Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Çok sevindim canım gözün aydın gerçekten üstünden bir yük kalktığını hissedebiliyorum işte maalesef bazen kötü deneyim yaşayabiliyoruz her doktorun mizacı garanticiliği aynı olmuyor. Çok şükür gelmiş geçmiş olsun tekrardan

Ne güzel düşünce, böyle doktorlara hediyeler can feda

Özel tasarım isim yazılı kalem ve ajanda seti olabilir veya isimli kupa ve termos takımı. Ya da bir kutu dolusu tatlı
Ya herseyi var daha dogrusu herkes almis hep gittigimde masasini inceledim kalici birsey olsun istiyorum esim de adamin bin tane hastasi var kimi hatirlayacak cikolata alalim kaliteli kutulu falan diyor klasik erkek iste

Gozun aydin pericim
Birkac doktorun gorusunu almak iyi oluyor iyi yapmissin
Artik daha fazla strese girme, bebise zibin bakmaya devam

Merhabalar 19+5 hamileyim doktorum 20.hafta itibari detaylı ultrason yaptırmami istedi ama bulunduğum şehirde yok ilk kızımda da yaptirmamistik genelde cogunluk yaptirdi mi yaptırmayan var mi
Öneminin de farkındayım ama öncesinde 3 kayıp yapmış biri olarak cok yola da gitmek istemiyorum cok kararsızim

Evet biraz fazla geldi bana da ama eşim gittiğimiz hastanede diye başka yerlere gitmeyelim dedi bir de benim ikili testte damarda tıkanıklık vardı o yüzden aspirin başlamıştık ve doğuma kadar kullanıcam, gebelik zehirlenmesi riski var diye ve bu doktor da o konularda iyiymiş ondan artık gidelim dedik yoksa bi bebek arabası alınırdı bu paraya
Sabah saat tam 10da yenileniyor randevular sen antenetal başlığı altından bakıyorsun değil mi? İnşallah bulursun ben en zor bölümlerden bile öyle randevu aldım ama bu randevu sayısı az diye denk getirmek zor olabilir, bu arada aklında olsun çapada da yapıyorlarmış sanırım sitesinden randevu alınıyormuş akşam saat 8de randevu sistemi açılıyormuş ve detaylı baktıklarını söylediler ben karşıdayım diye oraya yönlenmedim

Doktor neye göre istedi buna da bakmak lazım mesela diğer testleri oldunuz mu ya da doktor süreçle ilgili yolunda gitmeyen bi şeyden bahsetti mi? Aslında yapılması önlenebilir bazı şeylerin önüne geçmek açısından iyi oluyor yoksa olacak bi şeyin önüne geçilmez, yaptırma ihtimaliniz varsa yaptırsanız iyi olur ama yaptıramazsanız da kendinize sıkıntı vermeyin önceden bunların hiçbiri yoktu bi kez bile annelerimiz ultrasona girmeden çoğumuz doğduk

Çok teşekkür ederim canım rabbim uzak etsin

Çok sevindim gelmiş geçmiş olsun doktoru da tebrik etmek lazım ne kadar işini bilen biriymiş

İkili üçlü testleri filan yaptirdik şükür herhangi bir sknti yok hersey yolunda dedi sadece o süreçte detayli ultrason yaptırılmasıni tavsiye ediyor bende yol gitmek istemyrm bi önceki kızımda yaptırmamstk o zaman da dogudaydk bir ilcesinde yaptiramamstk şükür hic bir sknti olmadi yaptırmayan da denk gelmedim içimi de rahat tutmak istyrm dediğiniz gibi aslinda

Ah şükürler olsun öyle sevindim ki anlatamam ya. İçini ferah tut doğumu bekle doğuma kadar da bol bol dua et hiç karamsar olma . Bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin

Evet her sabah 10da antenatale bakıyorum… bugün tam randevuya tıkladım meğer başkası benden önce almış öyle uyarı verdi zaten
Bulamazsam 22.haftada özele giderim direk

Çok teşekkürler cevap için, geçmiş olsun. Bende de hamilelik öncesi fibrokistler vardı senede bir kontrol demişti doktor ama kontrole zamanında gidemedim şimdi hamilelik olunca bir gideyim dedim sağ memede komplike kist gibi bir yorum yaptılar ama tabii hamilelik süt kanalları da genişliyor bir yandan değişmesi normal. 3 ay sonra ben de tekrar kontrole gideceğim de inşallah temiz gelir sonuçlar her ikimiz için de

Kızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.
İnşallah canım benim hamilelik süresince Vibro kistlerin büyümesi zaten öngörülüyormuş. Bu arada doktorum güzel bir yorum da yaptı bana memelerim de yağ dokusuna nazaran süt dokusu çok fazlaymış tabiri caisse komşunun çocuğuna yetecek kadar sütün olacak dedi. Çok sevindim İnşallah dediği gibi olur. Ona gittim de daha 12-13 haftalıktım göğüslerime görünce zaten yedi aylık hamile göğüs gibi demişti. Muhtemelen süt dokusunun fazla olmasından dolayı çok çabuk büyüdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…