• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Siz buldunuz mu doktor. Gebeliğiniz kaçıncı haftasında acaba 😇 tablomuz olmadığı için soruyorum kusura bakmayın
canım ben 5. haftadayım ilk başlarda sehir hastanesine gidyordum fakat gecenlerde lekelenmem oldu korktugum için özele gittim çok şükür yerleşme kanaması dedi bi hap verdi onu kullanıyorum. bebeğimin kesesi oluşmuş yolksacta göründü ay sonu da kalp atısı için gideceğim inşallah duyarım :) sizin ki kac hatalık durumunuz nasıl ?. bi de bulantılarım başladı onun dışında iyiz :))

Hemde nasıl anlatamam hadi diyorum kıyafet cinsiyet belli olsun öyle alayım ama diğer eşyaları vs hemen alasım var bende çok zor duruyorum valla arada eşime diyorum bir cinsiyet belli olsun diyor es keza ağzından olur alalim lafı çıksa yığacağım kargoları eve 😂😂
Diyorum ki cinsiyet belirtmeyen renklerden bir kaç parça kıyafet mı alsam, sonra saçmalama daha çok erken diyorum 😂😂 nasıl sabredeceğiz ya şu ilk 3 aylık dönem bi geçseydi 😂

Bende öyle yapiyorum tabiki… ama malesef istanbuldaki devlet hastanelerinde doktorun kendisi yerine çoğu zaman asistani bakiyor. Bilgi icin tşk
Yaaa oradaki durumlara hiç hakim değilim ne kadar kötü ya umarım guleryuzlu tecrubeli her şeyi güzel güzel açıklayıp anlatan doktorlara denk geliriz hepimiz

Arkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
ilk başlarda gittiğimde keseye benzer bişey var dedi o yüzden emin olamadı fakat sonraki hafta vajinal ultrasonla net göründü.

hayırlı olsun canım . beta değeriniz cok yüksek cıkmış hiç bilmediniz mi hamile oldugunuzu
Çok teşekkürler canım biliyordum evde test yaptım silik çıktı ama kan vermek için biraz bekledim 🥹 tekrar tekrar artmış mı diye bakmak istemediğim için

canım ben 5. haftadayım ilk başlarda sehir hastanesine gidyordum fakat gecenlerde lekelenmem oldu korktugum için özele gittim çok şükür yerleşme kanaması dedi bi hap verdi onu kullanıyorum. bebeğimin kesesi oluşmuş yolksacta göründü ay sonu da kalp atısı için gideceğim inşallah duyarım :) sizin ki kac hatalık durumunuz nasıl ?. bi de bulantılarım başladı onun dışında iyiz :))
Yaaa ne güzel benimki cok yeni daha tam 4. Hafta 😇 bat 19 mayisti dun 20sinde kan verdim 461 ile ogrendim bakalim yarin bi daha kan vercem. Hayirli olsun insallah hep guxel haberlerinizi alalim😍

Diyorum ki cinsiyet belirtmeyen renklerden bir kaç parça kıyafet mı alsam, sonra saçmalama daha çok erken diyorum 😂😂 nasıl sabredeceğiz ya şu ilk 3 aylık dönem bi geçseydi 😂
Ahah o da mantıklı hevesin için bir tane bişey al koy kenara istersen 😂
Ben öncekinde heveslenip bir kaç kıyafet almıştım sonra kaybettim. O yüzden şu cinsiyeti bekleyeceğim inşallah eşim yanlışlıkla al demez büyük sınav olur benim için 😂😂

ilk başlarda gittiğimde keseye benzer bişey var dedi o yüzden emin olamadı fakat sonraki hafta vajinal ultrasonla net göründü.
Çok teşekkürler bende en azından beta baktırmış olurum gideyim doktora🥹 kullandığınız vitamin var mı folic olarak ne içiyorsunuz

Arkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
Benim tam 4+4 de kese görünmüştü

YA BENCE BIR EXCEL OLUSTURALIM ORDA ERISIM VERELIM HERKESE HERKES GIRIP DOLDURSUN. BEN OLUSTURURUM DOSYAYI DRIVE DA ISTERSENIZ. NE DERSINIZ BURAYA BAGLI KALMAYIZ

Vallahi ben anlamam ama ben tüp bebek hamile anneleri için topik açtım 🥰 oradayım 💐

Teşekkür ederim canım yanıtın için. Telefonunuzun onaylı olması lazım diyor giriş yapamadım halk sağlıktan.

E-nabızdan diğer tahlillerim düşmüş betahcg değerim düşmemiş bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Ben dün sağlık ocağında kan verdim bi kaç sonuç yansımış alt ast TSH falan ama Beta yok , bakıldığında dair de bişey görünmüyor ekranlarda. Doktor beta istemedi mi acaba çatlıycam sinirden eğer istemediyse

Back
X