• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
a 250 liraya battaniye dıyor kızz:D geldiyse sana ben de alıyım cevremde dogum yapan da cok hedıye gotururum :D
Aynen geldi
Koyun tuyunden
Guzel gayet
Kurdaleli falan baglamislar tam hediyelik😄
IMG-20251119-WA0009.webp bak bu

Benimki belli canım memorialde yapacağım inşallah. 33 bin dediler kamu indirimiyle. Seninki?
Ah ne güzel ya kamu indirimi yaptılar demek benimde eşim sağlık personeli sağlıkçı indirimi soracağız bizde ama bizim hastane 75 bin daha içinde doktorumunda ücreti yok. Çok pahalı inse ne kadar inecek bilemedik. Eşim şimdiden kendini ayarlamaya çalışıyor yazık.

Ah ne güzel ya kamu indirimi yaptılar demek benimde eşim sağlık personeli sağlıkçı indirimi soracağız bizde ama bizim hastane 75 bin daha içinde doktorumunda ücreti yok. Çok pahalı inse ne kadar inecek bilemedik. Eşim şimdiden kendini ayarlamaya çalışıyor yazık.
Egepol ne kadar pahaliymis oyle ya
Can hast ekol falan 55 bin su an

Aa benim tamamlayıcı sigortam olduğu için fiyatı hiç bilmiyordum yüksekmiş 🥲 sağlıkla doğuralım belki denk geliriz 😂

eşin o hastanede mi çalışıyor? Öyle olsa belki yaparlar bişeyler. Çokmuş ya inşallah indirim olur. Başka hastane bak istersen diyeceğim ama insan doktorunu da değiştirmek istemiyor. Yani benim doktor ne kadar istese doğumu onda yapardım yine de

Aa benim tamamlayıcı sigortam olduğu için fiyatı hiç bilmiyordum yüksekmiş 🥲 sağlıkla doğuralım belki denk geliriz 😂
Bizim sürpriz gebelik olduğu için hiç özel sağlık sigortası falan düşünemedik. Bir kamu personeli indirimi falan soracağız bakalım doktorum 10.000 düşerler en fazla dedi.

eşin o hastanede mi çalışıyor? Öyle olsa belki yaparlar bişeyler. Çokmuş ya inşallah indirim olur. Başka hastane bak istersen diyeceğim ama insan doktorunu da değiştirmek istemiyor. Yani benim doktor ne kadar istese doğumu onda yapardım yine de
Yok canım eşim devlette çok bir indirim olmaz ama artık ne düşerlerse çünkü doktoruma da ayrı ücret ödeyeceğiz. Doktorum hastanenin doktoru değil o her hastanede doğum yaptırıyor.

Back
X