Özeldi evet ama devlette de 2 gece dendi banaOzel hastane mi?
Valla hayatimda 2 gece kalan hic gormedim reelde
Ama burda okumustum 2 3 gece kalan varmis
Gerek ben gerek akrabalarim komsular yani normal hayatta hic 2 gece kalan duymadimacil dogumsa dedigin gibi ya da tansiyon sorunu falan varsa ondan olabilir sanirim
Benim hastanede sezeryan 2 gece vajinal dogum 1 gece yatisOzel hastane mi?
Valla hayatimda 2 gece kalan hic gormedim reelde
Ama burda okumustum 2 3 gece kalan varmis
Gerek ben gerek akrabalarim komsular yani normal hayatta hic 2 gece kalan duymadimacil dogumsa dedigin gibi ya da tansiyon sorunu falan varsa ondan olabilir sanirim
Kızlarrr anne bebek çantası konuşuldu mu burda hatırlayamadım. Alan var mı ne aldınız? Ben skiphop çantaları beğeniyorum ama sanki pahalı mı çevresinde kullanan var mı değer mi acaba
Eskişehirde olan sen miydin balım gel bi dahakine kahve içelim, bende anamı babamı bıraktım geldim aşağı yukarı aynı durumdayımYa kizlar ben hep evdeyim oldugum sehire corona donemi tasinmistim burada pek tanidigim da yoktu anca isyerlerine girip cikip bir iki arkadas edinmistim ama onlar da sureklilik saglamadi. Sonra evlendim suan cevremdeki tek arkadaslar esimin arkadaslari onlarla da zaten ailece ayda yilda bir gorusebiliyoruz evlerimiz da uzak yani kiz kiza kahve icebilecegim yasitim biri yok ve yeni insanlae taniyacak bi ortamim da yok. Resmen depresyona giricem artik surekli kocami darliyprum beni gezdirsin diye ama kizlarla yapilan aktiviteler daha farkli o benimle her seye ayni enerjide uyum saglayamiyor ya da ben desarj olamiyorum eve tikiliyorum tum gun ne yapacagimi sasirdim modum dusuyor
Maxi-cosi alcam ben galiba 1400 bandındaydı fiyatıKızlarrr anne bebek çantası konuşuldu mu burda hatırlayamadım. Alan var mı ne aldınız? Ben skiphop çantaları beğeniyorum ama sanki pahalı mı çevresinde kullanan var mı değer mi acaba
İlk hamileliğimde bende öyleydim. Ama şeker gibi kısıtlayıcı sorunlarım yoktu rahattım. Şimdi hem şeker sebebiyle kısıtlanıyorum hem iştahsızım işime geliyor. Sonuçta bu zamanlarda geçicek. Diyet kurallarına uygun tatlı, kurabiye denemeleri yapabilirsin araştırırsan mutlaka uygun şeyler çıkıcaktırBirkac kisi kilo verdigini istahsizligini falan yazmis ben de tam tersi arkadaslar ne bulursam yemek istiyorum canim habire biseyler cekiyo ama karbonhidrat ve seker yasaklandigi icin yiyip icebileceklerim cok kisitlandi o da tadimi kaciriyor off bi huzurlu hamilellik geciremedim saglikla bebisim gelse de beraber yiyip icip gezsek kafamiza gore
Bence değmez. Fiyatı pahalı geldi bana. Benzer özelliklerde daha uygun seçenekler bulursunuz mutlaka. Elele babynin bi linki vardı alıştılamışlsr sizi o çanta güzel görünüyor. Mcd bag markasının vista modeline çok benzeyen bi çantayla 2 buçuk sene geçirdik. Artık o kadar dolu çanta ihtiyacı duymadığım için pek kullanmıyorum ama 2 sene hiç sorunsuz kullandık sonra termal tarafların kaplamaları soyuldu. Hala daha çok eşya götürmek gerekiyosa kullanıyorum.Kızlarrr anne bebek çantası konuşuldu mu burda hatırlayamadım. Alan var mı ne aldınız? Ben skiphop çantaları beğeniyorum ama sanki pahalı mı çevresinde kullanan var mı değer mi acaba
Bakiyorum ama metve sekerini de minimuma indirdim yani o tariflerde de ya meyve ya bal falan biseyler oluyo gerci yapsam da onlar da beni kesmez beni belcika cikolatasi falan paklarİlk hamileliğimde bende öyleydim. Ama şeker gibi kısıtlayıcı sorunlarım yoktu rahattım. Şimdi hem şeker sebebiyle kısıtlanıyorum hem iştahsızım işime geliyor. Sonuçta bu zamanlarda geçicek. Diyet kurallarına uygun tatlı, kurabiye denemeleri yapabilirsin araştırırsan mutlaka uygun şeyler çıkıcaktır
Baska biri daha yazdiysa gormedim ama ben ilk defa yazdim sehrimi ahaha senin de burda olduhunu okumustum unutmadim valla musaitligin olursa neden olmasin bebislerimiz de oynar ilerde guzel olur :)Eskişehirde olan sen miydin balım gel bi dahakine kahve içelim, bende anamı babamı bıraktım geldim aşağı yukarı aynı durumdayım
Aynısını ben yaşıyorum. Çözümü yok. Bu eş arkadaşlarının eşlerin de niye devamlılık olmuyor anlamadımYa kizlar ben hep evdeyim oldugum sehire corona donemi tasinmistim burada pek tanidigim da yoktu anca isyerlerine girip cikip bir iki arkadas edinmistim ama onlar da sureklilik saglamadi. Sonra evlendim suan cevremdeki tek arkadaslar esimin arkadaslari onlarla da zaten ailece ayda yilda bir gorusebiliyoruz evlerimiz da uzak yani kiz kiza kahve icebilecegim yasitim biri yok ve yeni insanlae taniyacak bi ortamim da yok. Resmen depresyona giricem artik surekli kocami darliyprum beni gezdirsin diye ama kizlarla yapilan aktiviteler daha farkli o benimle her seye ayni enerjide uyum saglayamiyor ya da ben desarj olamiyorum eve tikiliyorum tum gun ne yapacagimi sasirdim modum dusuyor
