• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızları öğretmen olan var mı çalışır alacak mısınız düşünceniz ne ben doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ama kafam karışık

Kızlar siz ağda yaptırıyor musunuz? Ben başından beri düzenli yaptırıyordum hep gittiğim yere. Bazı başlıklarda 30 haftadan sonra tehlikeli olduğu açılma yaptığı falan yazıyor ama bence tesadüftür diye düşünüyorum

Korse konusunda ben ise yarayacagini dusunuyorum en dandik olanin bile cunku kilolu bi donemim olmustu o ara tesadufen bel agrisi yasadim doktor korse onerdi rastgele dandik bi korse aldim su beyaz cirtli olanlardan ama sıkıca bagladim 1-2 hafta belim baya incelmisti sonrasinda agridan dolayi degil incelme olsun diye kullandim baya bi sure ise yaradi 😄😄 cunku gobegi terletiyor bi de fazla yemek yemenizi de engelliyor hissiyat olarak . Rahimin kasilmasini korsenin falan engelleyecegini sanmam oyle olsa korse takarken rahim kasilamaz regl falan da olmazdik bence mantiken

Kızlar siz ağda yaptırıyor musunuz? Ben başından beri düzenli yaptırıyordum hep gittiğim yere. Bazı başlıklarda 30 haftadan sonra tehlikeli olduğu açılma yaptığı falan yazıyor ama bence tesadüftür diye düşünüyorum
Malesef ben yaptirmiyorum bi donem alismaya cok zorladim kendimi ama hem cok can yakiyor hem tertemiz olmuyor kaliyor illa sinir ediyor beni hem de tekrar uzayana kadar beklemek gerekiyor . Bi de 2-3 gun pisik olmus gibi geziyordum onu yaptirinca ay korkunc cektigim aciya degmedi bi kere de lazer denedim o bolgede o da asiri acidi ust kisimlarda baya bi ise yaradi bi kere gitmeme ragmen ama altlarda yaramadi ki altlarda kaliyormus zaten uzun sure deneyen arkadasim da oyle anlatmisti yani onun icin cektigim aciya da degmez mecbur ben jiletten devam 🤣

Malesef ben yaptirmiyorum bi donem alismaya cok zorladim kendimi ama hem cok can yakiyor hem tertemiz olmuyor kaliyor illa sinir ediyor beni hem de tekrar uzayana kadar beklemek gerekiyor . Bi de 2-3 gun pisik olmus gibi geziyordum onu yaptirinca ay korkunc cektigim aciya degmedi bi kere de lazer denedim o bolgede o da asiri acidi ust kisimlarda baya bi ise yaradi bi kere gitmeme ragmen ama altlarda yaramadi ki altlarda kaliyormus zaten uzun sure deneyen arkadasim da oyle anlatmisti yani onun icin cektigim aciya da degmez mecbur ben jiletten devam 🤣
Ben lazere hiç gitmedim çünkü esmer ve polikistik overlı olmama rağmen tüylerim ağdayla azaldı baya üst tarafta hiç çıkmıyor nerdeyse ama altta oluyor tabi ki. Jiletle şu an çok zor ben şu an orayı göremiyorum bile bi de zort pırt jilet zor olmuyor mu ben ağda yapıyorum 2 ay rahat 🫠

Kizlar oglumda dogumdan sonra korse kullanmadim
Sezeryan gobegi kaliyor malesef
Siz kullanacak misiniz?
Ilkinde kullanmadim simdi kullansam toparlar mi acaba?
Alacak olan varsa paslasalim nerden alcaksiniz maşallah heryer satiyor insan nerden alacagina karar veremiyor
Ilk 15 gunden sonra kullanin deniyor
Bu sefer asiri buyudu karnim
Yaza kadar toparlansin istiyorum🫠
Arkadaşım kırkı cıktıgı gibi taktı dogurmamıs gibi oldu... Bana doktor onermedı benımkı gobekten ziyade sislik gibi kaldı. Sanki kaslarım bol bol kaldı gibi oldu. Bu sefer 2. Ayda ben de baslıycam doktora sorunca yapma dıyo 🤣🤣🤣

Arkadaşım kırkı cıktıgı gibi taktı dogurmamıs gibi oldu... Bana doktor onermedı benımkı gobekten ziyade sislik gibi kaldı. Sanki kaslarım bol bol kaldı gibi oldu. Bu sefer 2. Ayda ben de baslıycam doktora sorunca yapma dıyo 🤣🤣🤣
Bende kullanicam ya
Hemen takmak iyi degil ama 20 gun sonra falan baslanabilir bencede🙊

Bende kullanicam ya
Hemen takmak iyi degil ama 20 gun sonra falan baslanabilir bencede🙊
Asyalı videolarında goruyorum daha dogar dogmaz pat takıyorlar sezaryen acısı bıle azalıyormus sözde oyle normal korse gibi de degil bant ustune bant sıkı sıkı. Ben külot kesiğime denk gelıcek diye aklım cıkmıstı dikkat etmiştim evet aslında acısı gectıginde ufaktan takmaya baslıycam bu sefer benim de ikız hamılesi gibi erkenden buyurdu ve su anda ogluma 39 hafta hamıleyken yandan fotomla karsılastırıyorum sımdikı top gibi hem de daha buyuk. catlamam insallah. Deri deri de sarkmak istemiyorum.

Back
X