Malesef açlık yüksek olunca ne yersem yiyim yüksek oluyor kahvaltı sonrası. Tam buğday yiyordum çavdar aldım bence onund etkisi olabilir yaramadı heralde. yarım yağlı bütün süt ürünleri. Zaten tuz tüketmiyorum normalde de. Tatlı kaçamaklarım da yoktu teşhis alırken ya da mesela tahin pekmez gibi şeyler yiyodum kestim. Son 2 haftadır akşamalrı acayip tatlı canım çekiyo tutmakta zorlanıyorum. İştahsızdım bayadır, mide koruyucu bastırınca reflüyü Yemen'de nispeten açıldı. Ama ara öğün veriyorlar ara öğün saatinde ben yemek yiyecek şekilde acıkmış oluyorum. Yemekte mesela çorba ekmek doyuruyor beni. Ya da tek başına yemek doyuruyor. Çok saçma ya. Hiç hayatımda bu kadar az iştahsız olduğum bi dönem olmadı yine de böyleCanım bana gebelik şekeri tanısı kondu ama sadece açlıklarım sınırdaydı. Şu an diyete uymaya çalışıyorum şükür bir sorun yok ama kahvaltıdan sonra hep 130larda çıkıyor normalde faha düşük çıkıyor diğer öğünlerim neden olduğunu anlamadım ama kahvaltıda çok şey yiyorum ondan diye düşündüm. Diyetisyen de yediğin ekmek sana iyi gelmiyor olabilir demişti. Tam buğday diye satııyorlar ama bazen tam buğday olmuyor dedi belki ekmeği değiştirirsin peynir tuzsuz yarım yaplı beyaz beynir ye demişti