- 18 Eylül 2016
- 2.057
- 7.322
- 158
Çok sevindim canım gözün aydın gerçekten üstünden bir yük kalktığını hissedebiliyorumKızlar size güncelleme yapmaya geldim bugün çok ünlü bir perinatoloğa gittim fetal eko da yapıyormuş yani bebeğin kalbine renkli dopler vs yapıyor neyse adam gerçekten en baştan detaylı organ taraması yaptı o arsa dedikleri şeyi gördü ama bu tek başına bir bulgu değil bağırsağı normal dedi sağlıklı bir bebek kesinlikle dedi nipt testiniz var zaten boşuna kendinizi yıpratıp amniyosentez olayına girmeyin vs dedi. Sağolsun o kadar rahatlatıcı konuştu ki eşim olsa ben yaptırmam öyle söyleyeyim dedi. Nipt testi yaptırdığımız şirketle de tekrar görüştük onlarda bu perinatoloğun adını duymuşlar bizim testimizede doktorada güvenebilirsiniz dediler. Normalde biz pazartesiye amniyosentez için randevu almıştık ama vazgeçtik gibi oldu bu gittiğimiz doktor otur alalım hemen sıvıyı dese kabul edecek moddaydık ama adam yap deseniz yapmam dedi sonuçta özel muayene para için yapıp geçebilirdi diye düşünüp ekstra rahatladım. Bizde durumlar böyle ilk defa bu gece uyku uyuyacağım saçlarımın beyazı arttı iki günde inanırmısınız
Ya herseyi var daha dogrusu herkes almis hep gittigimde masasini inceledim kalici birsey olsun istiyorum esim de adamin bin tane hastasi var kimi hatirlayacak cikolata alalim kaliteli kutulu falan diyor klasik erkek isteNe güzel düşünce, böyle doktorlara hediyeler can feda
Özel tasarım isim yazılı kalem ve ajanda seti olabilir veya isimli kupa ve termos takımı. Ya da bir kutu dolusu tatlı
Gozun aydin pericimKızlar size güncelleme yapmaya geldim bugün çok ünlü bir perinatoloğa gittim fetal eko da yapıyormuş yani bebeğin kalbine renkli dopler vs yapıyor neyse adam gerçekten en baştan detaylı organ taraması yaptı o arsa dedikleri şeyi gördü ama bu tek başına bir bulgu değil bağırsağı normal dedi sağlıklı bir bebek kesinlikle dedi nipt testiniz var zaten boşuna kendinizi yıpratıp amniyosentez olayına girmeyin vs dedi. Sağolsun o kadar rahatlatıcı konuştu ki eşim olsa ben yaptırmam öyle söyleyeyim dedi. Nipt testi yaptırdığımız şirketle de tekrar görüştük onlarda bu perinatoloğun adını duymuşlar bizim testimizede doktorada güvenebilirsiniz dediler. Normalde biz pazartesiye amniyosentez için randevu almıştık ama vazgeçtik gibi oldu bu gittiğimiz doktor otur alalım hemen sıvıyı dese kabul edecek moddaydık ama adam yap deseniz yapmam dedi sonuçta özel muayene para için yapıp geçebilirdi diye düşünüp ekstra rahatladım. Bizde durumlar böyle ilk defa bu gece uyku uyuyacağım saçlarımın beyazı arttı iki günde inanırmısınız
Evet biraz fazla geldi bana da ama eşim gittiğimiz hastanede diye başka yerlere gitmeyelim dedi bir de benim ikili testte damarda tıkanıklık vardı o yüzden aspirin başlamıştık ve doğuma kadar kullanıcam, gebelik zehirlenmesi riski var diye ve bu doktor da o konularda iyiymiş ondan artık gidelim dedik yoksa bi bebek arabası alınırdı bu paraya9bin miiiçok ya
Ben bugün fiyat aldım 4bine bile buldum, diğerleri 5bin en fazla 7bin dediler. Hala karar veremedim hangisine randevu alacağımı bilmiyoruminsan bilmediği kliniğe gözü kapalı gidemiyor.
