Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim oğlan babasını, ablasını duyunca sessizliği oynuyor ama ne zaman yatarsam tamam her yerden vuruyor. Bide ters hala dönmedi popoyu dayayıp sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi hissettiriyor
Sırt yaslama olayı bizde de var kasığım kitleniyor ağlayacak gibi oluyorum bazen

Benimki belli canım memorialde yapacağım inşallah. 33 bin dediler kamu indirimiyle. Seninki?
Ah ne güzel ya kamu indirimi yaptılar demek benimde eşim sağlık personeli sağlıkçı indirimi soracağız bizde ama bizim hastane 75 bin daha içinde doktorumunda ücreti yok. Çok pahalı inse ne kadar inecek bilemedik. Eşim şimdiden kendini ayarlamaya çalışıyor yazık.

Egepol ne kadar pahaliymis oyle ya
Can hast ekol falan 55 bin su an

Aa benim tamamlayıcı sigortam olduğu için fiyatı hiç bilmiyordum yüksekmiş sağlıkla doğuralım belki denk geliriz

eşin o hastanede mi çalışıyor? Öyle olsa belki yaparlar bişeyler. Çokmuş ya inşallah indirim olur. Başka hastane bak istersen diyeceğim ama insan doktorunu da değiştirmek istemiyor. Yani benim doktor ne kadar istese doğumu onda yapardım yine de

Aa benim tamamlayıcı sigortam olduğu için fiyatı hiç bilmiyordum yüksekmiş sağlıkla doğuralım belki denk geliriz
Bizim sürpriz gebelik olduğu için hiç özel sağlık sigortası falan düşünemedik. Bir kamu personeli indirimi falan soracağız bakalım doktorum 10.000 düşerler en fazla dedi.

Yok canım eşim devlette çok bir indirim olmaz ama artık ne düşerlerse çünkü doktoruma da ayrı ücret ödeyeceğiz. Doktorum hastanenin doktoru değil o her hastanede doğum yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…