruz ya uçuk fiyatlar istiyorlar kendi doktorumuz neden bakmıyor?

Kizlar benim dogum paketimde soyle yaziyor:20 24.haftalar arasi radyoloji uzmani tarafindan yapilan ayrintili usg hizmeti (fetal eko icermemektedir)

Mesela benim doktorum muayeneye gittigimde diyor ki haftaya tekrar gel ikili tarama yapalim ya da detayli icin haftaya tekrar gelin kontrol suresi bitmeden muayene ucreti odemeyin diyor sagolsun

kendı doktorun detaylı yapıyor mu onu ogrenmelısın ilk. her doktor detaylıya bakmıyor hele kucuk sehırlerde hastane bıle bakmıyor sen dusun. ben buyuk sehıre gıdıcem mısal bu yuzden :S
Anladım kızlarr. Doktorum ikili yapıcaz 2 hafta sonra demişti ama ben fetal'e karar verince yapmadık tabii. İkili yapıyorsa detaylı da yapıyordur diyebilir miyizz?

Bir de renkli ultrasonu kaçıncı haftalarda yapıyorlar acabaa?

dr un 3d 4d usgsı varsa ne zaman yaparsa ypıyor. 12. haftada cınsıyetı gorur mu kı dıye renkıye de bakmıstı :)

Ben ozel hastaneye gidiyorum detayliyi baska doktor yapmisti ama ikiliyi kendi doktorum yapmisti
Ozel muayenesi olan bir doktor perinatolojiye yonlendirir buyuk ihtimalle
Ya da devlette de yine ayni sekilde yonlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…