Deneyeyim bakalımBen de acilde baktırabilmek için "3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şiddetli kasık ağrım başladı endişeleniyorum" demiştimamacım kan vermekti sadece ama muayene de ettiler ve keseyi görmüştüm bu sayede
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeyim bakalımBen de acilde baktırabilmek için "3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şiddetli kasık ağrım başladı endişeleniyorum" demiştimamacım kan vermekti sadece ama muayene de ettiler ve keseyi görmüştüm bu sayede
![]()
Ne tatlı yaÖnceki anne grubumuzdada sütlaç vardi ikiz oğulları olduaklima geldi söylemek istedim
![]()
Yine kendi kendime nazar ettimHazirlikli ol ozaman
Kız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısıay napcam ben yalnız değilim
Ben 4 haftada 2795 cikti daha 12 saat gecmeden iki katindan da fazla artis oldugu icin doktor ikiz olabilir dedi ..su an 6+4 deyim bugun kontrol var kalp atışı duymak icin bakalim ikinci kese varsa görünebilirMerhb kizlar cogul gebelik yasayan varmi yada beta degerini yuksek ogrenenler
Merhaba sat tarihimiz ayni 17 sinde kan verdim 802 cikti 6 haftalikken gitmeyi dusunuyorum bendeBenim sat16 nisan , dün (19 mayıs) randevum vardı.Dr 5+1 olarak not aldı.ayrıca başka bir kese olduğundan şüphelendi 10 gün sonraya randevu verdi.en sonki beta hcg 16 mayısta 5113 çıkmıştı.Benim gibi bir durum yaşayan var mı![]()
Benim de ayni..yakin arkadaslar ve aileBen söyledim çoğu kişiyebilmeyenler de çok tabi ama aileler biliyo birkaç yakın akraba biliyo birkaç arkadaş biliyo yani bilmesi gerekenler biliyo aslında
evet cnm merkez de asagı kayabası mahallesınden pekı senAyyy nigdelimisin canım bende nigdeliyin ,![]()
Ben dekızlar ben yine 7 de uyandım![]()
![]()
sen benden de betermişsinBende 5 te uyandım![]()
sırf geç kalkayım diye 2 ye kadar bekledim uyumadım sonuç gene aynıBen de![]()
sağlık ocağında ben hiç beta vermedim ama burdan okuduğum yorumlara göre ertesi gün düşüyormuş e nabıza sanırım. aynı gün gidip öğrenilebiliyormuş amaGünaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta
Sağol canım inşallah güzel bi artış olur. Herkesin kontrolü çok güzel geçsin aminsağlık ocağında ben hiç beta vermedim ama burdan okuduğum yorumlara göre ertesi gün düşüyormuş e nabıza sanırım. aynı gün gidip öğrenilebiliyormuş ama![]()
Gece 1 buçukta yatmıştım üstelik . Şaştı iyice uykum çok sık dönüyorum bi türlü rahat edemiyorum koca yataktasen benden de betermişsin
sırf geç kalkayım diye 2 ye kadar bekledim uyumadım sonuç gene aynı![]()