Ben yarım rahimliyim, rahmin kapasitesi bebeği taşıyamayabilirmiş, ablamda erken doğum olduğu için genetik yatkınlık var bende de. Bir de ekstra rahim ağzında yumuşama vardı, bu da bebeği tutamayabilir sonucu çıkarıyor. 3 gün önce oldum ameliyatımı, şimdi dinleniyorumMerhaba
kısa da değilmiş sizin neden serklaj dediler? Benim doktor 40mm dedi ilk kez geçen hafta ölçtü de merak ettim
Evet 25altı sıkıntı Benm de 33 35 arası çıkıyor yapılmadı banaArkadaşın 31mm miş ama olmuş Oyüzden merakta ettim normalde 25 altı sıkıntılı diye biliyordum
Geçmiş olsun canım o yumuşamayı nasıl anlıyorlar peki?Ben yarım rahimliyim, rahmin kapasitesi bebeği taşıyamayabilirmiş, ablamda erken doğum olduğu için genetik yatkınlık var bende de. Bir de ekstra rahim ağzında yumuşama vardı, bu da bebeği tutamayabilir sonucu çıkarıyor. 3 gün önce oldum ameliyatımı, şimdi dinleniyorum
Zamanla değişiyormuş bu uzunluk bikez ölçtü diye aynı kalmıyormuş o yüzden ara ara ölçüm yapıyorlar galiba. Benim de 38mmdi ama bu sürekli değişen bişey böyle kalmayacak dediÖncesinde iyiydi uzunluğu da sonradan mı kısalıyor acaba?? Ben bu ara buna taktım ya evham yapıp duruyorum ilk kez geçen hafta ölçtü benimkini de 40mm dedi karından ölçtü
Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla doğsunlar inşallahBen yarım rahimliyim, rahmin kapasitesi bebeği taşıyamayabilirmiş, ablamda erken doğum olduğu için genetik yatkınlık var bende de. Bir de ekstra rahim ağzında yumuşama vardı, bu da bebeği tutamayabilir sonucu çıkarıyor. 3 gün önce oldum ameliyatımı, şimdi dinleniyorum
Rahim ağzı uzunluğu belli bir haftadan sonra düzenli ölçülüyor detaylıda da bakıyorlar ama sorun yoksa belki ölçüp dememişlerdir sana. Detaylının raporunda da yazıyor. Özetle erken doğum riski var mı yok mu gibiKızlar bu uzunluk neyin uzunluğukaçıncı haftadan itibaren bakılmaya başlanıyor ben hiç uzunluk söylediğini duymadım doktorun veya anlamadım
Anladım canımm oo daha detaylıma 25 gün varRahim ağzı uzunluğu belli bir haftadan sonra düzenli ölçülüyor detaylıda da bakıyorlar ama sorun yoksa belki ölçüp dememişlerdir sana. Detaylının raporunda da yazıyor. Özetle erken doğum riski var mı yok mu gibi
Evet küçük daha senin haftanAnladım canımm oo daha detaylıma 25 gün var
Kadın doğum bilmiyorum ama bugün bakırköy sadi konuk Bahçelievler devlet hastanesi'ndeki kadın doğuma gittim perinatoloji den bakırköy sadi konuk Bahçelievler olarak randevu al detaylı bakalım dedi her hastanenin farklı galiba işleyisiKadin dogum da bakiyormus cogunlukla
Bugün bir video izledim, bir anne kızının olimpiyat yarışını canlı canlı izliyor ve sonunda kız kazanıyor annesi çok seviniyor benimde buna fena gözlerim doluyorSelam kızlar. 20. Haftanın ilk gününden selammerak ettiğim bir konu var sizin duygu durumu ruh halleriniz ne durumda. Ben son 10 15 gündür aşırı duygusalım sürekli ağlamak istiyorum ve minicik şeye bile dolu dolu ağlıyorum şu an bunu yazarken bile gözlerim doluyor. Bu kadari bende mi abartı sizde de var mı bir şeyler
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım o yumuşamayı nasıl anlıyorlar peki?
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah
Anladım canım sadece muayeneden anlaşılıyor ozaman ben belki belirtisi vardır diye düşündüm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimiziÇok teşekkür ederimPerinatolog muayenesinde 11. haftada anlaşıldı. Kendi doktorum da vajinal muayene etti bir kaç hafta üst üste, yumuşama devam ettiği için en sonunda ameliyata karar verdi.
Muhtemelen öyle ama hemen değişen bişey olsa herkes risk konumuna girerdi araştırdığım kadarıyla doğuma doğru düşüyor zaten inşallah ozamana kadar bir sorun çıkmaz yine okuduğum kadarıyla 16 ile 24.hafta arası önemliymiş bu konuda erken doğum ihtimaline karşı genelde bu dönemde baş gösterirmişZamanla değişiyormuş bu uzunluk bikez ölçtü diye aynı kalmıyormuş o yüzden ara ara ölçüm yapıyorlar galiba. Benim de 38mmdi ama bu sürekli değişen bişey böyle kalmayacak dedi
Evet her şeye alınganlık zaten full açık ahshshsh ama şu ağlama mereti nereden çıktı çok kötü ahjajaBugün bir video izledim, bir anne kızının olimpiyat yarışını canlı canlı izliyor ve sonunda kız kazanıyor annesi çok seviniyor benimde buna fena gözlerim doluyorOnun dışında her şeye ağlamıyorum tabiki ama bir alınganlık yüklendi
Canım seni en mutlu eden şeyleri yapmayı dene bi kaç gün, umarım daha pozitif olursun
bu markadan aldım ben de ikili iyi yorumlar gördüm baya güvenip aldım bakıcaz artıkKızlarr birşey soracağım süt sağım makinesi alan var mı veya daha öncesinde kullanıp memnun kalan?
Lansinoh 2’li giyilebilir süt pompası almayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçç?
Anladım canım inşallah bir yolunu bulursun da izin verirlerDeğil canım. Analik izninden sonra döndüğünde 1 yaşına kadar günlük 1,5 saat süt izni var özelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?