Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya skiphoplar 5k civarı baya büyük geniş ve normal sırt çantasına da benziyor yani normalde de özellikle seyahette rahat olabilir ama fiyatı çok yüksek çanta için ben de kararsız kaldım. İlaysa bakaykm ben de canım

Al benden de o kadar. Ben hamilelikten önce de inanılmaz yiyen biriydim özellikle hamur işi ve çikolata. Şimdi açlık şekerim diyete rağmen 90-95 civarı çıkıyor yasak olunca iyice kuduruyorum ama şükür diyelim en büyük sıkıntımız bu olsun napalım

Kızlar ne güzel siz bebişlerinizin yüzünü göreyim diye heyecanlanıyorsunuz ben hala cinsiyeti yüzde yüz öğrenemedim 26+3 deyim ama ultrason muayenesi aralığın ortasında. O zamanda gösterir mi bilmiyorum. Bu hafta doğum için doktor görüşmem vardı ama normal ultrason å almadı tabikii. Sadece kasık ve sağ karın ağrım olduğu için vajinal ultrason yaptı bir sebep sorun gözükmüyor dedi. Detaylı ultrasonda ebe kız olduğunu düşünüyorum ama yüzde yüz değil dediği için kıyafetleri hep pembe pembe kız kıyafetleri aldık ama sürpriz erkek olur mu bilemiyorum. Bu şekilde sürpriz yaşayan oldu mu acaba

Canım teşekkür ederim evet onu daha düzenlemedim. Bezler vs hep ona da koyarım diye düşündüm. İkeadan aldım o servis sehpasını canım. İkeadan bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…