Sana kesin kız dedi mi Ceylin yoksa ihtimal falan verdi miNub çıkıntisi denilen bişeymis ya Erkektede kızdada böyle çıkıntı oluyormuş açisı fark ediyormuş, iki bacak arası bizde gördük boştu ama bir hafta gittigmde kız dedi oburunde demedi bidaha gittiğimde bkalim net belli olur
Bana koca perinotolog erkek dedi 13 de 17 de gittim kız dedi kesin dedi ikisine de.Sastim bende ya detayliyi bekliyorum. Kız Ceylin ağın mi tuttu anam C Ceylnruya19ya genelde erkek denınce pek sasmıyor da . bazen kordon dan dolayı erkek sanılıyormus. yakından bır ornegımız var dolayısıyla net erkek demeyınce oyle kabul etmedım buraya ısaretledım de haftaya artık belı olur tutup tutmadıgı :)
Aynen canım 11.haftada göründü arkadaşımınBencede pipi olsa 15.haftada görünürdü herhalde bu haftalardan önce görünenler oluyor pipi olduğu zaman
Ayyy inşallaherko sizin
Hayırlı olsun sizin kalp atim hızı neydi bakmismiydinizKizlarrr cinsiyet kesinlestibir kiz da benden geliyor hayirlisiyla aegamze listeye ekleyebilirsin canim
14.hafta kız dedi bacak arasını gösterip iki çizgi var dedi kız olacak dedi haftaya tekrar gel ben olsam kız beklerdim dedi,Sana kesin kız dedi mi Ceylin yoksa ihtimal falan verdi mi
Vallah ben bişey yapmadım bana güldüysen eğer olablr miBana koca perinotolog erkek dedi 13 de 17 de gittim kız dedi kesin dedi ikisine de.Sastim bende ya detayliyi bekliyorum. Kız Ceylin ağın mi tuttu anam C Ceylnruya19
Valla bugun 3 kez sordum hocam kiz mi kiz mi bacakarasini gormustuk falan diyeHayirli olsun canım sağlıkla gelsin şuan çok şaskinim yani senin 11de kız dedi 16da kesinleşti yabenim 14de kiz demisti ya acaba kizmi 11de bilenler var bana 14de kız dedi 15de hala boşsa kızmı acaba ya kafayı yiyecem resmen
Çok şükürHoşgelsin prensesBir erkek bir kız iyi tutturdunuz
Tesekkur ederim 140 150ydi ama bence bu da bir hurafe herkesinki tutmuyorHayırlı olsun sizin kalp atim hızı neydi bakmismiydiniz
Selam canım tekrar gittinmi hiç doktoraİdrar enfeksiyonum yüksek bu sebep olabilir kan degerlerim de düşük
Benim de hayalim. İnşallah bana da nasip olurTesekkur ederim 140 150ydi ama bence bu da bir hurafe herkesinki tutmuyor
Ben ankarada değilim ailem ankarada yaşıyor canımBlmiyorum belkide, sen nerelere gidiyordun, bn alife Oskar hocaya gitmiştim.baya ovduler ama
14 haftalıkken falan olmustu. 8 5 hıc de belırtı vermedı normal halim 11 7 dir. guncel de 11 7. ben de tuzlu ayran ıcmıstım 10 7 e cıkmıstı o gun. 9 5 e dustugunde normal zmanda bayılmıslıgım var. yanlıs mı olctu bu alet dıye bı dusunmustum. de 8 3 cok anormal bı deger yanlıs olcmus olmayasınTansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda?
Bugün 8/3 çıktı ben de
Bu durumda tuzlu ayran içtim
Ben de yanlış olcmus diye düşündüm14 haftalıkken falan olmustu. 8 5 hıc de belırtı vermedı normal halim 11 7 dir. guncel de 11 7. ben de tuzlu ayran ıcmıstım 10 7 e cıkmıstı o gun. 9 5 e dustugunde normal zmanda bayılmıslıgım var. yanlıs mı olctu bu alet dıye bı dusunmustum. de 8 3 cok anormal bı deger yanlıs olcmus olmayasın
Benim hep düşük 8-5 di mesela dün tuzlu ayran içince toparladımTansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda?
Bugün 8/3 çıktı ben de
Bu durumda tuzlu ayran içtim
Normal bir durum mu pekiBenim hep düşük 8-5 di mesela dün tuzlu ayran içince toparladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?