- 11 Nisan 2025

- 567

- 465

- 18

Hii evet surekli surekli zaten ugrasamam bunca isin gucun arasinda anca cok kirlendigine falan inanirsam oyleHayır demeye çalıştığım o değil. Diş kaşıyıcı, peluş oyuncak falan tamam ilk başta yapmak lazım ama her şeye yetişmek mümkün değil. Kendinizi çok kasmayın o yüzdeno peluş oyuncaklar evin her noktasına girip çıkıyorlar eve girerken yıkayın tamam da sonra bununla baş edemezsiniz 
Beni de güçsüz hissettiriyor malesefİlk hamileliğimi eşim hissetmişti gecenin bir yarısı yatakta oturup ağlardım saatlerce içimden ağlamak geliyor diyordum eşim sen kesin hamilesin dedi kan verdik ve gerçekten öyle :) sonra bir durulmuştum ağlamıyordum ne güzel ama son bir kaç haftadır yine acayip ağlamalarım başladı. Umarım bir an önce geçer çünkü böylede çok güçsüz hissediyorum kendimi.
Aksine ben hiç anlaşılmıyomuş gibi hissediyorum yani 2 canlıyım yanımda bi çocuk var ama yine ben alttan alıp ben uyum süalamak zorundaymışım gibi davranılıyormuş gibi hissediyorum ama sadece hissediyorum gerçekte her zamanki ailemBana eşimin ailesinden gözüküyolar bu ara , aslında yaptıkları bi şey de yok ama sinir oluyorum . Yüzlerini göresim gelmiyorEn ufak duygusal videoda ağlıyorum ,biraz da zor bi gebelik geçiriyorum , sürekli annem bizi nasıl büyütmüş diye ağlayasım geliyor 
Üzerine bişey dökülürse yıkayın çok yıkayınca tüyleri bozuluyor haliyle görüntüsü de. Kurutma makinemin hijyenik havalandırma programı var tozlanmışsa falan atıyorum 2 saatlik program sterilize oluyor aslında öyle hem tozları da çıkıyor içindenHii evet surekli surekli zaten ugrasamam bunca isin gucun arasinda anca cok kirlendigine falan inanirsam oyle
Yaa aşşırı tatlı bir fikirBenim bebekom kız , lotuslu mini toka yaptırıcam ben , biraz değişik olsun istedim :)
Benim aldığım renk kalmamış sadece kırmızısı kalmışLinkle kız biziii
Bana da kuzenim dikdörtgen tahta beşit verecek aslındaa. Ama 4-5 ay onda yatsa ondan sonra monteserriye koyup odasında tek yatıramayız ki. Ama sepet beşikten sonra 4 ay sonra mesela park beşiği alabiliriz o mantıklı. Ama şuan indirimlerin kapıda olması da dürtüyor beni 4 ay sonra 2026 çünkü
Ay ne garip kız. HEdiye alacaksa sizin istediğiniz zaman alması gerek yani. Yada biz bunu alırız anne sen başka şey al en iyisi bu şimdi lazım desen olmaz mı. Çünkü zaten hastaneden pusetsiz çıkartamıyoruz bebişleri yasak
Ya bunu ben de hissediyorum nedense sanki hamileligin ne fiziksel ne psikolojik hicbir yerde ekmegini yememisim gibi hala normal halimle davraniyorum hicbir yerde ayricalik gordugumu hissedemedim sadece yakin arkadasim var bi tane sag olsun bulusunca o simartacak cumleler kuruyor o hamile gibisinden ki o zaman da ben utaniyorum sanki o kadar alismamisim ki demek ki hele insanlarin ailelerin eslerin dusuncesizlikleri..Aksine ben hiç anlaşılmıyomuş gibi hissediyorum yani 2 canlıyım yanımda bi çocuk var ama yine ben alttan alıp ben uyum süalamak zorundaymışım gibi davranılıyormuş gibi hissediyorum ama sadece hissediyorum gerçekte her zamanki ailembenim eşimin tarafıyla bi derdim yok çok şükür 
Ya bunu ben de hissediyorum nedense sanki hamileligin ne fiziksel ne psikolojik hicbir yerde ekmegini yememisim gibi hala normal halimle davraniyorum hicbir yerde ayricalik gordugumu hissedemedim sadece yakin arkadasim var bi tane sag olsun bulusunca o simartacak cumleler kuruyor o hamile gibisinden ki o zaman da ben utaniyorum sanki o kadar alismamisim ki demek ki hele insanlarin ailelerin eslerin dusuncesizlikleri..
