Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kacinci haftadasin canim neden istedi acaba benden de ilerleyen haftalarda istedi ama detaylida problem goruldugu icin beynini daha detayli incelemek istediklerini soylediler o sbeeple istedi herkesten istendigini duymadim ama

75 gr ile yaptırdım dün. Malesef yüksek geldi yarın endokrine gideceğim
Çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçer. Sonuçlarınız nasıl geldi peki? Ben 50 gr yaptırdım 140 üst değer 139 geldi yani var mı yok mu emin olamadım açıkçası

Kacinci haftadasin canim neden istedi acaba benden de ilerleyen haftalarda istedi ama detaylida problem goruldugu icin beynini daha detayli incelemek istediklerini soylediler o sbeeple istedi herkesten istendigini duymadim ama
bugun ıstedi. 25+0+ ım sanırım. genel kontrol dedı ınternette hep kalpte parlaklık var dıye ıstendığı yazılmıs. detaylı çok guzeldı ve sorunsuzdu bılemedım keyfim kaçtı

Çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçer. Sonuçlarınız nasıl geldi peki? Ben 50 gr yaptırdım 140 üst değer 139 geldi yani var mı yok mu emin olamadım açıkçası
Benim 203 çıktı doktorun ile görüş canım ama bence sadece dikkat et yediğine der

Çok şükür , gözünüz aydınn :) 35 cm miiii , 21 cm çıktı benim bebem detaylıda 20+6ydık yanlış yazmış olabilir misiniz yoksa koca bir maşallaaaah yazıcam 35 cm'e :))
Teşekkür ederiz teyzesi bir sistem var oraya oyle yazmislar ama banada anormal geldi herhalde datayi yanlis cekti

Öğretmen hamişler okula nöbet muafiyet dilekçesi veren oldu mu? Ben aile hekimliğinden 23 haftalık gebe olduğuma dair belge aldım haftaya tutmam diye düşünüyorum
Ben direkt doktorumdan durum bildirir raporu almıştım en başta nöbet tutması uygun değildir yazdı

bugun ıstedi. 25+0+ ım sanırım. genel kontrol dedı ınternette hep kalpte parlaklık var dıye ıstendığı yazılmıs. detaylı çok guzeldı ve sorunsuzdu bılemedım keyfim kaçtı
Ben yaptırdım ama detaylı gibi bakılıyor bebeğin kalbine renkli dopler ile bakıyor akış var mı kaç odacık vs. Korkulacak bir şey değil bazı dr lar rutinde bile bakıyor

Canım benimde detaylımda kalpte ufak bir parlaklık gördü. Diğer herşey normal diye sorun olarak görmedi ama yaptırabilirsin dedi çok üzerinde durmadım ben. Ailede kalp hastalığı ile ilgili bir sıkıntı varsa istiyorlarmış birde. Yani bana ailende kalple ilgili problem yaşayan varsa yaptır yoksa bekleyelim parlaklık kaybolur gibi dedi.

Hanımlar günaydın soğuklar başladı hastalığı kaptım doktorum parol yazdı fakat kullanmadım daha aranızda kullanan var mı burun akıntısı yaşıyorum başım çatlıyor

Canım ben daha 11-12 haftalıkken bronşit oldum ve sesim tamamen gitti. Antibiyotik bile kullandım bir kaç kere parol için bir sıkıntı olmaz bence

Benim doktorlar tam tersi fetal dna cok az seyi olcebiliyor ve tarama testi kesin sonuc testi degil dedi bebekten alinan sivi daha fazla ve kesin sonuca ulasmamizi sagliyor dedi yani orda yuzde yuz sonuc verir dedi bana
başka bir bulgu olmayınca emin oldu bence amniyo sentez riskli diye hiç önermedi için rahat etmezse fetal eko çektir dedi ben onu da yapmadım

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum, şimdi bizim bebekler kış doğacak ya dış giyim almamız gerekiyor mu tulum felan oluyor ya, siz alacak mısınız? Ben kararsız kaldım

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum, şimdi bizim bebekler kış doğacak ya dış giyim almamız gerekiyor mu tulum felan oluyor ya, siz alacak mısınız? Ben kararsız kaldım
Benim oglum da ocakta dogmustu 1 tane battaniye tarzi tulum almistim baska almadim
Zaten 3 4 ay disari cikarmadim doktor kontrolleri haricinde
Ama bi arkadasim daha dogum yapali 10 gun olmustu o sogukta bebekle disarda yuruyus yapiyordu bebek hava alsin diye
Ama pusetin uzerini de bi ton seyle ortuyordu bende onu sagliksiz buluyorum
Ben 3 4 ay cikarmadim zaten sonra da zibin uzerine hirka battaniyeye falan sarip oyle cikariyorduk nisan mayis gibi
1 yasina yaklastiginda tekrar kis geliyorken almistim esas tulumlari uyku tulumu vs

Kizlar civilde indirim var stok sinirli sanirim hemen bitirmisler sabah gorduk aksam goz atariz dedik cogu beden kalmamisti bi bakinin isterseniz

Bende kızımı 5 aylık oluncaya kadar tek tük çıkarttım, o da ailelere gitmek için ama şimdi ablası da var çıkmak zorunda kalabiliriz gibi kararsız kaldım biraz battaniye tarzi bir tulum daha mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…