Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Merhaba kızlar nasılsınız herkes ve bebişler iyi mi?
Selamlarrr bu diyet işine ve şeker ölçmeye alışmaya çalışıyorum bi yandan da iş güç. Bir de 2 gündür daha az hareket hissediyorum o da beni endişelendiriyor oralarda ne var ne yok keyifler nasıll

Selamlarrr bu diyet işine ve şeker ölçmeye alışmaya çalışıyorum bi yandan da iş güç. Bir de 2 gündür daha az hareket hissediyorum o da beni endişelendiriyor oralarda ne var ne yok keyifler nasıll
Bende iki gundur az hissetmistim bugun nrmale dondu gibi ama resmen aklim hep ondaydi hep dinledim yani ne yapiyor diye paranoya oldum bi de 2 gun once bi dilim bozulmus peynir yemisim fark etmeden o yuzden cok gerildim neyse ki bisey olmadi

Bende iki gundur az hissetmistim bugun nrmale dondu gibi ama resmen aklim hep ondaydi hep dinledim yani ne yapiyor diye paranoya oldum bi de 2 gun once bi dilim bozulmus peynir yemisim fark etmeden o yuzden cok gerildim neyse ki bisey olmadi
Ay ben de bu diyetisyen işine girince acaba çocuk aç mı kalıyor büyümüyor mu diye endişe ettim çok az hissediyorum

Merhaba kızlar size bi sorum olacaktı. Az önce vajinamda baskı hissi başladı ve böyle tuvalete gitme hissi oluyor resmen yürüyemiyorum. İnternetten baktım erken doğum belirtisi diyor size de oluyor mu bu his yoksa doktorumu aramalı mıyım?

Canım bebekler ağırlaştı kiloları arttı arada böyle olması normal başka bir belirti şikayet yoksa dinlen bakalım geçecek mi

Canım biz yorulduğumuzda ve ayakta kaldığımızda hareket etmiyorlar ben 4 gün nerdeyse hafif dönmesi dışında hissetmedim. Çok yorgundum bir kaç gün dinlendim gerçekten hareketler geri geldi. Yavaşlamaya çalış biraz çok ayakta kalmamaya çalış hissedersin bence

Selam kızlar hamileliğimin başından beri 4 kilo aldım ve hafif göbek dışında bir şeyim hala yok ama beni de kasık ağrısı bitiriyor ya özellikle gece yatınca çok çok fazla oluyor sağımdan soluma törenle dönüyorum nerdeyse. Bide koltuktan felan kalkarken yada yattığım yerden kalkarken belim çok tutuyor yaşlı teyzeler gibi oldum :)

Ya aslında bugün boş günüm evdeyim yemek yapma harici pek bir şey de yapmadım ama çok nadir hissediyorum acaba doktora söylesem mi diye düşünmeye başladım

O ağrılı dönme durumu bende de var doktora sormuştum normal artık olur böyle şeyler demişti

Ya aslında bugün boş günüm evdeyim yemek yapma harici pek bir şey de yapmadım ama çok nadir hissediyorum acaba doktora söylesem mi diye düşünmeye başladım

Bilemedim ki canım ben 4 gün hissetmemiştim ama çok yorulmuştum gerçekten. Böyle elinle pıt pıt göbeğine hareketler yapsan artık hareketlere tepki veriyorlar çünkü. Ben onu yaptığımda hafif hissediyodum yine tekme atmıyordu ama hafif dönüyordu sanki.

Annemde ben dogdugumda boyle olmus gogusleri dolmus ateslenmjs sitmalanmis falan sonra sutu kesilmis boyle durumlarda ne yapmamiz lazim onune gecmek icin
Bebeğin emip etmediğini gözlemleyip sağmak lazım. Bazen de süt çok geliyor bebek ihtiyacı kadar ense bile bı turlu boşalmiyor süt. O zaman da sağmak lazım. Hastanelerde sağma makineleri oluyor aklınızda bulunsun. Sizin makinebiz olmasa bile onları kullanabilirsiniz acilden giriş yapıp vs

Hiç hissetmiyor değilim bu arada sadece sanki daha az gibi evham çok zor arkaadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…