hamilesin dikkat et gibi şeylerden bahsetmiyorum ama mesela oturuyoruz. Bazı şeylerden ötürü baya ağrım oluyo mesela ailemde bu sorunları biliyor ama yine de kahvaltı sofrasında o çayları ben koyuyorum. Yoksa uzanma çok eğilme gibi uyarıları duyuyorum dikkat edeyim diye. Mesela dün, dışarıdaydık ailemle. Eşimle yalnızken acıktım dersem eşim hiç ikiletmez hemen yemek yeriz o yemede ben yerim. Ama annemlerleyken 5 kere söyledim annem dışarıda yemek yemez sizin yiyin ben çay içerim dedi. Öyle şey mi olur kim ister bunu bende günü erken bitirip eve döndüm annemlerde ayrılır ayrılmaz gidip yemek yedik napıyım. Görünüş olarak bi fark yok karnım çok yok, kilo da almadım ama görünmüyor olması benim ağırlık çekmediğim anlamına gelmiyor. Eşimde görünüşte bi fark olmayınca zorlandığımı anlamakta zorlanıyor.Ya bunu ben de hissediyorum nedense sanki hamileligin ne fiziksel ne psikolojik hicbir yerde ekmegini yememisim gibi hala normal halimle davraniyorum hicbir yerde ayricalik gordugumu hissedemedim sadece yakin arkadasim var bi tane sag olsun bulusunca o simartacak cumleler kuruyor o hamile gibisinden ki o zaman da ben utaniyorum sanki o kadar alismamisim ki demek ki hele insanlarin ailelerin eslerin dusuncesizlikleri..
Evet olucaksın nerden biliyorsun diye sormaAynen canım ağrılarım dışında hiç hamile değilmişim gibi normal hayatıma devam ediyorum bendeeşim saolsun eğilme kalkma otur felan diyor ama ben devamke hayatıma sonra çoooook pişman olucam gibi geliyor 
İste keske bos uyarilar yerine icraat olsa onlari biz de biliyoruz ama kimse bizim yerimize yapmayinca bazi seyleri mecbur kendimiz yapiyoruz . Ne bileyim ben cevremde bi hamile olsa dusunurum surekli aman yorulmasin bilmem ne her seyi ona gore ayarlamaya dikkt ederim disari cikinca bile ayak bagi oluyor gibiyiz yanimizdakilere bi acikiriz bi tuvaletimiz gelir bi yoruluruz ama bunlar naz niyaz degil yani gecici bi surec sonuctahamilesin dikkat et gibi şeylerden bahsetmiyorum ama mesela oturuyoruz. Bazı şeylerden ötürü baya ağrım oluyo mesela ailemde bu sorunları biliyor ama yine de kahvaltı sofrasında o çayları ben koyuyorum. Yoksa uzanma çok eğilme gibi uyarıları duyuyorum dikkat edeyim diye. Mesela dün, dışarıdaydık ailemle. Eşimle yalnızken acıktım dersem eşim hiç ikiletmez hemen yemek yeriz o yemede ben yerim. Ama annemlerleyken 5 kere söyledim annem dışarıda yemek yemez sizin yiyin ben çay içerim dedi. Öyle şey mi olur kim ister bunu bende günü erken bitirip eve döndüm annemlerde ayrılır ayrılmaz gidip yemek yedik napıyım. Görünüş olarak bi fark yok karnım çok yok, kilo da almadım ama görünmüyor olması benim ağırlık çekmediğim anlamına gelmiyor. Eşimde görünüşte bi fark olmayınca zorlandığımı anlamakta zorlanıyor.
