Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynı durumdayız. Bende çok ayakta kalamıyorum artık kötü oluyorum herkeste böyle mi acaba? Bir alışverişe gidelim diyoruz arabaya gidip oturuyorum ya da varsa oturacağım bir yer oturuyorum eşim dolanıyor.
Evet canim bos yer varsa hemen otuuryorum yorulmamak icin cok yavas hareket rdiyorum yuruyuslerimi duzenli yapinca daha iyi ve enerjik hissediyorum hareket etmem kolaylasiyor

Aynı durumdayız. Bende çok ayakta kalamıyorum artık kötü oluyorum herkeste böyle mi acaba? Bir alışverişe gidelim diyoruz arabaya gidip oturuyorum ya da varsa oturacağım bir yer oturuyorum eşim dolanıyor.
Ben son zamanlarda hareketsiz kalmıştım, bu gidişle zor doğum yaparım endişesi var, o yüzden dün yürüyüşlere başladım. 20 dakika yürümek bile yoruyor gerçekten

33+4 canım, şimdi sertlikte kayboldu. Sabah biraz üşümüştüm kasık ve bel ağrısı ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda normalmiş bu ağrılar.
Üşüttüğümü de bilmiyorum sıcak basıyoe ondan olabilir canım geçiyor ama insan korkuyor aaaa günümüzde aynı neredeyse

Herkese güzel günler, bugün 30+0 kontrolune gittim. Bebis 1600 olmus 2 haftada 450 gram almis sasirdim boyle bir buyume beklemiyordum. Son haftalarda kilo alimim hizlandi 10 kilo almisim toplam. Dogum pozisyonu almaya yeni baslamis iki hafta once yan yatiyordu suanda kafasi sag alt poposu sol ust gibi olmaya baslamis. Dogum seklini daha konusmadik ama suanda bir problem yok dedi. Yuzunu plesentaya yapistirmis arayada kordonunu almis gostermedi sadece kulagini gordum. Iki hafta once az zoraki yuzunu gormustuk. Herhalde artik goremeyecagiz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…