Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim kacinci haftanda ogrendin ikiz oldugunuKızlar merhaba ben de Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım inşallah dün doktor kontrolüm vardı ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız
Amin insallhKızlar merhaba ben de Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım inşallah dün doktor kontrolüm vardı ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız
Kalp atışı 5+5 olacaktı tatlımEkim kasım aralık derken ocak annesinde de yerimizi belli edelimhadi inşallah
![]()
Yazarken ben de çok erken olduğunu düşünmüştüm ama fark edememişimKalp atışı 5+5 olacaktı tatlım![]()
28 - ilk çocuğum inşallahKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
27 OcakTahmini doğum tarihini de yaz canım ekleyeyim
Yazarken ben de çok erken olduğunu düşünmüştüm ama fark edememişim![]()
Teşekkür ederim27 Ocakellerinize sağlık çok güzel oldu artık listemiz var her şeye toplu bakma açısından harika oldu.
Sat 14 nisan, kese 20 nisan mı anlamadım orayı28 - ilk çocuğum inşallah- 14 Nisan - 20 Nisanda kese ve yokk sac kesesi göründü - kalp atışı için 10 gün sonra gidicem
Ayy yanlış yazmışımmSat 14 nisan, kese 20 nisan mı anlamadım orayı
Şimdi olduAyy yanlış yazmışımmsat 14 Nisan kese 20 Mayıs
16 Ocak görünüyorTahmini doğum tarihini yazarsan onu da ekleyeyim
Benide eklermisiniz yaş 25Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI
SAT
KESE
KALP ATIŞI
TAHMİNİ CİNSİYET
BEBEĞİN İSMİ
aegamze
28 1 9
Nisan4+6 14 Ocak G GriMalkin 34 1 23 Nisan Kivircikist
29 1 10 Nisan 16 Ocak @ebber34 29 1 3
Nisan5+0 10 Ocak @tatlibirisi 28 1 18
Nisan23 Ocak @kara1kedi 28 1 17 Nisan 4+6 22 Ocak @daisy rain 33 1 11 Nisan 16 Ocak @yelkus00 29 1 12 Nisan 17 Ocak @Gecemavisi18 24 1 15 Nisan 20 Ocak @Mauvee 28 1 13 Nisan 5+3 20 Ocak @tiplikelebek 26 1 13 Nisan 4+5 @ozuzun 30 1 1 Nisan 5+0 7+0 6 Ocak @artemiso 28 1 5 Nisan 8 Ocak @soGuk nevale 36 2 3 Nisan 6+3 6+3 D denizlerdengelen 26 1 16 Nisan 23 Ocak @umaykursat35 35 3 20 Nisan 26 Ocak @Hlyakn 30 1 14 Nisan 19 Ocak @susux 30 1 16 Nisan 5+1 17 Ocak Acelyax
32 1 4 Nisan 5+6 9 Ocak nigdeli_
28 2 4 Nisan 4+1 5+5 14 Ocak @nrlily 29 1 16 Nisan 4+5 18 Ocak @leylalarr 27 1 3 Nisan 6+6 6+6 8 Ocak B bogurtlenkizi 28 1 14 Nisan 5+1
Keseyi ve kalp atışını duymadınız mı? Sat günümüz cok yakın o yuzden merak ettimMerhaba beni de ekler misiniz?
Yaş 38
2. Çocuk
SAT 5 Nisan
Beklenen doğum tarihi 10 Ocak![]()
Yas 28Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
Canım dr bilgilendirir riskli degilse son anlara kadar bile yapilabilir hatta doğum zamanı bolca yapın diyorlarkızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasıyor musunuz bir sakıncası var mıdır . utanarak soruyorum sorryben bişey olacak diye hiç o toplara girmiyorum
![]()