Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Nub çıkıntisi denilen bişeymis ya Erkektede kızdada böyle çıkıntı oluyormuş açisı fark ediyormuş, iki bacak arası bizde gördük boştu ama bir hafta gittigmde kız dedi oburunde demedi bidaha gittiğimde bkalim net belli olur
Sana kesin kız dedi mi Ceylin yoksa ihtimal falan verdi mi

ya genelde erkek denınce pek sasmıyor da . bazen kordon dan dolayı erkek sanılıyormus. yakından bır ornegımız var dolayısıyla net erkek demeyınce oyle kabul etmedım buraya ısaretledım de haftaya artık belı olur tutup tutmadıgı :)
Bana koca perinotolog erkek dedi 13 de 17 de gittim kız dedi kesin dedi ikisine de.Sastim bende ya detayliyi bekliyorum. Kız Ceylin ağın mi tuttu anam C Ceylnruya19

Ahahah kızlar çocuğunuz kimildamiyor diye endişe mı ediyorsunuz.?? Çözüm çok basitmiş. Ben hapsurunca arka mahalleden çok yasa diyorlar. Öyle bişey. Hiç psi psi diye hapsuramadim cici kız gibi. Az önce Bir hapsurdum yavrum neye ugradigina sasirdi 🤣🫠🫠🫠🫠 oradaymış tmm 😜

Sana kesin kız dedi mi Ceylin yoksa ihtimal falan verdi mi
14.hafta kız dedi bacak arasını gösterip iki çizgi var dedi kız olacak dedi haftaya tekrar gel ben olsam kız beklerdim dedi,
15.haftada gittiğimde bacak arası gene boş ama nub çıkıntısı farklı gibi yeni gelişiyor olablr kızda olablr erkekte olablr dedi 🤔

Hayirli olsun canım sağlıkla gelsin şuan çok şaskinim yani senin 11de kız dedi 16da kesinleşti ya 🤣 benim 14de kiz demisti ya acaba kizmi 11de bilenler var bana 14de kız dedi 15de hala boşsa kızmı acaba ya kafayı yiyecem resmen🤣🤣
Valla bugun 3 kez sordum hocam kiz mi kiz mi bacakarasini gormustuk falan diye
Adam 3 kez gosterdi😅

Hoşgelsin prenses 🥰 Bir erkek bir kız iyi tutturdunuz🤓
Çok şükür🥰
Doktor dedi ne demistik cinsiyete
Dedim kiz demistiniz
Ultrasona bakti yaa kiz mi demistik biz yaa dedi aa dedim nasil erkek mi😅 2 saniye durdu imm seyy saka saka kiz bu kesin dedi 3 kez bacakarasi gosterdi ben inanmayinca😅 isim bulun artik dedi sdnsmnd

Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda?
Bugün 8/3 çıktı ben de
Bu durumda tuzlu ayran içtim

Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda?
Bugün 8/3 çıktı ben de
Bu durumda tuzlu ayran içtim
14 haftalıkken falan olmustu. 8 5 hıc de belırtı vermedı normal halim 11 7 dir. guncel de 11 7. ben de tuzlu ayran ıcmıstım 10 7 e cıkmıstı o gun. 9 5 e dustugunde normal zmanda bayılmıslıgım var. yanlıs mı olctu bu alet dıye bı dusunmustum. de 8 3 cok anormal bı deger yanlıs olcmus olmayasın

14 haftalıkken falan olmustu. 8 5 hıc de belırtı vermedı normal halim 11 7 dir. guncel de 11 7. ben de tuzlu ayran ıcmıstım 10 7 e cıkmıstı o gun. 9 5 e dustugunde normal zmanda bayılmıslıgım var. yanlıs mı olctu bu alet dıye bı dusunmustum. de 8 3 cok anormal bı deger yanlıs olcmus olmayasın
Ben de yanlış olcmus diye düşündüm
Yanımdaki arkadaslarim olctuler değerleri normal çıktı
Ayrandan sonra şükür normal oldu
Kendimi kötü hissedince bir ölçüm yaptık
Bayılma gibi değilde ben de acayip halsizlik oluyor aniden
Ama yanlış sonuçta olabilir haklısıniz su tüketimine dikkat edeyim inşallah

Back
X