Aynı zamanda her sabah devlette zeynep kamilde randevu var mı diye bakıyorum
Doktor neye göre istedi buna da bakmak lazım mesela diğer testleri oldunuz mu ya da doktor süreçle ilgili yolunda gitmeyen bi şeyden bahsetti mi? Aslında yapılması önlenebilir bazı şeylerin önüne geçmek açısından iyi oluyor yoksa olacak bi şeyin önüne geçilmez, yaptırma ihtimaliniz varsa yaptırsanız iyi olur ama yaptıramazsanız da kendinize sıkıntı vermeyin önceden bunların hiçbiri yoktu bi kez bile annelerimiz ultrasona girmeden çoğumuz doğdukMerhabalar 19+5 hamileyim doktorum 20.hafta itibari detaylı ultrason yaptırmami istedi ama bulunduğum şehirde yok ilk kızımda da yaptirmamistik genelde cogunluk yaptirdi mi yaptırmayan var mi
Öneminin de farkındayım ama öncesinde 3 kayıp yapmış biri olarak cok yola da gitmek istemiyorum cok kararsızim
Benim bi de plesenta öndeymişRahatladım biraz , araştırdım da sırti dönük olunca da çok hissedemiyormusuz
Çok teşekkür ederim canım rabbim uzak etsinÇok sevindim canım gözün aydın gerçekten üstünden bir yük kalktığını hissedebiliyorumişte maalesef bazen kötü deneyim yaşayabiliyoruz her doktorun mizacı garanticiliği aynı olmuyor. Çok şükür gelmiş geçmiş olsun tekrardan
Çok sevindim gelmiş geçmiş olsunKızlar size güncelleme yapmaya geldim bugün çok ünlü bir perinatoloğa gittim fetal eko da yapıyormuş yani bebeğin kalbine renkli dopler vs yapıyor neyse adam gerçekten en baştan detaylı organ taraması yaptı o arsa dedikleri şeyi gördü ama bu tek başına bir bulgu değil bağırsağı normal dedi sağlıklı bir bebek kesinlikle dedi nipt testiniz var zaten boşuna kendinizi yıpratıp amniyosentez olayına girmeyin vs dedi. Sağolsun o kadar rahatlatıcı konuştu ki eşim olsa ben yaptırmam öyle söyleyeyim dedi. Nipt testi yaptırdığımız şirketle de tekrar görüştük onlarda bu perinatoloğun adını duymuşlar bizim testimizede doktorada güvenebilirsiniz dediler. Normalde biz pazartesiye amniyosentez için randevu almıştık ama vazgeçtik gibi oldu bu gittiğimiz doktor otur alalım hemen sıvıyı dese kabul edecek moddaydık ama adam yap deseniz yapmam dedi sonuçta özel muayene para için yapıp geçebilirdi diye düşünüp ekstra rahatladım. Bizde durumlar böyle ilk defa bu gece uyku uyuyacağım saçlarımın beyazı arttı iki günde inanırmısınız
İkili üçlü testleri filan yaptirdik şükür herhangi bir sknti yok hersey yolunda dedi sadece o süreçte detayli ultrason yaptırılmasıni tavsiye ediyor bende yol gitmek istemyrm bi önceki kızımda yaptırmamstk o zaman da dogudaydk bir ilcesinde yaptiramamstk şükür hic bir sknti olmadi yaptırmayan da denk gelmedim içimi de rahat tutmak istyrm dediğiniz gibi aslindaDoktor neye göre istedi buna da bakmak lazım mesela diğer testleri oldunuz mu ya da doktor süreçle ilgili yolunda gitmeyen bi şeyden bahsetti mi? Aslında yapılması önlenebilir bazı şeylerin önüne geçmek açısından iyi oluyor yoksa olacak bi şeyin önüne geçilmez, yaptırma ihtimaliniz varsa yaptırsanız iyi olur ama yaptıramazsanız da kendinize sıkıntı vermeyin önceden bunların hiçbiri yoktu bi kez bile annelerimiz ultrasona girmeden çoğumuz doğduk
Ah şükürler olsun öyle sevindim ki anlatamam ya. İçini ferah tut doğumu bekle doğuma kadar da bol bol dua et hiç karamsar olma . Bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelsinKızlar size güncelleme yapmaya geldim bugün çok ünlü bir perinatoloğa gittim fetal eko da yapıyormuş yani bebeğin kalbine renkli dopler vs yapıyor neyse adam gerçekten en baştan detaylı organ taraması yaptı o arsa dedikleri şeyi gördü ama bu tek başına bir bulgu değil bağırsağı normal dedi sağlıklı bir bebek kesinlikle dedi nipt testiniz var zaten boşuna kendinizi yıpratıp amniyosentez olayına girmeyin vs dedi. Sağolsun o kadar rahatlatıcı konuştu ki eşim olsa ben yaptırmam öyle söyleyeyim dedi. Nipt testi yaptırdığımız şirketle de tekrar görüştük onlarda bu perinatoloğun adını duymuşlar bizim testimizede doktorada güvenebilirsiniz dediler. Normalde biz pazartesiye amniyosentez için randevu almıştık ama vazgeçtik gibi oldu bu gittiğimiz doktor otur alalım hemen sıvıyı dese kabul edecek moddaydık ama adam yap deseniz yapmam dedi sonuçta özel muayene para için yapıp geçebilirdi diye düşünüp ekstra rahatladım. Bizde durumlar böyle ilk defa bu gece uyku uyuyacağım saçlarımın beyazı arttı iki günde inanırmısınız
