- 17 Nisan 2019
- 3.332
- 3.804
- 133
Ben evde de kullandım depend ya kanamam çoktu. Kız kullansın yeter kii alırım vallaBen oglumda depend almistim ama hastanede zaten kendileri taktilar eve cikinca da ped takmaya basladim hic kullanmadim
0-2 ay cok az bir süre geldi bana ya
2 Aydan sonra degistirmek gerekecek
Aylardır çekiyorum burun spreyi bağımlısı oldum zor bıraktımNefes darligi yasamaya baslayaniniz var mi ben bu hafta bi darlaniyorum gibi geliyo da
Hep toz pembe anlatiyorlar zaten bende boyle hayal etmemistim hamileligiAylardır çekiyorum burun spreyi bağımlısı oldum zor bıraktımkalp çarpıntım çok fazla oturduğum yerden nabzım 150 lere çıkıyor. Ayrıca kabızlıkta var. İlk aylardaki bulantıları söylemiyorum bile ..Çocuk düşünürken kimse böyle olacağını söylememişti
Ben de canım bir kaç haftadır konuşurken bile nefes nefese kalıyorumNefes darligi yasamaya baslayaniniz var mi ben bu hafta bi darlaniyorum gibi geliyo da
Ahahahaaa bennnAylardır çekiyorum burun spreyi bağımlısı oldum zor bıraktımkalp çarpıntım çok fazla oturduğum yerden nabzım 150 lere çıkıyor. Ayrıca kabızlıkta var. İlk aylardaki bulantıları söylemiyorum bile ..Çocuk düşünürken kimse böyle olacağını söylememişti
Gelip giden bir ağrıysa normal canım ama uzun süreliyse veya artıyorsa doktoruna görün mutlakaSizinde vajina kısmında ağrı sancı oluyor mu yaa böyle basınç gibi ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum ağrıdan
Pzrt dr randevum oturup yatıp kalkarken ince bi sızı gibi oluyoGelip giden bir ağrıysa normal canım ama uzun süreliyse veya artıyorsa doktoruna görün mutlaka
2 gündür bende de var.. randevudan sonra bize de bilgi verirseniz çok sevinirimPzrt dr randevum oturup yatıp kalkarken ince bi sızı gibi oluyo
Karanlıkta parlıyor diye aldım sırf bunu , asla büyümeyecek bir anneyimKizlar ebebekte aventlerde mamajoolarda lansinohlarda indirim var haberiniz olsun
Emzik olarak neyi, biberon olarak hangi markayi alacaksiniz yazin bana da fikir olsun kararsizim hala
Benim arada tek tarafli agriyor ya da tek tarafli kasik agrim da oluyoBu arada bugün annem geldi temizliğe desteğe, çok ağır iş yapmadım ama haliyle bende bütün gün ayaktaydım ve belim ağrıdan kopuyor ayağa kalkıp doğrulamıyorum, erken doğum belirtisidir vs diyor saçma sapan şeyler okudum yine , içimde bi huzursuzluk oldu bu aralar şiddetli bel ağrısı yaşayanınız var mı benden başka ?
Sürekli midesi bulanan o arkadaşlardan biri benim , sabahları erken uyanıyorum işe gitmeden mutlaka evde tost ya da sandviç bi şey yiyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum işe gidene kadar, sonra öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum mecbur , arada meyve ya da kuruyemiş mutlaka kemiriyorum . Akşam da eve gelince en hızlı ne yapabilirsem özellikle hafta içiSurekli midesi bulanan arkadaslar vardi gun icinde nasil besleniyorsunuz merak ettim benim cok sukur bulantim yok ama cok sacma sapan besleniyorum ne yiyecegimi de bilemiyorum tost falan kolayima geliyor surekli oyle seyelr yiyorum ama sagliksiz sabah da simit yemistim mesela aksam makarna yedim simdi tost hep karbonhidrat
Yok bugün aşırı bi ağrı bu , bi de ara ara akıntım oluyor bugün, hastaneye mi gitsem bi tane parol mu içsem bilemedimBenim arada tek tarafli agriyor ya da tek tarafli kasik agrim da oluyo
Bende de oluyor hatta kuyruk sokumuna doğru ilerliyor resmenSizinde vajina kısmında ağrı sancı oluyor mu yaa böyle basınç gibi ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum ağrıdan
Kirmizi et yemen iyi olur sifa olsun sana da bebisine deSürekli midesi bulanan o arkadaşlardan biri benim , sabahları erken uyanıyorum işe gitmeden mutlaka evde tost ya da sandviç bi şey yiyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum işe gidene kadar, sonra öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum mecbur , arada meyve ya da kuruyemiş mutlaka kemiriyorum . Akşam da eve gelince en hızlı ne yapabilirsem özellikle hafta içiama benim yemek yedikten 30-45 dk sonra bulantı kusmam tetikleniyor çok tuhaf bi gebelik geçiriyorum normalde benim de genelde karbonhidrat ama etle aram çok olmamasına rağmen aşırı et ve kıyma yeme isteğim var anlatamam , bi yerlerden dengeliyorum diye düşünüyorum öyle olunca
Akinti bende de oluyor normalmis ama tabi kendini kotu hissediyorsan git istersen canimYok bugün aşırı bi ağrı bu , bi de ara ara akıntım oluyor bugün, hastaneye mi gitsem bi tane parol mu içsem bilemedim
Bende aynisini aldim bugunKaranlıkta parlıyor diye aldım sırf bunu , asla büyümeyecek bir anneyimaventin 2li biberonu var şu an 946₺ param bitti maaş yatsın ilk iş onu alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?