• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin 🥳🥳🥳🥳
Hayırlı olsun canım 😇

33-ilk çocuk- sat 11Nisan- henüz ultrasona girmedim pazartesi randevu aldım şu an 5hafta +5 gün tahmini doğum 16 Ocak🤗

Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş 29 - ilk çocuk - sat 12 nisan - kese için doktora gitmedim henüz - tahmini doğum tarihi 17 Ocak 🥰

Ayy hadi hayırlı olsun 🌸yaş 24 -ilk çocuk - sat 15 Nisan daha ultrasona girmedim 20 ocakta tahmini doğum tarihi

28 - 1. çocuk - 13 nisan - 5+3 kese - kalp atışı henüz görmedim- 20 Ocak🙏🏻

Kızlar bugun sabah ki verdiğim kanda betam 3556 çıktı . İyi mi sizce ? Nolur yorum yapın ben 5000 falan bekliyordum üzüldüm biraz.

Mayıs 13 beta: 280
Mayıs 15 beta: 675
Mayıs 20 beta: 3556

Yarın akşam ilk özel doktor randevum var. İnş keseyi görürüm 🥹🥹🥹🥹🥹
Gayet güzel yukselmen canım endişe edecek bir durum yok.keseyide görürsün bu akşam.belki karından goremez ama vajinal kesin görünür için rahat olsun

kızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasıyor musunuz bir sakıncası var mıdır . utanarak soruyorum sorry :D ben bişey olacak diye hiç o toplara girmiyorum :halay:

kızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasıyor musunuz bir sakıncası var mıdır . utanarak soruyorum sorry :D ben bişey olacak diye hiç o toplara girmiyorum :halay:
Dr ne derse onu yap canım.riskli bir durum yoksa genelde birlikteliğe devam edebilirsiniz diyor doktorlar ama yine de eskisi gibi değil tabi daha dikkatli olmakda fayda var 🤭

26 yaş-1. Çocuk-13 Nisan-4+5 de kese göründü-kalp atışı için 30 Mayıs da gidicemm hayırlı olsun bu arada

Kacıncı haftada olmuş oluyorsun bu ay sonu? 6. Haftadan sonra kalp atışı duyuluyor ilk çocuk mu sizin? Benim bir kızım var 30 aylık:)
evet canım ilk çocuk normalde doktor on gün sonra gel dedi ama biraz daha bekliyorum ay sonu gideceğim. :) yaa maşallah siz de mi 6 haftalıkken duymustunuz

Hayırlı olsun canım 🥰
30 yaş ilk çocuk sat 1 Nisan kese 5+0 kalp atışı 7+0 tahmini doğum 6 Ocak

yaş 28- ilk çocuk- sat 5 nisan - diğer bilgileri cuma eklerim inşallah🤭🥰 tahmini doğum tarihi 8 ocak

Back
X