Ben ilays markasında beğendim bir tane onu alacak gibiyim. Ya esasen çok büyükler kullanışlı olmuyor içi boş kalıyor bebek arabasının altında duruyor öylece. Çok yüksek paralar ödeme derim fiyatını bilmiyorum bu arada bir arkadaşım gidip deri sırt çantası almıştı ve normal çanta gibi de takıp kullanıyordu o şekilde büyüttü resmen çok memnundu halâ yaptığım en mantıklı şey diyor
Ya skiphoplar 5k civarı baya büyük geniş ve normal sırt çantasına da benziyor yani normalde de özellikle seyahette rahat olabilir ama fiyatı çok yüksek çanta için ben de kararsız kaldım. İlaysa bakaykm ben de canım
Birkac kisi kilo verdigini istahsizligini falan yazmis ben de tam tersi arkadaslar ne bulursam yemek istiyorum canim habire biseyler cekiyo ama karbonhidrat ve seker yasaklandigi icin yiyip icebileceklerim cok kisitlandi o da tadimi kaciriyor off bi huzurlu hamilellik geciremedim saglikla bebisim gelse de beraber yiyip icip gezsek kafamiza gore
Al benden de o kadar. Ben hamilelikten önce de inanılmaz yiyen biriydim özellikle hamur işi ve çikolata. Şimdi açlık şekerim diyete rağmen 90-95 civarı çıkıyor yasak olunca iyice kuduruyorum ama şükür diyelim en büyük sıkıntımız bu olsun napalım
Kızlar ne güzel siz bebişlerinizin yüzünü göreyim diye heyecanlanıyorsunuz ben hala cinsiyeti yüzde yüz öğrenemedim 26+3 deyim ama ultrason muayenesi aralığın ortasında. O zamanda gösterir mi bilmiyorum. Bu hafta doğum için doktor görüşmem vardı ama normal ultrason å almadı tabikii. Sadece kasık ve sağ karın ağrım olduğu için vajinal ultrason yaptı bir sebep sorun gözükmüyor dedi. Detaylı ultrasonda ebe kız olduğunu düşünüyorum ama yüzde yüz değil dediği için kıyafetleri hep pembe pembe kız kıyafetleri aldık ama sürpriz erkek olur mu bilemiyorum. Bu şekilde sürpriz yaşayan oldu mu acaba
Ay belki de kuzum ama çok şeyler okumuştum hiç okıduğum gibi olması şüküür
Evet evet larma değil sasece tetenoz ya ondan herhalde
Maşallah canım çok güzel olmuş ellerine sağlık derli toplu bence hepsi de güzel olmuşş. Korbell in arkasındaki raflı servis sahpasını nerden aldın ikeada da vardı trendyolda d gördüm ben. Link arabilir misin bende oda oda gezdirmek için istiyorum bunu
30. Hafta gibi hastane çantasını yavaştan yapın diyorlar zaten kuzucum
Kaç haftalık ki daha bunu söylemek için daha çok erken canım ya. Ben tam 25+0 da en son doktora gittim ban hiç pozisyonundan bahsetmedi mesela. Hep ben sorunca söylüyor. Bende özellikle soruyorum çünkü şiddetli hareketleri tam olarak bikini bölgemde hissediyorum tamamen. Tahmin ettiğim gibi hep ayakları orda
Canım teşekkür ederim evet onu daha düzenlemedim. Bezler vs hep ona da koyarım diye düşündüm. İkeadan aldım o servis sehpasını canım. İkeadan bakabilirsin.