Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Benim sat16 nisan , dün (19 mayıs) randevum vardı.Dr 5+1 olarak not aldı.ayrıca başka bir kese olduğundan şüphelendi 10 gün sonraya randevu verdi.en sonki beta hcg 16 mayısta 5113 çıkmıştı.Benim gibi bir durum yaşayan var mı 🥹

Merhb kizlar cogul gebelik yasayan varmi yada beta degerini yuksek ogrenenler
Ben 4 haftada 2795 cikti daha 12 saat gecmeden iki katindan da fazla artis oldugu icin doktor ikiz olabilir dedi ..su an 6+4 deyim bugun kontrol var kalp atışı duymak icin bakalim ikinci kese varsa görünebilir

Benim sat16 nisan , dün (19 mayıs) randevum vardı.Dr 5+1 olarak not aldı.ayrıca başka bir kese olduğundan şüphelendi 10 gün sonraya randevu verdi.en sonki beta hcg 16 mayısta 5113 çıkmıştı.Benim gibi bir durum yaşayan var mı 🥹
Merhaba sat tarihimiz ayni 17 sinde kan verdim 802 cikti 6 haftalikken gitmeyi dusunuyorum bende🙏

Günaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta

Sizi de sağlık ocağından bazi tetkikler icin çağırdılar mı? Ben birazdan gideceğim..ogleden sonra da kalp atışı görmeye insallah 🙏

Günaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta
sağlık ocağında ben hiç beta vermedim ama burdan okuduğum yorumlara göre ertesi gün düşüyormuş e nabıza sanırım. aynı gün gidip öğrenilebiliyormuş ama ☺️

Back
X