- 17 Nisan 2019
- 3.668
- 4.434
- 133
Benimde kızım haziran doğumlu kışın doğum yapan annelerden destek alarak alışveriş yapmaya çalışıyorumKızlar iyi akşamlar
Benim ilk oğlum haziranda doğmuştu kıyafet konusu çok rahattı da şimdi ne giydireceğiz bunlara biz?
Uzun kollu body alt üst zıbın vs aldım 3er 5er tane. Çorap şapka eldiven ok.
Bir de bu zıbınların üzerine bir tık kalın tulum mu giydirmek lazım.
Kaç kat olacaklar ki. Hastaneden çıkış anı bile gerdi şimdi minnacık bebe kar bile yağar o günlerde
Ben şöyle bir şey aldım o kadar güzel geldi ki bakmak istersenEvet owli de gördüm alacağım
Abiyi kreşe götürüp alacağız her gün çünkü
Bu uyku tulumu sanırım bu da çok güzelmiş. Ama uyku için 1.5 tog abiden kalma var yine owli 0-3 yaş tı o da. 2 tog normal evlerde iyi amaBen şöyle bir şey aldım o kadar güzel geldi ki bakmak istersen
İki isimden ziyade bu birleşimin bende çağrıştırdığı hava hoşuma gitti. Oğlumun ismi de Hasan efe. Onu da iki isim kullanıyoruz. Bi bütün gibi. Onu seçerken de aynı şekilde bi bütün hissettiricek olmasına özen gösterdim. Hasan ı eşim istedi diretti olsun diye bende istemiyordum pek yanına ben seçicem kabul edeceksin o zaman olur demiştim. Bu birleşimi çok seviyorum şimdi sanki başka bi isimle olamazmış gibi geliyor. Ama diyorum ya aynı havayı bulabildiğim bi isim bulursam vazgeçerim tabi. Yiğit tek başına da güzel ama eksik hissettiriyorNormalde ben iki isim sevmem ama Yiğit Alp birlikte soylenmesi kolay bir isim
Ayrica guzel de
Ama mesela atiyorum Yiğit Mirza olsaydi ya da Yiğit Aras olsaydi guzel olmazdi
Birlikte soylenmeyecek, sadece kimlikte kalacak ikinci isim bana sacma geliyor cunku
Bunu normal tulum gibide dışarda kullananlar oluyormuş sitede farklı alternatiflerde vardıBu uyku tulumu sanırım bu da çok güzelmiş. Ama uyku için 1.5 tog abiden kalma var yine owli 0-3 yaş tı o da. 2 tog normal evlerde iyi ama
Direk iki isim heveslisi değilim kendi başına anlamını dolduran bi isim bulursam vazgeçerim daha vakit var nasılsa ama bu kombinasyon benim çok hoşuma gittiCanım bende iki isim seviyorum. Alp isminin de anlamı da çok güzel. Bizde Buğra Alp olarak düşünüyoruz, Tuna Alp de olabilirdi ama söylerken tuna alp biraz sert geldi kulağıma buğra daha çok hoşuma gitti sonra.
Bunu normal tulum gibide dışarda kullananlar oluyormuş sitede farklı alternatiflerde vardı
Ne guzel krese giden bir abi
Bizimki 2 yasinda olacak, bende ikili huni arastiriyorum skfjsndk
Benimki cok plansizdi yoksa ben oglum 3 yasina geldiginde dusunsek oldu dogdu derken oglum 4 yas olur diye dusunmustum ama dusunerek olmuyormusOoo senin biraz zor olacak ilk zamanlar ama halledersin bir süre sonra birlikte oynayacak kıvama gelecekler. Bizimkiler pek oyun çağlarını yakalayamamış oldu
Yok canım ben normal seyrimdeyim. Şeker testi yaptırmışmıydın?Selam kızlar sizde çok susuyor musunuz dudaklarınız falan kuruyor mu
Benimki cok plansizdi yoksa ben oglum 3 yasina geldiginde dusunsek oldu dogdu derken oglum 4 yas olur diye dusunmustum ama dusunerek olmuyormus
Neyse 2 sene sonra rahatiz diye kendimizi avutuyoruz
Bana oglum olmadan once erken menapoz demisti doktorEvet bebişler büyüyünce rahatsınız yaşlarının yakın olması güzel
Ben de hep araları 3 yaş olsun isterdim ama olmadı hemen4.5 yaş oldu. Doktor menapoz başlangıcı vakit kaybetmek istemiyorsan tüp bebek deneyelim dedi. Ben de yok uğraşamam dedim saldım korunmayı bıraktık hiç olur diye düşünmüyorduk ama o kafa rahatlığıyla salınca oldu sanırım. Buna çok şükür
Bana oglum olmadan once erken menapoz demisti doktor
Oncesinde dış gebelik gecirmistim igne ile dusuruldu falan degerlerim alt ust oldu sonra da menapoz denildi amh 0.13tu en son
Tup bebege randevu aldik ama gidemedik ogluma hamile kaldim
Daha da olmaz cocugum diye dusunuyordum ama tek seferlik dikkat etmeme sonucu kazara derler genelde ama bizim icin de mucize gibi birsey olduçok şükür
Stres en bas dusmanmis cidden de
Rabbim buyukYaaa o kadar çok duyuyorum ki böyle hikaye. Çok sıkıntı yapmamak lazım tabi kontrolleri ihmal etmeden.
Bir arkadaşım düşük amh sebebiyle tüp bebek yapmıştı 5 yıl önce. Şimdi doğal yolla hamile dikkatli korunmuyormuş nasılsa olmaz artık diye.
Yok yaptırmadım canım ölçtüm düzenli şekilde yüksek çıkmayınca yaptırmadım ondan mı kiYok canım ben normal seyrimdeyim. Şeker testi yaptırmışmıydın?
Ben çok sık susuyorum canım şekrin yüksek olma ihtimali olabilir ama ben mesela şeker yüklemesi yaptırdım normaldı.Selam kızlar sizde çok susuyor musunuz dudaklarınız falan kuruyor mu
Ölçtüm şimdi şekerimi açlık 80 di yani normal demek ki hamilelikten bende içiyorum canım 3 litreden fazla ama işte dudaklarım kuruyunca şeker geldi direk aklımaBen çok sık susuyorum canım şekrin yüksek olma ihtimali olabilir ama ben mesela şeker yüklemesi yaptırdım normaldı.
Ama o kadar çok su içmeye alıştım ki su içmeyince boşluk hissediyorum. günde 3 ltyi geçiyor
Ölçtüm şimdi şekerimi açlık 80 di yani normal demek ki hamilelikten bende içiyorum canım 3 litreden fazla ama işte dudaklarım kuruyunca şeker geldi direk aklıma
Babam şeker hastası ondan ilk aklıma o geldi canım ama olmayadabilir hamilelik enteresan bir şey sebepsiz bile olabilirYok yaptırmadım canım ölçtüm düzenli şekilde yüksek çıkmayınca yaptırmadım ondan mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?