Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
IMG_8225.webp
Kızlar bugün muayeneye gittim. Keseyi gördük çok şükür. Acaba alttaki fotoğrafta kese içindeki küçük nokta bebek mi oluyor bilgisi olan var mııııı

Ay bende öyleyim günde 2 paket içerdim öğrendiğim gün bıraktım ama hep bişeyler yeme isteğim var böyle giderse 9.ayı 150 kiloyla tamamlarım bulantı tiksinme falan gelsin diye bakıyorum resmen ya

Günaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta
12 sinde verdigim 14 u öğlene dogru çıktı sehir farki olabilir ank dayim bn

Günaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta
Günaydınlar 🌸 ben de bugün sağlık ocağımdan kan verdim bana yarın çıkar dediler ama gece düşüyor e nabıza genellikle. Yarın sonuçlar için tekrar gidecek misiniz yoksa sonucunuza göre kadın doğuma mı gidiceksiniz ben de bu konuda sormak istedim 🤗

Back
X