- 17 Nisan 2019
- 3.465
- 4.083
- 133
Bende işe döneceğim o zamanlar pandemiydi tabi kolaydı biraz daha ama süt izni kullanmayacak mısın?Doğumdan yaklaşık 3-3.5 ay sonra işe döneceğim için muhtemelen ihtiyaç olacak diye düşünüyorum ben kuzumm
Doğum yapan arkadaşlarım philips avent önerdiler gayet memnun kalmışlar. Giyilebilir olanların çekim gücüyle alakalı soru işaretleri var yorumlarda ben de kararsız kaldım açıkçası sanırım biraz annenin yapısına ve süt miktarına bağlıKızlarr birşey soracağım süt sağım makinesi alan var mı veya daha öncesinde kullanıp memnun kalan?
Lansinoh 2’li giyilebilir süt pompası almayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçç?
Kullansam ne olacak ki özel sektörte günlük 1,5 saat. Onu da haftalık iznimle birleştirip iznimi 2 den 3 e çıkartmayı düşünüyorum. 4 gün iş 3 gün izin şeklindeBende işe döneceğim o zamanlar pandemiydi tabi kolaydı biraz daha ama süt izni kullanmayacak mısın?
Bende süt sağarken sağıma bağımlı olmak istemiyorum ya. Vakti verimli kullanmak açısındanDoğum yapan arkadaşlarım philips avent önerdiler gayet memnun kalmışlar. Giyilebilir olanların çekim gücüyle alakalı soru işaretleri var yorumlarda ben de kararsız kaldım açıkçası sanırım biraz annenin yapısına ve süt miktarına bağlı
Evet evet ben de giyilebilirlerin daha pratik olduğunu düşünüyorum da ama işte hiç kullanan olmadı çevremde o yüzden bilmiyorum. Bir arkadaşıma hiçbiri etki etmedi hastaneden kiraladı mesela her şey olabiliyorKullansam ne olacak ki özel sektörte günlük 1,5 saat. Onu da haftalık iznimle birleştirip iznimi 2 den 3 e çıkartmayı düşünüyorum. 4 gün iş 3 gün izin şeklinde
Bende süt sağarken sağıma bağımlı olmak istemiyorum ya. Vakti verimli kullanmak açısından
Evet iş yerinin bir de yakın olması gerekiyor o saatleri verimli kullanabilmek için. Avent güzel lansinohta güzel göğüs yapısına bağlı biraz. Yara da yapıyorlar iyice nemlendirmek lazım. Mochi de çok güzel siz bir iş yaparken ya da bir göğsü emzirirken vakumlayarak sağım yapıyor sıfır acıKullansam ne olacak ki özel sektörte günlük 1,5 saat. Onu da haftalık iznimle birleştirip iznimi 2 den 3 e çıkartmayı düşünüyorum. 4 gün iş 3 gün izin şeklinde
Bende süt sağarken sağıma bağımlı olmak istemiyorum ya. Vakti verimli kullanmak açısından
Her şey olabiliyor gerçekten öngörülemiyor maalesef ya. Elektronik alet gibi meme de şans işiEvet evet ben de giyilebilirlerin daha pratik olduğunu düşünüyorum da ama işte hiç kullanan olmadı çevremde o yüzden bilmiyorum. Bir arkadaşıma hiçbiri etki etmedi hastaneden kiraladı mesela her şey olabiliyor
İş yerim evime 15-20 dk allahtan ama ben sabah kalkıp işe gittikten sonra 1,5 saat daha kalırım kafasındayım. O yüzden tüm güne birleştirip evde olmak daha mantıklı geliyor en azından annem de 4 gün bizde 3 gün evinde olurrEvet iş yerinin bir de yakın olması gerekiyor o saatleri verimli kullanabilmek için. Avent güzel lansinohta güzel göğüs yapısına bağlı biraz. Yara da yapıyorlar iyice nemlendirmek lazım. Mochi de çok güzel siz bir iş yaparken ya da bir göğsü emzirirken vakumlayarak sağım yapıyor sıfır acı
Ben 2 yıl önce Diamond mama elmasın elektrikli süt pompasını almıştım,bir göğsümden daha az süt geliyordu,onun sayesinde her iki göğsümden gelen süt artmıştı,ilk başta sağıp buzdolabına da koymuştum,ama 1 ay bitmeden oğlum onları da içmişti.İlk 20 günde çok yardımcım oldu,bu yüzden süt pompası almayı her kese tavsiye ediyorum.Ben 2 yaşına kadar oğlumu emzirdim çok şükür.Kızlarr birşey soracağım süt sağım makinesi alan var mı veya daha öncesinde kullanıp memnun kalan?
