• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Yerlesme kanamasi olabilir canim. Ama sonra adete donerse yani adet gibi kan gelir ise biraz pihti ile kimyasal gebelik de olabilir. Bir iki gun bekle kanama pembe mi kalacak aratacak mi. Benim bu hamileligimden once bir kimyasal yasadim onda bi gun boyu pembe geldi ben yerlesmedir diye dusunmustum sonra baya baya kanama basladi yani dusuk oldu.
Senin ins yerlesme kanamasidir ne yazik ki bunu kestirmek cok zor test de yaptirsam yine pozitif cikar cunku. Beklemek en dogrusu ins hamilesindir ve yerlesme kanamasidir canim benim 🙏🏻🌸
Teşekkür ederim desteğin ve yorumun için ♥️ regl oldum ama içim rahat etsin bir aksilik olmasın diye kan testi vereceğim 🙏

İki gün sonra kan verin yeniden artış takibi yapın. Şimdi kadın doğuma gitsenizde bişey yapamaz hcg niz bin civarında olduğunda vajinal ultrason ile keseyi görür 3 bin 5 bin civarı karından ultrason ile görür
Ya acilde biz beta artışına bakmıyoruz diyor bugün zar zor verdim almıyorlardı

Hayrli olsun bende o civarlardayim canim sende bulanti basladimi
Sana da hayırlı uğurlu olsun da bende yanma var genelde bulantı çok çok çok az kusma gibi de yok anlamadım dpgru düzgün belirti yok zaten göğüslerim patlayacak gibi ağrıdığında tesadüfen öğrenmiştim gebeliği de . Beklediğim hiç bir belirti yoktu 🤣

Sana da hayırlı uğurlu olsun da bende yanma var genelde bulantı çok çok çok az kusma gibi de yok anlamadım dpgru düzgün belirti yok zaten göğüslerim patlayacak gibi ağrıdığında tesadüfen öğrenmiştim gebeliği de . Beklediğim hiç bir belirti yoktu 🤣
Benimde basta oyleydi snra birden bulanti fazla oldu ama kusturmadi daha surunduruyor sadece😀

Aynı benimde yoktu valla

Back
X