- 17 Mayıs 2025
- 220
- 104
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende de oluyor o 5 haftalık hamileyim adet olacam diye korkuyorumKizlar kasik agrisi normal mi adet olacakmis gibi bazen
Kizlar kasik agrisi normal mi adet olacakmis gibi bazen
Evet canim bende korkuyorum herkes notmal diyoda icim rahat etmiyo istecanım bende de oluyor o 5 haftalık hamileyim adet olacam diye korkuyorum
al benden de o kadarGece 1 buçukta yatmıştım üstelik . Şaştı iyice uykum çok sık dönüyorum bi türlü rahat edemiyorum koca yatakta
normalmiş canım rahim büyümeye başladığı için oluyormuş ama bende dediğin gibi çok tedirgin oluyorumKizlar kasik agrisi normal mi adet olacakmis gibi bazen
Hayirli olsun canim kac haftaliksin vajinal mi baktilarEki Görüntüle 3593870 Kızlar bugün muayeneye gittim. Keseyi gördük çok şükür. Acaba alttaki fotoğrafta kese içindeki küçük nokta bebek mi oluyor bilgisi olan var mııııı
Evet canım vajinal baktı. Son adet tarihime göre 4+6 ama doktor 5+2 gibi bir şey dedi anlamadım tamHayirli olsun canim kac haftaliksin vajinal mi baktilar
5 de nadir olsa gören var ama genelde 6 ve sonrası oluyorKızlar kesenin içi nezaman görünür ultrasonda kalp atısı falan
ayy evet canım bende endişeleniyorumEvet canim bende korkuyorum herkes notmal diyoda icim rahat etmiyo iste
Aaa çok sevindim canım.biz Selçuktayiz daha doğrusu annemler orda.ben hatay'a gelin geldimevet cnm merkez de asagı kayabası mahallesınden pekı sen
ay keşke bende öyle olsam da zaman geçse birazBir uyuyan ben miyim ya resmen sarhoş gibiyim bıraksalar daha da uyurum 14-15 saat uyuyorum![]()
12 sinde verdigim 14 u öğlene dogru çıktı sehir farki olabilir ank dayim bnGünaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta
Yaaaa ne kadar geç çıkıyor burdada öyle sanırım İzmirdeyim bende. Neyse hayırlıca çıksın verdik bakalım12 sinde verdigim 14 u öğlene dogru çıktı sehir farki olabilir ank dayim bn
Ben de aynıyım gerçekten kaçta yatarsam erken kalkıyorum sabah 6 da kalktım ben deBende 5 te uyandım![]()
GünaydınlarGünaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta