Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Nefes darligi yasamaya baslayaniniz var mi ben bu hafta bi darlaniyorum gibi geliyo da
Aylardır çekiyorum burun spreyi bağımlısı oldum zor bıraktım kalp çarpıntım çok fazla oturduğum yerden nabzım 150 lere çıkıyor. Ayrıca kabızlıkta var. İlk aylardaki bulantıları söylemiyorum bile ..Çocuk düşünürken kimse böyle olacağını söylememişti

Hep toz pembe anlatiyorlar zaten bende boyle hayal etmemistim hamileligi daha bi de dogum gormedik neler yasayacagiz bakalim neyse bebegim saglikli olsun yeter ki ben tum zoeluklara raziyim

Ahahahaaa bennn

Kizlar ebebekte aventlerde mamajoolarda lansinohlarda indirim var haberiniz olsun
Emzik olarak neyi, biberon olarak hangi markayi alacaksiniz yazin bana da fikir olsun kararsizim hala
Karanlıkta parlıyor diye aldım sırf bunu , asla büyümeyecek bir anneyim aventin 2li biberonu var şu an 946₺ param bitti maaş yatsın ilk iş onu alcam

Eklentiler

• IMG_9825.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu arada bugün annem geldi temizliğe desteğe, çok ağır iş yapmadım ama haliyle bende bütün gün ayaktaydım ve belim ağrıdan kopuyor ayağa kalkıp doğrulamıyorum, erken doğum belirtisidir vs diyor saçma sapan şeyler okudum yine , içimde bi huzursuzluk oldu bu aralar şiddetli bel ağrısı yaşayanınız var mı benden başka ?

Benim arada tek tarafli agriyor ya da tek tarafli kasik agrim da oluyo

Surekli midesi bulanan arkadaslar vardi gun icinde nasil besleniyorsunuz merak ettim benim cok sukur bulantim yok ama cok sacma sapan besleniyorum ne yiyecegimi de bilemiyorum tost falan kolayima geliyor surekli oyle seyelr yiyorum ama sagliksiz sabah da simit yemistim mesela aksam makarna yedim simdi tost hep karbonhidrat

Sürekli midesi bulanan o arkadaşlardan biri benim , sabahları erken uyanıyorum işe gitmeden mutlaka evde tost ya da sandviç bi şey yiyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum işe gidene kadar, sonra öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum mecbur , arada meyve ya da kuruyemiş mutlaka kemiriyorum . Akşam da eve gelince en hızlı ne yapabilirsem özellikle hafta içi ama benim yemek yedikten 30-45 dk sonra bulantı kusmam tetikleniyor çok tuhaf bi gebelik geçiriyorum normalde benim de genelde karbonhidrat ama etle aram çok olmamasına rağmen aşırı et ve kıyma yeme isteğim var anlatamam , bi yerlerden dengeliyorum diye düşünüyorum öyle olunca

Hanımlar başka birşey soracağım çocuklar hastayken nasıl ilaç veriyorsunuz oğlum hasta asla ama asla ilaç içmiyor kreş sorunsalı hemen hasta oldu ya

Kirmizi et yemen iyi olur sifa olsun sana da bebisine de bende aperatif seyler yiyorum sueekli yani tosttur yogurttur falan yemek cok nadiren yapasim geliyo o da bi cesit anca sonrada vicdan yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…