Sırt yaslama olayı bizde de var kasığım kitleniyor ağlayacak gibi oluyorum bazenBenim oğlan babasını, ablasını duyunca sessizliği oynuyorama ne zaman yatarsam tamam her yerden vuruyor. Bide ters hala dönmedi popoyu dayayıp sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi hissettiriyor
Yarin belli olcakNoluyoorr kaçıncı haftaya atlattılar seni yine ajsj
Benim hala Egepol canım siz nereyi seçtinizKızlar doğum yapacağınız hastaneler belli mi? Öncesinde gidip fiyat alıp konuştunuz mu? Biz bugün doktorumuzla kararlaştırdık gibi.
Tek yürek olduk bekliyoruzYarin belli olcak
Benimki belli canım memorialde yapacağım inşallah. 33 bin dediler kamu indirimiyle. Seninki?Kızlar doğum yapacağınız hastaneler belli mi? Öncesinde gidip fiyat alıp konuştunuz mu? Biz bugün doktorumuzla kararlaştırdık gibi.
Egepol’e karar verdik canım bizde.Benim hala Egepol canım siz nereyi seçtiniz
Ah ne güzel ya kamu indirimi yaptılar demek benimde eşim sağlık personeli sağlıkçı indirimi soracağız bizde ama bizim hastane 75 bin daha içinde doktorumunda ücreti yok. Çok pahalı inse ne kadar inecek bilemedik. Eşim şimdiden kendini ayarlamaya çalışıyor yazık.Benimki belli canım memorialde yapacağım inşallah. 33 bin dediler kamu indirimiyle. Seninki?
Hangi şehir acabaBenimki belli canım memorialde yapacağım inşallah. 33 bin dediler kamu indirimiyle. Seninki?
Egepol ne kadar pahaliymis oyle yaAh ne güzel ya kamu indirimi yaptılar demek benimde eşim sağlık personeli sağlıkçı indirimi soracağız bizde ama bizim hastane 75 bin daha içinde doktorumunda ücreti yok. Çok pahalı inse ne kadar inecek bilemedik. Eşim şimdiden kendini ayarlamaya çalışıyor yazık.
Aa benim tamamlayıcı sigortam olduğu için fiyatı hiç bilmiyordum yüksekmişAh ne güzel ya kamu indirimi yaptılar demek benimde eşim sağlık personeli sağlıkçı indirimi soracağız bizde ama bizim hastane 75 bin daha içinde doktorumunda ücreti yok. Çok pahalı inse ne kadar inecek bilemedik. Eşim şimdiden kendini ayarlamaya çalışıyor yazık.
Özel kliniklerden bir doktorsa belki ondanda olabilir doktora ayrı hastaneye ayrı ücretEgepol ne kadar pahaliymis oyle ya
Can hast ekol falan 55 bin su an
Iste hastane cok aliyor bence yinedeÖzel kliniklerden bir doktorsa belki ondanda olabilir doktora ayrı hastaneye ayrı ücret
Egepolün 2025 fiyatıymış bu sanırım 2026’da 100 olur sanırım.Egepol ne kadar pahaliymis oyle ya
Can hast ekol falan 55 bin su an
eşin o hastanede mi çalışıyor? Öyle olsa belki yaparlar bişeyler. Çokmuş ya inşallah indirim olur. Başka hastane bak istersen diyeceğim ama insan doktorunu da değiştirmek istemiyor. Yani benim doktor ne kadar istese doğumu onda yapardım yine deAh ne güzel ya kamu indirimi yaptılar demek benimde eşim sağlık personeli sağlıkçı indirimi soracağız bizde ama bizim hastane 75 bin daha içinde doktorumunda ücreti yok. Çok pahalı inse ne kadar inecek bilemedik. Eşim şimdiden kendini ayarlamaya çalışıyor yazık.
DiyarbakırHangi şehir acaba
Bizim sürpriz gebelik olduğu için hiç özel sağlık sigortası falan düşünemedik. Bir kamu personeli indirimi falan soracağız bakalım doktorum 10.000 düşerler en fazla dedi.Aa benim tamamlayıcı sigortam olduğu için fiyatı hiç bilmiyordum yüksekmişsağlıkla doğuralım belki denk geliriz
Yok canım eşim devlette çok bir indirim olmaz ama artık ne düşerlerse çünkü doktoruma da ayrı ücret ödeyeceğiz. Doktorum hastanenin doktoru değil o her hastanede doğum yaptırıyor.eşin o hastanede mi çalışıyor? Öyle olsa belki yaparlar bişeyler. Çokmuş ya inşallah indirim olur. Başka hastane bak istersen diyeceğim ama insan doktorunu da değiştirmek istemiyor. Yani benim doktor ne kadar istese doğumu onda yapardım yine de
Ne güzel senin ya benim de tamamlayıcı sigortam var ama doktorumu kapsamıyor maalesef sigorta boşa gittiAa benim tamamlayıcı sigortam olduğu için fiyatı hiç bilmiyordum yüksekmişsağlıkla doğuralım belki denk geliriz
Doktorunun özel kliniği mi var? Hastanede doktorsa ücret almıyorlar çünküYok canım eşim devlette çok bir indirim olmaz ama artık ne düşerlerse çünkü doktoruma da ayrı ücret ödeyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?