Lansinoh 2’li giyilebilir süt pompası almayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçç?
canım benim oğlumda süt izni kullandım bir de hem meme hem mama ile besledik ondan kolay oldu sağma makinesi almadık.Doğumdan yaklaşık 3-3.5 ay sonra işe döneceğim için muhtemelen ihtiyaç olacak diye düşünüyorum ben kuzumm
Süt izninizi nasıl ve ne kadar kullandınız pekiicanım benim oğlumda süt izni kullandım bir de hem meme hem mama ile besledik ondan kolay oldu sağma makinesi almadık.
Süt izninizi nasıl ve ne kadar kullandınız analık izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat öğleden sonları kullandım ikinci 6 aylık süt iznini yine öğleden sonraları kullandım. öğlene kadar işleri yapıp eve geçiyordum.
kamudayım canım ama süt izni özel sektörde de aynı değil mi.Özel sektörde misinizz? Süt izni günlük 1,5 saat olarak geçiyor ya nasıl ayarladınız bu şekilde acabaa?
Yok olmaz ben sosyal medyada canlı yapan bir doktor var ona da sordum gayet güzel bi tarih dedi 22+4 sanıyordum kendi randevumu aklım takılmıştı ama benimki 21+4müş zatenKızlar 22+5 de detaylı ultrason geç mi olur? En iyi haftalar hep 22 diye okudum, ben gittiğimde nerdeyse 23 hafta olacak.
Tamam canım sağol çok kararsız kalmıştım şimdi netimYok olmaz ben sosyal medyada canlı yapan bir doktor var ona da sordum gayet güzel bi tarih dedi 22+4 sanıyordum kendi randevumu aklım takılmıştı ama benimki 21+4müş zaten
Değil canım. Analik izninden sonra döndüğünde 1 yaşına kadar günlük 1,5 saat süt izni var özeldekamudayım canım ama süt izni özel sektörde de aynı değil mi.
kısa da değilmiş sizin neden serklaj dediler? Benim doktor 40mm dedi ilk kez geçen hafta ölçtü de merak ettimBenim 31 mm şu an, yarım rahimli olduğum için taşıyamaz diye endişeli doktorum. Çok geçmiş olsun şimdiden, umarım bir sorun olmaz sizde
Öncesinde iyiydi uzunluğu da sonradan mı kısalıyor acaba?? Ben bu ara buna taktım ya evham yapıp duruyorum ilk kez geçen hafta ölçtü benimkini de 40mm dedi karından ölçtüBenim de 19haftalıkta rahim ağzımın kısaldığı ortaya çıktı doktorum şu anlık sorun yok ama kısalma olursa bikaç hafta içinde dikiş atılacağını söyledi sizin uzunluk kaç mm çıktı
40mm gayet iyi sizde bir problem yok kendinizi boşa strese sokmayın vajinadan bakmaya bile gerek görmemiş doktorunuz ölçümünüz iyi olduğu için.kısa olanlara kesinleştirmek adına vajinadan bakılıyorÖncesinde iyiydi uzunluğu da sonradan mı kısalıyor acaba?? Ben bu ara buna taktım ya evham yapıp duruyorum ilk kez geçen hafta ölçtü benimkini de 40mm dedi karından ölçtü
Arkadaşın 31mm miş ama olmuş Oyüzden merakta ettim normalde 25 altı sıkıntılı diye biliyordum40mm gayet iyi sizde bir problem yok kendinizi boşa strese sokmayın vajinadan bakmaya bile gerek görmemiş doktorunuz ölçümünüz iyi olduğu için.kısa olanlara kesinleştirmek adına vajinadan bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?