Bana da erken gibi geldiAy maşallah çok erken değil mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da erken gibi geldiAy maşallah çok erken değil mi![]()
Bana da erken gibi geldiönceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. 4+6 ile hastaneye gidip sadece kese görmüştüm. Bunda yine 4+6 ile gittim yolk sac da göründü bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor
Hepimiz için öyle olsun inşallah. Ben de biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadımSağlıkla gitsin inşallah. Doktora ilk gebeliğimde pandemi vardı 8. Haftada gitmiştim. Şimdi aşırı heyecanlandım daha erken giderim gibi ben de ya![]()
Benim de öyleydi canım sonradan düştü. Tarihi 2025 olarak filtrele ve aşağıya doğru bak bir de ben üste gelir diye düşünmüştüm ama sonradan çıksa bile aşağıda gözüktüBen dün sağlık ocağında kan verdim bi kaç sonuç yansımış alt ast TSH falan ama Beta yok , bakıldığında dair de bişey görünmüyor ekranlarda. Doktor beta istemedi mi acaba çatlıycam sinirden eğer istemediyse
Merhaba ben de az önce doktordan çıktım aynı şeyi söyledi pazartesi tekrar gelmemi söyledi inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Folik olarak folic1 içiyorum ona devam et sadece dediMerhaba. Son adet tarihim 17 Nisan. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrason ile keseyi gördük. Bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor.
Çok teşekkür ederim folic1 vermişti doktor onu içiyorum sizin söylediğinizi de alayımoglumda da imom omega ictım hamıle kalmaya calısırken de sımdı de ıcıyorum onerırım :)
Çok teşekkürler folic1 içiyorum ona devam et dedi doktor kese oluşmaya başlamış pazartesi tekrar çağırdıkeseyi gördükten sonra folikasit yazdı normalde gebeliğe hazırlık asamasında da içiliyormuş ama malesef bilgim yoktu ilacın adını hatırlamıyorum ama pembe beyaz kutulu bişeydi akşam eve gittiğimde yazayım sana olur mu :) günde bir kez kullanıyorum
4+6'da görmüştüm benKızlar keseyi gören var mı var mı kaçıncı haftada gördünüz
0 -3 cok almayın hemen büyüyorlar 3 ay ilerden alin benim kizim hastanede bile 03 lere sığmadı doğduğundaDiyorum ki cinsiyet belirtmeyen renklerden bir kaç parça kıyafet mı alsam, sonra saçmalama daha çok erken diyorumnasıl sabredeceğiz ya şu ilk 3 aylık dönem bi geçseydi
![]()
heralde benımkide aynı ilaç canım :) bende ay sonu kalp için gideceğimÇok teşekkürler folic1 içiyorum ona devam et dedi doktor kese oluşmaya başlamış pazartesi tekrar çağırdı
Bazen tahlil kısmına düşmüyor ama ziyaretlerik kısmında detay görüntüle yapın tahliller yazar oraya düşmüş olabilirBen dün sağlık ocağında kan verdim bi kaç sonuç yansımış alt ast TSH falan ama Beta yok , bakıldığında dair de bişey görünmüyor ekranlarda. Doktor beta istemedi mi acaba çatlıycam sinirden eğer istemediyse
Bende arayistayim henuz bulamadimkızlar ankarada bildiğiniz iyi bir doktor varmı ?
34 yaş - ilk çocuk- sat 23 Nisan - henuz ultrasona girmedimKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
Hayırlı olsunKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
29 yaş - ilk çocuk - 3 nisan - 5 . hafta kese - 10 ocak tahmini doğum :)) inşallahKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
28 - 1. bebeğim - sat 18nisan - kese ve kalp atışı için doktora gitmedim henüzKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri