• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Çok teşekkürler bende en azından beta baktırmış olurum gideyim doktora🥹 kullandığınız vitamin var mı folic olarak ne içiyorsunuz
keseyi gördükten sonra folikasit yazdı normalde gebeliğe hazırlık asamasında da içiliyormuş ama malesef bilgim yoktu ilacın adını hatırlamıyorum ama pembe beyaz kutulu bişeydi akşam eve gittiğimde yazayım sana olur mu :) günde bir kez kullanıyorum

Ben dün sağlık ocağında kan verdim bi kaç sonuç yansımış alt ast TSH falan ama Beta yok , bakıldığında dair de bişey görünmüyor ekranlarda. Doktor beta istemedi mi acaba çatlıycam sinirden eğer istemediyse
canım beta geç düşüyor akşama doğru düşer

Arkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
Merhaba. Son adet tarihim 17 Nisan. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrason ile keseyi gördük. Bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor.

Kızlar folidevit kullanan var mı doktor mu önerdi siz mi tercih ettiniz? Ben tavsiye üzerine 3 aydır hamilelik öncesi dönemde kullanıyordum ama şimdi devam etmeli miyim buna yoksa başka mı tercih etmeliyim kararsız kaldım, doktor tavsiye eden var mı bunu?

Back
X