Kızlar aranızda plasentası önde olan, bitişi rahim ağzına çok yakın olan var mı? Bu sebepten bebeği sürekli alt karında hissediyorum ve vajinal olarak baskı çok. Doktor zamanla yukarı çıkacaktır endişelenme baskı hissini de buna bağlayıp normal dedi ama işte. 2. Hamileliğim bu öbüründe bu kadar baskı hissetmiyordum bu haftalarda
Arkadaşlar, sormak istediğim bir şey var. Üç dört gün öncesine kadar rahat giydiğim gebelik taytı ve iç çamaşırları bugün beni çok rahatsız etti. Kışa uygun eşofman altı bulmakta da zorlanıyorum. Sizin memnun kaldığınız geniş iç çamaşırı ve alt giyim ürünleri var mı? Üst olarak bulmak kolay ancak altlarda sorun yaşadım, istediklerim de hep küçük geldi.
Arkadaşlar, sormak istediğim bir şey var. Üç dört gün öncesine kadar rahat giydiğim gebelik taytı ve iç çamaşırları bugün beni çok rahatsız etti. Kışa uygun eşofman altı bulmakta da zorlanıyorum. Sizin memnun kaldığınız geniş iç çamaşırı ve alt giyim ürünleri var mı? Üst olarak bulmak kolay ancak altlarda sorun yaşadım, istediklerim de hep küçük geldi.
Ya bende yasiyorum bu sorunu alirken hamile taytlarindaki yorumlarda 9 ay giydim falan yazmislar ama beni sıkıyor artık esiminkiler de rahat olmuyor zaten o da cok kilolu degil ben bi tulum giyince rahat ediyorum