Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Haberdar et canım. Bundan sonra böyle gider sanırım 36’ya kadar sonra haftada 1’e çekebilir.
Bakalım artık, bende merak ediyorum açıkçası. Son zamanlar artık ya, daha sık sancım oluyor. Nstye sokmadı önceki muayenede bakalım bunda sokacak mı
Herkes donun icine koysaydi elleri
Kimse kundak almazdi, satmazdi
Haklısın aman en kötü eski usul yaparım hiç boşa çabalamasın

Yok ilays bakiyorum ben
Onlar 650den asagi yok malesef
Denk gelirsem haberdar ederim sana , aklımda olsun

Canım dediğin gibi gurbette yaşayanlardan biri benim, ailem de eşimin ailesi de aynı yerdeler. Biz burda eşimle başladık her şeyi halletmeye camları falan sildik ben yönlendirme yaptım eşim sildi,tüm perdeleri yıkadık astık, halıları yıkattık serdik. Bi mutfak kaldı orda da yine ben eşimin yanında hafif hafif yaparım onu yönlendiririm öylece bitiririz. Bebiş kıyafetlerini de ben 2-3 gün peşpeşe az az yıkadım katladım, sonra akşam ütüye başladık oturduğum yerden ben ütü yaptım eşim katlayıp kutularına koydu bence az az başlayın yavaş yavaş yapın kendiniz

Son düzenleme:
Ben de Kocaeli’de yaşıyorum belediyenin çantasından almak için neler yapmak gerekiyor ne kadar sürede teslim ediliyor?

Evet ben egilmekte de cok zorlaniyorum... Evim de biraz kucuk mesela tuvaletim tasinirken yerden tuvaletti ama biz klozet koyduk ama iste darlik kismini dusun oralara girip cikmak silmek benim icin cokk zor oluyor. Esim sag olsun yardim ediyor elinden geldigince ama dip kose de yapamaz tabi ben kadar . Aslinda bebege bakma kisminda destek aramiyorum ben sadece lohusalikta tek basima kalmaktan korkuyorum yoksa bebekle evi idare ederim bence
Camlari yazin sildik perdeleri de yikadik taktik bidaha bidaha ugrasamam valla ocagin arkasina cok yag sinmis orasi citilenmeli gozume batti gobegimden erisebilsem neler yapicam da iste kiyafet kismini zaten bende kendi basima hallettim yavas yavas yikadim utuledim koydum bi canta hazirlamasi kaldi zaten her sey hazir olduktan sonra o da kolay artik oldugu kadar yapicaz ne yapalim ... Misafir gelip gidecegi icin stres oldum biraz da hani mesela normalde koltuk ortulerini serer gecerim ama simdi her seye utu falan gerekiyormus gibi hissediyorum ay hamileyiz dertlerimize bak hala elalem ne der diye dusunuyoruz buzluga da bisey koyamadim zaten yemeklik

Amin insallah saglikla kucagimiza alalim hepimiz devlette normal mi dogurdunuz sezeryan mi onu merak ettim de

Ben bu yaz biraz fazla fazla yapıp konserveledim. En kötü kahvaltılık yersiniz çok dert edinme şuanda onları. En basiti eşin bi makarna yapar nolcak millet gelicek evin temiz olması lazım diyede düşünme bence, doğumdan sonra kendini toparlayana kadar kimseyi kabul etmicem de eğer sana iyi gelicekse. En kötü maddiyat el verirse yada çok çok yakın arkadaşların varsa destek istersin yapıcak bişey yok

30+0’ım tam canım. Teşekkürler.
Masallah yediklerin bebise yaramiss bakalim bende ptesi gidicem ilk defa nst giricem 32+2 olucam o gun umarim beni de artik 2 haftada bir falan cagirir ya randevu beklerken cok sıkılıyorum merak ediyorum 3 haftada bir gittim hep simdiye kadar

Tamam canim sagol

Ben hep 4 haftada bir gittim
Hatta bu seferki 5 hafta oldu
En son 25.haftada gitmistim
30 oldum

Seninki kar etmekten çıkmış artık yenilemek şart demiş

Eğer düşünürsen letgoya falanda bak, nerede oturuyorsun bilmiyorum ama orada da satılıklar var
Izmirdeyim canim
Letgoya hic bakmadim
1 2 kez kullanip bebegi sevmemis satanlara bakiyorum daha cok
Dun bitane buldum yoruma biri siz kullandiniz mi yazmis evet 5 ay kullandim yazmis ama yeni gibi demis
5 ay da az degil yani
750 tl istiyor

Dolaptan sling aldımda, 350 ₺ kargo hizmet bedeli içinde onun mubabbeti

Bezlerde stok kalmamış benim burada
Migros hemene baksan belki başka mağazalarında stok görünüyordur canımm
Kuzum gözün aydın nst de sancı çıkmamasına çok sevindim. Açılma kontrolü flan da bakmadı o zmaan demi?
Maşallah kilosu da 2 nin üzerine çıkmış. Ciğer geliştiriciler de vurulduğuna göre hiç gözün arkada kalmasın 2 hafta dediğin nedir ki hemen geçer hiç de belirti yok zaten doğum için. 2 hafta da bekler kısmetse 4 hafta da. Sen yeter ki kendine stres yapmamaya gayret göster.
O ne öyle ya 4 kree görmek. Resmen doğacak çocuğa yabancısın yüzünü görmüyorsun doğana kadar süpriz
Yok ilays bakiyorum ben
Onlar 650den asagi yok malesef
Ben silingi bundan aldım kumaşı da çok iyi çıktı ya tabi kullanmadan tam bilemem de

Evet bebek sevecek mi sevmeyecek mi o da var
Cok para vermeye gerek yok bencede
Alcam 1 hafta icinde birsey
Kundak da nasil birsey alsam bilemedim bu ikisi icin kararsiz kaldim
Deterjan falan yarin halledicem

Evet bebek sevecek mi sevmeyecek mi o da var
Cok para vermeye gerek yok bencede
Alcam 1 hafta icinde birsey
Kundak da nasil birsey alsam bilemedim bu ikisi icin kararsiz kaldim
Deterjan falan yarin halledicem
Kuzu ty de 27 kasım-2 aralık indirimleri olacakmış favla indirim zamanını bekle istersen 1 hafta var nasılsa indirime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…