Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun benimde sat 17 Nisan ayin 30 da gidicem ilk kontroleMerhaba. Son adet tarihim 17 Nisan. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrason ile keseyi gördük. Bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor
Bebegi gördün mü canımBugün 6+1 di sadece keseyi gorebildik kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi fazla degilmi
Ben 4+6 da gördüm canım karındanArkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
Teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsunHayırlı olsun benimde sat 17 Nisan ayin 30 da gidicem ilk kontrole
25 - ilk çoçuk -9 nisan -4+6 - daha duymadıkKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
Tahmini doğum 14 ocak25 - ilk çoçuk -9 nisan -4+6 - daha duymadık
Aynı gündeyiz keseyi de aynı gün görmüşüz kalp atışı için ne zaman gideceksin, benim yarın randevum var ama kalp atışı duyar mıyız bilmiyorum25 - ilk çoçuk -9 nisan -4+6 - daha duymadık
Yaş: 28Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
Tahmini doğum tarihi?Yaş: 28
İlk çocuk
Sat: 16 Nisan
Ultrason için henüz doktora gitmedim
Yani bide büyükşehir ama geçen Ankara'da arkadaşıma oldu aynısı iki günde çıktı savma şekilde sağlık ocağına falan gidin bir isterseniz yada ağrım sancım var deyip acileİzmirdeyim hala beta yok bence unuttu bu saate kalmazdı çıkardı mutlaka
21 Ocak inşallahTahmini doğum tarihi?
Yarın sabaha şehir hastnesine randevu aldım belki kese görünür doktor gerek görürse orda veririm tekrarYani bide büyükşehir ama geçen Ankara'da arkadaşıma oldu aynısı iki günde çıktı savma şekilde sağlık ocağına falan gidin bir isterseniz yada ağrım sancım var deyip acile
Benimde yarınAynı gündeyiz keseyi de aynı gün görmüşüz kalp atışı için ne zaman gideceksin, benim yarın randevum var ama kalp atışı duyar mıyız bilmiyorum
Benimde yarın![]()
Ama bilmiyorum heyecanlıyım inşallah duyarım yaAynı gündeyiz keseyi de aynı gün görmüşüz kalp atışı için ne zaman gideceksin, benim yarın randevum var ama kalp atışı duyar mıyız bilmiyorum
Yaa çok iyiBenimde yarın![]()
Ay inşallah ya duymak istiyorum artık kalbim azda olsa rahatlıcakYaa çok iyibakalım hayırlı haberlerle gelelim inşallah yarın
bakıyorum da 6+1de kalp atışı duyanlar da varmışş neden biz de olmayalım
![]()