- 7 Mayıs 2025
- 127
- 51
- 13
- 24
Bende bir kez verdim sonra gittim keseyi gördüm keseyi görünce beta mühim degil
İnşallah kısa zamanda tekrar olurTam adet gunumde test vermistim.yani 9 nosan son adet tarihi 9 mayista test vermistim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir kez verdim sonra gittim keseyi gördüm keseyi görünce beta mühim degil
İnşallah kısa zamanda tekrar olurTam adet gunumde test vermistim.yani 9 nosan son adet tarihi 9 mayista test vermistim
Cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım yarın kan testi vereceğimEn yakın zamanda kan testi ver emin ol canım kadin dogumcu görsün seniemin olmadan üzülme
Kaç haftalıksın suanİyi bari çok şükür yaa . Haftaya kendisini görürüz dedi inşallah cumartesi görürüz günler geçmiyor![]()
Teşekkür ederim desteğin ve yorumun içinYerlesme kanamasi olabilir canim. Ama sonra adete donerse yani adet gibi kan gelir ise biraz pihti ile kimyasal gebelik de olabilir. Bir iki gun bekle kanama pembe mi kalacak aratacak mi. Benim bu hamileligimden once bir kimyasal yasadim onda bi gun boyu pembe geldi ben yerlesmedir diye dusunmustum sonra baya baya kanama basladi yani dusuk oldu.
Senin ins yerlesme kanamasidir ne yazik ki bunu kestirmek cok zor test de yaptirsam yine pozitif cikar cunku. Beklemek en dogrusu ins hamilesindir ve yerlesme kanamasidir canim benim![]()
Bugün tam 6 olduk sennKaç haftalıksın suan![]()
BenimdeBugün tam 6 olduk senn
Hayrli olsun bende o civarlardayim canim sende bulanti basladimiBugün tam 6 olduk senn
Bende hiç bişey yokHayrli olsun bende o civarlardayim canim sende bulanti basladimi
Bende niye basladi artk ne is yapabiliyorm ne birse yiyebiliyor herseyden tiksinmeye basladim umarim sizde baslamaz cok zorBende hiç bişey yok
Bünyeden bünyeye değişir canım ama 7 haftada genelde herkesin baslıyorBende niye basladi artk ne is yapabiliyorm ne birse yiyebiliyor herseyden tiksinmeye basladim umarim sizde baslamaz cok zor
Bugün tam 6 olduk sennKaç haftalıksın suan![]()
Yaaa şakaa çok güzelBenimde![]()
Ya acilde biz beta artışına bakmıyoruz diyor bugün zar zor verdim almıyorlardıİki gün sonra kan verin yeniden artış takibi yapın. Şimdi kadın doğuma gitsenizde bişey yapamaz hcg niz bin civarında olduğunda vajinal ultrason ile keseyi görür 3 bin 5 bin civarı karından ultrason ile görür
Uygulamaya gore 7+2bnmdeBünyeden bünyeye değişir canım ama 7 haftada genelde herkesin baslıyor
Kaç çıktıYa acilde biz beta artışına bakmıyoruz diyor bugün zar zor verdim almıyorlardı
Sana da hayırlı uğurlu olsun da bende yanma var genelde bulantı çok çok çok az kusma gibi de yok anlamadım dpgru düzgün belirti yok zaten göğüslerim patlayacak gibi ağrıdığında tesadüfen öğrenmiştim gebeliği de . Beklediğim hiç bir belirti yoktuHayrli olsun bende o civarlardayim canim sende bulanti basladimi
44.4 çıktı benim regle 2 gün varKaç çıktı
Senin baslaması normal canım benim daha 6 haftalık kasık agrısı var hafif oda bugun basladı baskada bişey yok bakalım haftaya neler olacakUygulamaya gore 7+2bnmde
Benimde basta oyleydi snra birden bulanti fazla oldu ama kusturmadi daha surunduruyor sadeceSana da hayırlı uğurlu olsun da bende yanma var genelde bulantı çok çok çok az kusma gibi de yok anlamadım dpgru düzgün belirti yok zaten göğüslerim patlayacak gibi ağrıdığında tesadüfen öğrenmiştim gebeliği de . Beklediğim hiç bir belirti yoktu![]()
Aynı benimde yoktu vallaSana da hayırlı uğurlu olsun da bende yanma var genelde bulantı çok çok çok az kusma gibi de yok anlamadım dpgru düzgün belirti yok zaten göğüslerim patlayacak gibi ağrıdığında tesadüfen öğrenmiştim gebeliği de . Beklediğim hiç bir belirti yoktu![]()
Korkutma biziBenimde basta oyleydi snra birden bulanti fazla oldu ama kusturmadi daha surunduruyor sadece![]()