Arkadaşlarım hiç öyle değiller saolsunlar çiçek gibi davranıyorlar bana onlarda fazla korumacı geliyor gözüme
Kendimizi hirpalamanin hic geregi yok amann sonra olan bize oluyor en iyisi yiyip icip yatmak ve herkese kulak tikamakAynen canım ağrılarım dışında hiç hamile değilmişim gibi normal hayatıma devam ediyorum bendeeşim saolsun eğilme kalkma otur felan diyor ama ben devamke hayatıma sonra çoooook pişman olucam gibi geliyor 
Açıkçası ben biraz idmanlıyım oğlumda da bu şekilde olmuştu. Şimdi bi de ekstra çocukla oluyor. Daha yorucu. Ailemdir falan ama dün baya kaosluydu bu yüzden çok yoruldum bi de çocuk peşine gezdim. Hiç bişey anlamadım. Babam arabaya yerleştirirken acele ediyor, annem yoruldum diye suratı düştü, ben gerildim bi de uslu Dursun diye sıkıştırıyorlar ona fokunma buna dokunma. Ben olacağı bilip ona göre davranıyorum ama etrafta başka müdahale eden olunca iş çığrından çıkıyor. Hayırlısıyla şu doğum işi de hallolsa toparlansamda 2 çocukla huniyle gezsem keşke. Bi can taşıyor olmak cidden ekstra bi sorumluluk bindiriyor sırta. Doğmuş çocuğa sahip çıkmak daha kolay. Tabi tecrübeden dolayı da böyle düşünüyor olabilirim bilmiyorumİste keske bos uyarilar yerine icraat olsa onlari biz de biliyoruz ama kimse bizim yerimize yapmayinca bazi seyleri mecbur kendimiz yapiyoruz . Ne bileyim ben cevremde bi hamile olsa dusunurum surekli aman yorulmasin bilmem ne her seyi ona gore ayarlamaya dikkt ederim disari cikinca bile ayak bagi oluyor gibiyiz yanimizdakilere bi acikiriz bi tuvaletimiz gelir bi yoruluruz ama bunlar naz niyaz degil yani gecici bi surec sonucta
Aa canım hoşgeldin nerelerdesin sanki bayadır görmüyorum yazdığını. Bence gayet iyi bebişinin kilosu. Sende 12 kilo almışsın gayet güzel. Zaten son aylarda daha çok alınıyor. Bende ilk hamileliğimi 10 kiloyla tamamlamıştım bakalım bu sefer ne olacak. Şimdiye kadar 7 kilo aldım bende.Kızlar selam,27+5 olduk bugün. 1050 gram hanım efendi. Ben 48 kg ile hamile kaldım,şuan 60 kg oldum.fakat hiç kilo almışım gibi görünmüyor. Sadece karnım var. Çok hareketliyim,sabah 8 akşam 12 sürekli hareket halindeyim,gün içinde uyumuyorumda.
Bebek mi kilo alıyor acaba,kilosu normal mi. Bilemedim
Canım ben de şunu aldım.Kızlar sizce söyle bir yastık almalı mıyız
Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
İşte kuzum bende düzleşme olmasın baştan önlem alabilir miyiz diye bunlara bakmaya başlamıştım seninki dah güzelmişCanım ben de şunu aldım.
i lin baby Ayarlanabilir Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Düz Kafa Sendromu, Kafa Yastığı , Yıkanabilen Kumaş - Fiyatı, Yorumları İlk bebeğimde de kullanmıştım bunlardan şimdi top gibi kafası var maşallah. Düzleşme oldu diye almıştım o zaman şimdi yine olursa alırım demedim baştan aldım. Baştan sıkı tutucam işi bu sefer.
Ayy aslında benimde yoktu gebeliğe kadar , şimdi hala bi eksik gediğiniz var mı diye sormadıkça bana iyice bi sinir geldi . Bi de geçen aldığım şeyleri gösterdim müslin örtüler battaniyeler falan var annem de almış kuzenler yeğenler de almanyadan hep müslin tarzı göndermiş sen başka şeyler al dedim , inadına yapar gibi aldığım müslin örtülerin aynısını almış, 50 tane zıbın var gitmiş bi daha aynı zıbınlardan almış . Anne aynılarını almışsın göstermiştim oysaki dedim , sen bana telefondan mı gösterdin ki ben hiç hatırlmaıyorum diyor , ben de hiç umrunda olmadığından hatırlamazsın tabi dedimAksine ben hiç anlaşılmıyomuş gibi hissediyorum yani 2 canlıyım yanımda bi çocuk var ama yine ben alttan alıp ben uyum süalamak zorundaymışım gibi davranılıyormuş gibi hissediyorum ama sadece hissediyorum gerçekte her zamanki ailem benim eşimin tarafıyla bi derdim yok çok şükür
Benimki de hala ilk torun varmış gibi davranıyor sadeceAyy aslında benimde yoktu gebeliğe kadar , şimdi hala bi eksik gediğiniz var mı diye sormadıkça bana iyice bi sinir geldi . Bi de geçen aldığım şeyleri gösterdim müslin örtüler battaniyeler falan var annem de almış kuzenler yeğenler de almanyadan hep müslin tarzı göndermiş sen başka şeyler al dedim , inadına yapar gibi aldığım müslin örtülerin aynısını almış, 50 tane zıbın var gitmiş bi daha aynı zıbınlardan almış . Anne aynılarını almışsın göstermiştim oysaki dedim , sen bana telefondan mı gösterdin ki ben hiç hatırlmaıyorum diyor , ben de hiç umrunda olmadığından hatırlamazsın tabi dedimNormalde en ufak bi tartışmamız bile yoktur ama valla aşırı gözüme batıyor , kavgasız gürültüsüz doğursam bari 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?