- 17 Mayıs 2025
- 69
- 31
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun başganımKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
Bende bulantı mide yanması baya çok kahveden çikolatadan nefret ediyorum inanabiliyor musunKız maşallah Ocak anneleri olarak aramızda bulantı yaşayan yok sanırım![]()
Ben sabah saatlerinde vermiştim kanı saat 11 gibi toplayıp halk sağlığı laboratuvarıms gönderiyorlar mesai bitimine doğru sonucum çıkmıştı ama e nabıza geç düştüÇok sağolun kızlar ne kadar sonra düştü? Ben dün sabah verdim bugün gün içerisinde düşer mi?
Yaş 30. İlk çocukKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Hayırlı olsunnn canimmm1.5 sene önce erken doğum yaparak bebeğimi kaybettim. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Allah bebeğime sağlık ve ömür verirse bende Aralık Ocak gibi anne olacağım![]()
Devlet doktorları asla sıcak bakmıyor . Ssvd iyi güzel hoş ama çok riskli işinin ehli bir doktor bulmak lazımdogumum 3.5 yıl once sezaryendi. bugun devlet hastanesınde doktora normal yapabılırmıyım dedım dırek hayır 40 yıl da gecse zezaryen olduysan sezaryen devam edersın dedı .. ne bıleyım ınternette falan cok var ya 2 yıl sonra normal dogum yapan :S bı umutlanmıstım aslında..
Ay sonundaaaaa cok sevindimKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Çok iyi oldu valla ben de sevindimAy sonundaaaaa cok sevindim
Kacinci çocuk: 1
Sat: 4 Nisan
Kese göründü ama bana haftasını net olarak söylemedi, bi kaç güne randevum var o zaman söylerim olur mu![]()
yaş 28.Kızlar hepinize teşekkür ederimlisteyi dolduruyorum yavaş yavaş, siz de bir kontrol edersiniz
![]()
Hmmm tamam o zamanÇok iyi oldu valla ben de sevindimkese derken sata göre kaçıncı haftanda gördün onu söyle o şekilde yazıyoruz yoksa kesesi ileride veya geride olabiliyor, bir de doğum tarihi tahmini
![]()
Bnıde ekle yazdımÇok iyi oldu valla ben de sevindimkese derken sata göre kaçıncı haftanda gördün onu söyle o şekilde yazıyoruz yoksa kesesi ileride veya geride olabiliyor, bir de doğum tarihi tahmini
![]()
Yani saçmalık olur inşallah çıkar hemen siz hangi ildesiniz ki istediyse bile baya yavaşHala düşmedi bekliyorum her yere bakıyorum . Umarım beta istemeyi atlamak/unutmak gibi bi saçmalık olmamıştır
Ayy ben yokkennn neler olmuş neleeerKızlar hepinize teşekkür ederimlisteyi dolduruyorum yavaş yavaş, siz de bir kontrol edersiniz
![]()
İzmirdeyim hala beta yok bence unuttu bu saate kalmazdı çıkardı mutlakaYani saçmalık olur inşallah çıkar hemen siz hangi ildesiniz ki istediyse bile baya yavaş