Evet her sabah 10da antenatale bakıyorum… bugün tam randevuya tıkladım meğer başkası benden önce almış öyle uyarı verdi zatenEvet biraz fazla geldi bana da ama eşim gittiğimiz hastanede diye başka yerlere gitmeyelim dedi bir de benim ikili testte damarda tıkanıklık vardı o yüzden aspirin başlamıştık ve doğuma kadar kullanıcam, gebelik zehirlenmesi riski var diye ve bu doktor da o konularda iyiymiş ondan artık gidelim dedik yoksa bi bebek arabası alınırdı bu paraya
Sabah saat tam 10da yenileniyor randevular sen antenetal başlığı altından bakıyorsun değil mi? İnşallah bulursun ben en zor bölümlerden bile öyle randevu aldım ama bu randevu sayısı az diye denk getirmek zor olabilir, bu arada aklında olsun çapada da yapıyorlarmış sanırım sitesinden randevu alınıyormuş akşam saat 8de randevu sistemi açılıyormuş ve detaylı baktıklarını söylediler ben karşıdayım diye oraya yönlenmedim
Çok teşekkürler cevap için, geçmiş olsun. Bende de hamilelik öncesi fibrokistler vardı senede bir kontrol demişti doktor ama kontrole zamanında gidemedim şimdi hamilelik olunca bir gideyim dedim sağ memede komplike kist gibi bir yorum yaptılar ama tabii hamilelik süt kanalları da genişliyor bir yandan değişmesi normal. 3 ay sonra ben de tekrar kontrole gideceğim de inşallah temiz gelir sonuçlar her ikimiz için deBen varım. Göğüslerimde toplam irili ufaklı 8-10 tane fibrokist vardır. Yılda bir takipliydim hamilelikten dolayı geçtiğimiz ay gideyim dedim. Hepsi coşmuş durumda büyümeyen yokAyrıca kol altımın acısı sebebiyle bir an önce gitmek istemiştim. Ucu olmayan aksesuar meme olduğunu öğrendim kol altımda. Hatta süt dokusu bile varmış içinde. Ama kesinlikle zararsızmış. Fibrokistlerimin büyümüş olmasını hamilelikte ve tüp bebek tedavisinde beklediğimiz birşey genelde dedi. Ama sol mememde farklı görünüşü olan zararsız bir kist gördü. Sırf bunun için 3 ay sonra tekrar göreyim dedi.
Evet ya sağolsun gerçekten çok iyiydi izmir de yaşayan herkese tavsiye ederim doç dr barış bükeÇok sevindim gelmiş geçmiş olsundoktoru da tebrik etmek lazım ne kadar
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallahAh şükürler olsun öyle sevindim ki anlatamam ya. İçini ferah tut doğumu bekle doğuma kadar da bol bol dua et hiç karamsar olma . Bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin
Kizlar düzenli hareket hissedenler , bazı günler gün içinde seyrek hissettiginiz veya hiç hissetmediğiniz oluyor mu ?
17 den beri düzenli hissediyorum fakat 2 gündür bir veya iki kere hissediyorum strese soktu bu durum beni
Kızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.Ben de 17+4ten beri hissediyorum evet 2-3 gündür benim de az hareketi var önceki günlerde daha net hissediyordum aynı şeyleri düşündüm ama çok düzenli hareket beklememiz gerekmiyormuş bu zamanlarda o yüzden çok kafaya takmadım
İnşallah canım benim hamilelik süresince Vibro kistlerin büyümesi zaten öngörülüyormuş. Bu arada doktorum güzel bir yorum da yaptı bana memelerim de yağ dokusuna nazaran süt dokusu çok fazlaymış tabiri caisse komşunun çocuğuna yetecek kadar sütün olacak dedi. Çok sevindim İnşallah dediği gibi olur. Ona gittim de daha 12-13 haftalıktım göğüslerime görünce zaten yedi aylık hamile göğüs gibi demişti. Muhtemelen süt dokusunun fazla olmasından dolayı çok çabuk büyüdülerÇok teşekkürler cevap için, geçmiş olsun. Bende de hamilelik öncesi fibrokistler vardı senede bir kontrol demişti doktor ama kontrole zamanında gidemedim şimdi hamilelik olunca bir gideyim dedim sağ memede komplike kist gibi bir yorum yaptılar ama tabii hamilelik süt kanalları da genişliyor bir yandan değişmesi normal. 3 ay sonra ben de tekrar kontrole gideceğim de inşallah temiz gelir sonuçlar her ikimiz için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?