Detaylı için ayrı bir randevu alınıyor mu yoksa her zaman kendi doktorumuza aldığımız gibi mi randevu alıcaz kızlarBende 16.haftada gitmem gerekirken 15.haftada gidicem kontrole
Zaten 1 ay sonra da 20 olmus oluyorum direkt detayliya giderim
Hm olabilir belkideİdrar enfeksiyonum yüksek bu sebep olabilir kan degerlerim de düşük
valla muayenehanelerı falan sorusturdum 8 15 bın arası uzmanından profuna ozel hastaleler de oyle cıkıyor. 3 5 bıne kurtarsam guzel olur dedım:) ınsallah bulurum cok tesekkur ederım :)Canım özel olması lazım normal şekilde randevu bulamazsın zor :) muayne ücreti 1600 civarı ama detaylı bir tık daha pahalı diye biliyorum bende bu kontrolde sorucam.Goksen ve Aybüke hoca var ikisi de çok met edilir benim doktorum Aybüke hoca aşırı memnunum ve tavsiye ederim.Randevular her gece 11-12 gibi açılıyor kontrol edersen rahatlikla bulabilirsin
Mesela benim doktorum muayeneye gittigimde diyor ki haftaya tekrar gel ikili tarama yapalim ya da detayli icin haftaya tekrar gelin kontrol suresi bitmeden muayene ucreti odemeyin diyor sagolsunDetaylı için ayrı bir randevu alınıyor mu yoksa her zaman kendi doktorumuza aldığımız gibi mi randevu alıcaz kızlar
kendı doktorun detaylı yapıyor mu onu ogrenmelısın ilk. her doktor detaylıya bakmıyor hele kucuk sehırlerde hastane bıle bakmıyor sen dusun. ben buyuk sehıre gıdıcem mısal bu yuzden :SDetaylı için ayrı bir randevu alınıyor mu yoksa her zaman kendi doktorumuza aldığımız gibi mi randevu alıcaz kızlar
21 de gidicem bende bakalım ama masaallah anca randevu buluyoruzDetayli 20 ile 24 haftalar arasi yapiliyor dimi kizlar erken almayin da
Benim doktorum sadece ikili yaptiriyorBi de benim doktorum ikiliden sonra 15 gun sonra gel uclu test yapicaz dedi bende o an soramadim ama cogu kisi yaptirmak istemiyormus bunu yaptirsam mi bilemedim yani doktora karsi cikip isine karismak da istemiyorum belki devlette zorunlu olan bi prosedurdur
En iyi sonuç 20-21 dedi benim dr bende 20 küsüre aldımDetayli 20 ile 24 haftalar arasi yapiliyor dimi kizlar erken almayin da
Şehir hastanelerinde, eğitim araştırmalarda proflar var bence onlar bu işi çok iyi yapıyor. Randevular hep kapalı aramak lazım birimleriDevlet hastanesi detayli yapiyor mu yoksa ozele mi gidicez onun icin
Bu ne demek kiKizlar benim dogum paketimde soyle yaziyor:20 24.haftalar arasi radyoloji uzmani tarafindan yapilan ayrintili usg hizmeti (fetal eko icermemektedir)
ayrıntılı ultrason taraması ücretlidir diyorBu ne demek ki
Mesela benim doktorum muayeneye gittigimde diyor ki haftaya tekrar gel ikili tarama yapalim ya da detayli icin haftaya tekrar gelin kontrol suresi bitmeden muayene ucreti odemeyin diyor sagolsun
Anladım kızlarr. Doktorum ikili yapıcaz 2 hafta sonra demişti ama ben fetal'e karar verince yapmadık tabii. İkili yapıyorsa detaylı da yapıyordur diyebilir miyizz?kendı doktorun detaylı yapıyor mu onu ogrenmelısın ilk. her doktor detaylıya bakmıyor hele kucuk sehırlerde hastane bıle bakmıyor sen dusun. ben buyuk sehıre gıdıcem mısal bu yuzden :S
dr un 3d 4d usgsı varsa ne zaman yaparsa ypıyor. 12. haftada cınsıyetı gorur mu kı dıye renkıye de bakmıstı :)Anladım kızlarr. Doktorum ikili yapıcaz 2 hafta sonra demişti ama ben fetal'e karar verince yapmadık tabii. İkili yapıyorsa detaylı da yapıyordur diyebilir miyizz?
Bir de renkli ultrasonu kaçıncı haftalarda yapıyorlar acabaa?
Ben ozel hastaneye gidiyorum detayliyi baska doktor yapmisti ama ikiliyi kendi doktorum yapmistiAnladım kızlarr. Doktorum ikili yapıcaz 2 hafta sonra demişti ama ben fetal'e karar verince yapmadık tabii. İkili yapıyorsa detaylı da yapıyordur diyebilir miyizz?
Bir de renkli ultrasonu kaçıncı haftalarda yapıyorlar acabaa?
ayyyy bilmem ama benim bebiş de böyle duruyorKızlar 14 haftalık bebeğim bir doktorumuz kız dedi başka doktorumuz erkek dedi sizin tahmininiz var mı Eki Görüntüle 3622873
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?