O kadar iyi anlıyorum kiBakiyorum ama metve sekerini de minimuma indirdim yani o tariflerde de ya meyve ya bal falan biseyler oluyo gerci yapsam da onlar da beni kesmez beni belcika cikolatasi falan paklarinsanin cani isteyince iste o istedigini yemeden gerisi tatmin etmiyo keyifle yemeyeceksem hic yemiyim falan oluyorum
27.haftadayım ama şekerden dolayı bebiş 2 gün önce 29 haftalık dendi sürekli makat geliş denince bende artık dönmesi mi lazım acaba dedimAy belki de kuzum ama çok şeyler okumuştum hiç okıduğum gibi olması şüküür
Evet evet larma değil sasece tetenoz ya ondan herhalde
Maşallah canım çok güzel olmuş ellerine sağlık derli toplu bence hepsi de güzel olmuşş. Korbell in arkasındaki raflı servis sahpasını nerden aldın ikeada da vardı trendyolda d gördüm ben. Link arabilir misin bende oda oda gezdirmek için istiyorum bunu
30. Hafta gibi hastane çantasını yavaştan yapın diyorlar zaten kuzucum
Kaç haftalık ki daha bunu söylemek için daha çok erken canım ya. Ben tam 25+0 da en son doktora gittim ban hiç pozisyonundan bahsetmedi mesela. Hep ben sorunca söylüyor. Bende özellikle soruyorum çünkü şiddetli hareketleri tam olarak bikini bölgemde hissediyorum tamamen. Tahmin ettiğim gibi hep ayakları orda
O kadar iyi anlıyorum kioğluma hamileyken resmen karnımı çikolata, kek vs tatlı bi ton şeyle doyururdum. Yine de şekerim biraz olsun oynamazdı. Ama şimdi meyve yemek bile dediğiniz gibi şekerine halay çektiriyor. Çok şükür diyorum yine iştahsız olmak büyük bi avantaj bu noktada t
tatlısızlıktan kafayı yemek üzereyim sadece keki poğaça börek yemek istiyorum su şeker çıkmadan önceki hamileliğime dönsem keşke ..O kadar iyi anlıyorum kioğluma hamileyken resmen karnımı çikolata, kek vs tatlı bi ton şeyle doyururdum. Yine de şekerim biraz olsun oynamazdı. Ama şimdi meyve yemek bile dediğiniz gibi şekerine halay çektiriyor. Çok şükür diyorum yine iştahsız olmak büyük bi avantaj bu noktada
Yoruldugun icin normal canim bende de oyle oluyor uzun sure dinlenKızlarr yazlık kışlık kıyafetleri değiştirdim aşırı yordum kendimi kaptırıpbebişi de hissetmiyorum yarım saattir vicdan yaptım
Her işi kendim yaparım diye saçma sapan bir hıyum var hamileliğin başından beri bi nazlı olamadımYoruldugun icin normal canim bende de oyle oluyor uzun sure dinlen
Bende bugün 25+3 üm kuzu ama doktorum bana pozisyonu hiç söylemiyor. Anca ben sorunca söylüyor. Benimkinin de hareketleri sürekli bikinili bölgemde bence daha çok zamanımız var dönmesi içinn27.haftadayım ama şekerden dolayı bebiş 2 gün önce 29 haftalık dendi sürekli makat geliş denince bende artık dönmesi mi lazım acaba dedimbide sanki dönse rahat edicem gibi sürekli aşağıda hareketleri çok zor
Canım bana doktorum bebekler anne karnında 3 saate kadar uyuyabilirler bu normal. 3 saati geçerde gel demişti. Bence tarlı veya ekşi birşeyler yiyip sırt üzeri hareketsiz bir şekilde yat. İlla ki hissedeceksindirKızlarr yazlık kışlık kıyafetleri değiştirdim aşırı yordum kendimi kaptırıpbebişi de hissetmiyorum yarım saattir vicdan yaptım
Yaa bugün zaten tatlı yedim bir de bu saatte bir şeyler yersem sabah açlık şekerim iyice şov yapar herhaldeCanım bana doktorum bebekler anne karnında 3 saate kadar uyuyabilirler bu normal. 3 saati geçerde gel demişti. Bence tarlı veya ekşi birşeyler yiyip sırt üzeri hareketsiz bir şekilde yat. İlla ki hissedeceksindir
Sağ ayağımdaki şişlik geçti,ilaç etki etmiş,hem de okulda daha çok oturuyorum.Bende normalde tansiyon sorunu olmadığı için bundan sonra sa olmaz diye ümit ediyorum.Eğer ilaç etkili olmaz ve daha daha sık yükselme farkederseniz doktorunuza danışın mutlaka üstüne düşsün. Tansiyon biraz tehlikeli. Şeker gibi sorunlar önceden farkedilip çözümlenebiliyo ama tansiyon öyle değil, ilaca da direnç gösterdiği ve hızlı yükselmeyle tehlike yarattığı anlar olabilir
Allah yardımcınız olsun.Crannoza isimli ilaç ve böbrekler için eczanede satılan bitki çayı.Ben de pek sinirlenmemeye çalışıyorum,ama elde değil.Benim de tansiyonum yüksek gidiyor. Okulda öğrencilere sinirlendiğimde özellikle. Sonra düşüyor normale. Doktor takip et dedi ilaç vermedi. Size ne verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?