• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin 🥳🥳🥳🥳
Hayırlı olsun başganım 🌹🥰
Yaş 35 , 3. Bebeğim , sat 20 Nisan , henüz kontrole gitmedim , tahmini doğum zmanı 26 Ocak

Kız maşallah Ocak anneleri olarak aramızda bulantı yaşayan yok sanırım 😂🧿
Bende bulantı mide yanması baya çok kahveden çikolatadan nefret ediyorum inanabiliyor musun 🤭 kokan her şeyden nefret ediyorum hayatımda hiç bu kadar çok şeyden nefret etmemiştim 😂 kendimden bile nefret ediyorum bazen😂

dogumum 3.5 yıl once sezaryendi. bugun devlet hastanesınde doktora normal yapabılırmıyım dedım dırek hayır 40 yıl da gecse zezaryen olduysan sezaryen devam edersın dedı .. ne bıleyım ınternette falan cok var ya 2 yıl sonra normal dogum yapan :S bı umutlanmıstım aslında..

dogumum 3.5 yıl once sezaryendi. bugun devlet hastanesınde doktora normal yapabılırmıyım dedım dırek hayır 40 yıl da gecse zezaryen olduysan sezaryen devam edersın dedı .. ne bıleyım ınternette falan cok var ya 2 yıl sonra normal dogum yapan :S bı umutlanmıstım aslında..
Devlet doktorları asla sıcak bakmıyor . Ssvd iyi güzel hoş ama çok riskli işinin ehli bir doktor bulmak lazım

Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin 🥳🥳🥳🥳
Ay sonundaaaaa cok sevindim 🥰

Kacinci çocuk: 1
Sat: 4 Nisan

Kese göründü ama bana haftasını net olarak söylemedi, bi kaç güne randevum var o zaman söylerim olur mu😊

Ay sonundaaaaa cok sevindim 🥰

Kacinci çocuk: 1
Sat: 4 Nisan

Kese göründü ama bana haftasını net olarak söylemedi, bi kaç güne randevum var o zaman söylerim olur mu😊
Çok iyi oldu valla ben de sevindim 😁 kese derken sata göre kaçıncı haftanda gördün onu söyle o şekilde yazıyoruz yoksa kesesi ileride veya geride olabiliyor, bir de doğum tarihi tahmini ♥️

Çok iyi oldu valla ben de sevindim 😁 kese derken sata göre kaçıncı haftanda gördün onu söyle o şekilde yazıyoruz yoksa kesesi ileride veya geride olabiliyor, bir de doğum tarihi tahmini ♥️
Hmmm tamam o zaman 🥰 çok fark varsa gerçeği ile sonra güncelleyebiliriz

Kese: 5+6
Tahmini doğum tarihi: 9 Ocak

Back
X