Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaş - ilk çocuk - sat 17 nisan- 4+6 kese göründü - tahmini doğum tarihi 22 ocakKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
Hayırlı olsun canımKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş 29 - ilk çocuk - sat 12 nisan - kese için doktora gitmedim henüz - tahmini doğum tarihi 17 OcakKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Ayy hadi hayırlı olsunKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
28 - 1. çocuk - 13 nisan - 5+3 kese - kalp atışı henüz görmedim- 20 OcakKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Gayet güzel yukselmen canım endişe edecek bir durum yok.keseyide görürsün bu akşam.belki karından goremez ama vajinal kesin görünür için rahat olsunKızlar bugun sabah ki verdiğim kanda betam 3556 çıktı . İyi mi sizce ? Nolur yorum yapın ben 5000 falan bekliyordum üzüldüm biraz.
Mayıs 13 beta: 280
Mayıs 15 beta: 675
Mayıs 20 beta: 3556
Yarın akşam ilk özel doktor randevum var. İnş keseyi görürüm![]()
Dr ne derse onu yap canım.riskli bir durum yoksa genelde birlikteliğe devam edebilirsiniz diyor doktorlar ama yine de eskisi gibi değil tabi daha dikkatli olmakda fayda varkızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasıyor musunuz bir sakıncası var mıdır . utanarak soruyorum sorryben bişey olacak diye hiç o toplara girmiyorum
![]()
26 yaş-1. Çocuk-13 Nisan-4+5 de kese göründü-kalp atışı için 30 Mayıs da gidicemm hayırlı olsun bu aradaKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Kacıncı haftada olmuş oluyorsun bu ay sonu? 6. Haftadan sonra kalp atışı duyuluyor ilk çocuk mu sizin? Benim bir kızım var 30 aylık:)heralde benımkide aynı ilaç canım :) bende ay sonu kalp için gideceğim
evet gittiğim de soracaktım araya karıştı unutmusumDr ne derse onu yap canım.riskli bir durum yoksa genelde birlikteliğe devam edebilirsiniz diyor doktorlar ama yine de eskisi gibi değil tabi daha dikkatli olmakda fayda var![]()
evet canım ilk çocuk normalde doktor on gün sonra gel dedi ama biraz daha bekliyorum ay sonu gideceğim. :) yaa maşallah siz de mi 6 haftalıkken duymustunuzKacıncı haftada olmuş oluyorsun bu ay sonu? 6. Haftadan sonra kalp atışı duyuluyor ilk çocuk mu sizin? Benim bir kızım var 30 aylık:)
Tahmini doğum tarihini de yaz canım ekleyeyim34 yaş - ilk çocuk- sat 23 Nisan - henuz ultrasona girmedimsağlıklı devam ederse tabloda yerimi almak isterim
![]()
Tahmini doğum tarihini yazarsan onu da ekleyeyimHayırlı olsunyaş 29 ilk çocuk sat 10 Nisan diğer bilgiler henüz yok
![]()
Tahmini doğum tarihini de yazar mısınn26 yaş-1. Çocuk-13 Nisan-4+5 de kese göründü-kalp atışı için 30 Mayıs da gidicemm hayırlı olsun bu arada
Hayırlı olsun canımKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
yaş 28- ilk çocuk- sat 5 nisan - diğer bilgileri cuma eklerim inşallahKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Hala düşmedi bekliyorum her yere bakıyorum . Umarım beta istemeyi atlamak/unutmak gibi bi saçmalık olmamıştırBazen tahlil kısmına düşmüyor ama ziyaretlerik kısmında detay görüntüle yapın tahliller yazar oraya düşmüş olabilir