• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Harika yontem🤩
Baktim yorumlar da iyi
Fiyat da ekonomik
Benim karsima cikanlar indirimli 2700 falan
Niye boyle ucurumlu fiyatli urunler var ki ya insanin kafasi karisiyo🤥
Valla ne kadara aldın hatırlamıyorum bile. Eğer değiştirmedilerse tabi biraz kalın bi kumaş. Daha tok aslında. İnceler aslında anne konforu açısından daha iyi ama esneme açısından sıkıntı olabiliyor. O açıdan da tok kumaşlar daha iyi. Sana fotoğraf ararken gördüm ben 4 aylıkken Şubat'ın ortasında dışarı çıkmışım slingle ayna pozumuz var 😂 yazın kullanılıcak kumaş değil ama kış için çok iyiydi ki oğlumda Ekim doğumlu zaten sorun olmadı. Biraz büyüyünce öne doğru bakacak şekilde bağladığımda oldu bana bakarken ki kadar ergonomik olmadı ama bizimki mutluydu 😂

Harika yontem🤩
Baktim yorumlar da iyi
Fiyat da ekonomik
Benim karsima cikanlar indirimli 2700 falan
Niye boyle ucurumlu fiyatli urunler var ki ya insanin kafasi karisiyo🤥
Valla fiyatlar neden böyle bilmiyorum ben Kasım 2022de 350 liraya almışım. Ben bu linki internetten bulup baktım aklıma gelmedi sipariş geçmişine bakmak tam olarak aynı linkten almışım 😂 ben sling olduğu için gerekirse eşimde dışarıda kullanabilsin diye kanguru bakıyorum onda da aynı şekilde çok uçurum fiyat farkları var malesef

Valla ne kadara aldın hatırlamıyorum bile. Eğer değiştirmedilerse tabi biraz kalın bi kumaş. Daha tok aslında. İnceler aslında anne konforu açısından daha iyi ama esneme açısından sıkıntı olabiliyor. O açıdan da tok kumaşlar daha iyi. Sana fotoğraf ararken gördüm ben 4 aylıkken Şubat'ın ortasında dışarı çıkmışım slingle ayna pozumuz var 😂 yazın kullanılıcak kumaş değil ama kış için çok iyiydi ki oğlumda Ekim doğumlu zaten sorun olmadı. Biraz büyüyünce öne doğru bakacak şekilde bağladığımda oldu bana bakarken ki kadar ergonomik olmadı ama bizimki mutluydu 😂
Ergonomik olsun diyorlar ayaklar M seklinde olmaliymis tasirken 🫠

Ergonomik olsun diyorlar ayaklar M seklinde olmaliymis tasirken 🫠
Yok öyle değil yüzü bana dönükken öyle oluyor zaten. Slingle çok rahat ayarlanıyor o. Sırtı bana dönük koyunca öyle oldu bi kere denedim de. En çok dikkat ettiğim şeydi o benim alırken güvenmesem asla bende var bile demezdim

Yok öyle değil yüzü bana dönükken öyle oluyor zaten. Slingle çok rahat ayarlanıyor o. Sırtı bana dönük koyunca öyle oldu bi kere denedim de. En çok dikkat ettiğim şeydi o benim alırken güvenmesem asla bende var bile demezdim
Ya bana aslinda ilk 8 9 ay icin lazim
Sonra atarim bebek arabasina
Evdeyken de emekler ederse zaten daha da durmaz kucakta
Oglumu anakucagina koyuyordum mutfakta is yapiyordum
Ama simdi o bebisi yerde rahat birakmaz ondan kendime baglamak zorunda hissediyorum
Sling alayim o zaman ilk
4 5 aydan sonra bakarim duruma gore
Bazi annelerde goruyorum cocugun bacaklari gorunuyor kafa yok
Oyle baglamis ki korkuyorum cocuk nasil nefes aliyor diye😄

Ya bana aslinda ilk 8 9 ay icin lazim
Sonra atarim bebek arabasina
Evdeyken de emekler ederse zaten daha da durmaz kucakta
Oglumu anakucagina koyuyordum mutfakta is yapiyordum
Ama simdi o bebisi yerde rahat birakmaz ondan kendime baglamak zorunda hissediyorum
Sling alayim o zaman ilk
4 5 aydan sonra bakarim duruma gore
Bazi annelerde goruyorum cocugun bacaklari gorunuyor kafa yok
Oyle baglamis ki korkuyorum cocuk nasil nefes aliyor diye😄
Çok mutlu oluyorlar öyle kafasını da kapatınca güvende hissettiriyor bi de mecbur kalıyorsun çünkü ilk zamanlar kafayı pek tutamıyo ya. Ben bağlardım slinge. Ben yemek yaparken o uyurdu orda. Uyuduktan sonra yatırırdım yatağa işime devam ederdim. Bende pusetler ama kucağı olarakta kullanılıyo ya öyle kullandım oğluma yeri geldi tuvalete birlikte gittik 😂 indirimde gördüm aldım manuel bişey ana kucağı ama aynı tereddütü bende yaşıyorum kullanabilicek miyiz bilmiyorum

Sling ve kanguru alirsam bi 5 bin gidiyor😄

Ben bundan sipariş verdim kuzu. Allahın kumaşı yani hiç o kadar para vermeye gerek bile yok bence gelince kalınlık esneklik bakığ ona göre değerlendiricem. Sonuçta hepsi aynı mantık slinglerde. Hadi kanguru olsa neyse kumaş yani bu

Ben bundan sipariş verdim kuzu. Allahın kumaşı yani hiç o kadar para vermeye gerek bile yok bence gelince kalınlık esneklik bakığ ona göre değerlendiricem. Sonuçta hepsi aynı mantık slinglerde. Hadi kanguru olsa neyse kumaş yani bu
Dogru diyorsun hepsinde pamuk esnek kumas falan yaziyor
1700tlye sling var ya🥲

Kızlaar isimli hastane çıkışı seti yaptırmak isterseniz ablam nakışlı olarak yapıyor sayfasını incelemek isterseniz pure.design.tasarim bakabilirsiniz :) bu arada bende 2026 Mayıs annelerindenim hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza :)

Back
X